Tai kas,kad šiemet toks pavasaris vėlyvas,tegul Velykų džiaugsmas kiekvienoj širdy bus gyvas.
QUOTE(Mergelė @ 2013 03 31, 11:46)
Prišaukim pavasarį, nes jis pamiršo, kad laikas jau jam karaliauti!
Pas mus pusnys- vaikai "kariauja" sniegu ir negali atsidžiaugti puikia žiema,t.y.pavasariu.
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 01, 16:49)
Pas mus pusnys- vaikai "kariauja" sniegu ir negali atsidžiaugti puikia žiema,t.y.pavasariu.
Pas mus lygiai taip pat ir vis dar sninga
Nuvažiavom į svečius ir nuo pagrindinio kelio teko pėsčiomis kulniuoti palikus mašiną Nepravažiuojamas kelias po nakties...
O jau prieš kelias dienas mačiau laaabai daug gulbių. Jos kasmet pasirodo pavasarį netoli mūsų tvenkiny
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 01, 20:41)
Mūsų daugiabučio kieme kieeeeek besmegenių vaikai surito. Ir nudažė kaip Velykų margučius
O čia tai bent idėja!
Visas Jus sveikinu su nuostabia pavasario švente- Šv. Velykomis.
Nesvarbu, kad už lango sniegas- lai širdyje skamba Aleliuja.....
Į paštą nusiunčiau dailei mintelę
Nesvarbu, kad už lango sniegas- lai širdyje skamba Aleliuja.....
Į paštą nusiunčiau dailei mintelę
Sveikutės. Su praėjusiom šventėm! Kibsime į darbus ir maratonas tęsis. Kad tik greičiau pavasaris ateitų.
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 29, 21:28)
Naminuke, neplanuoji dalyvauti konferencijoje "Ekonominio mąstymo ugdymas pradinėse klasėse" balandžio 4d. VŠĮ Vilniaus privačioje gimnazijoje?
Sveikutės
Lutut, gal galėtum truputį papasakot apie tą konferenciją? Kur galima būtų rasti daugiau informacijos?
Sveikos,
Kiek daug sveikinimų - linkėjimų paskaičiau.!Stengsiuosi, kad viskas išsipildytų.Ačiū
Mes , tiksliau vaikai, atostogauja dar savaitę. Bus gera proga priprasti prie laikrodžio pasukimų.
kiek jau laiko beliko, reikės mamyčių dienai ruoštis. Ar mėgsta Jūsų mamos klasės susirinkimuose su kavute pasėdėti?
Kiek daug sveikinimų - linkėjimų paskaičiau.!Stengsiuosi, kad viskas išsipildytų.Ačiū
Mes , tiksliau vaikai, atostogauja dar savaitę. Bus gera proga priprasti prie laikrodžio pasukimų.
kiek jau laiko beliko, reikės mamyčių dienai ruoštis. Ar mėgsta Jūsų mamos klasės susirinkimuose su kavute pasėdėti?
QUOTE(alaizy @ 2013 04 02, 08:09)
bandžiau vieną kartą, tai iš vienos kai išgirdau ne man sakomą repliką, kad atėjom ne kavos gerti o reikalų spręsti, tai buvo pirmas ir paskutinis bandymas gerti kartu kavą.
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2013 04 01, 14:26)
Mano šios Velykos netradicinės - pirmą kartą teko švęsti namuose, o ne su tėvais ir sese. Pirma susirgo dukra, o velykų išvakarėse ir aš
Šie metai ligų atžvilgiu labai sunkūs, mano vaikai jau antrą kartą gripu serga. Aišku specialių tyrimų niekas nedaro (nes labai brangūs, taip paaiškino gydytoja), bet bendras kraujo rodo virusą.
QUOTE(alaizy @ 2013 04 02, 10:09)
Ar mėgsta Jūsų mamos klasės susirinkimuose su kavute pasėdėti?
As pati,kaip mama,to nemegstu, todel ir tevams nesiulau
Papildyta:
QUOTE(lamur @ 2013 04 01, 22:18)
Nerandu O gal yra atskiras dailei pastas?
QUOTE(alaizy @ 2013 04 02, 08:09)
Ar mėgsta Jūsų mamos klasės susirinkimuose su kavute pasėdėti?
Aš pati, kaip mama, irgi nemėgstu, kai vaišina auklėtoja Bet mano mamos tai mėgsta Žinot, kaime retai kur išeina, dauguma nedirba, tai čia proga pasėdėt, "papletkint", kartais net pabosta laukt, kol išsikalbės