Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Tai kas,kad šiemet toks pavasaris vėlyvas,tegul Velykų džiaugsmas kiekvienoj širdy bus gyvas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 03 31, 11:46)
Prišaukim pavasarį, nes jis pamiršo, kad laikas jau jam karaliauti!

Pas mus pusnys- vaikai "kariauja" sniegu ir negali atsidžiaugti puikia žiema,t.y.pavasariu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 01, 16:49)
Pas mus pusnys- vaikai "kariauja" sniegu ir negali atsidžiaugti puikia žiema,t.y.pavasariu. biggrin.gif

Pas mus lygiai taip pat ir vis dar sninga doh.gif
Nuvažiavom į svečius ir nuo pagrindinio kelio teko pėsčiomis kulniuoti palikus mašiną unsure.gif Nepravažiuojamas kelias po nakties...
O jau prieš kelias dienas mačiau laaabai daug gulbių. Jos kasmet pasirodo pavasarį netoli mūsų tvenkiny wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 balandžio 2013 - 18:13
user posted image

Su šventėm, bendražygės!

Mūsų daugiabučio kieme kieeeeek besmegenių vaikai surito. Ir nudažė kaip Velykų margučius smile.gif . Įdomu, kiek laiko išsilaikys?
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 01, 20:41)
Mūsų daugiabučio kieme kieeeeek besmegenių vaikai surito. Ir nudažė kaip Velykų margučius smile.gif

O čia tai bent idėja! thumbup.gif
Atsakyti
Visas Jus sveikinu su nuostabia pavasario švente- Šv. Velykomis.
Nesvarbu, kad už lango sniegas- lai širdyje skamba Aleliuja..... smile.gif

Į paštą nusiunčiau dailei mintelę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Su praėjusiom šventėm! Kibsime į darbus ir maratonas tęsis. Kad tik greičiau pavasaris ateitų.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 29, 21:28)
Naminuke, neplanuoji dalyvauti konferencijoje "Ekonominio mąstymo ugdymas pradinėse klasėse" balandžio 4d. VŠĮ Vilniaus privačioje gimnazijoje?

Sveikutės 4u.gif
Lutut, gal galėtum truputį papasakot apie tą konferenciją? Kur galima būtų rasti daugiau informacijos?
Atsakyti
Sveikos,
Kiek daug sveikinimų - linkėjimų paskaičiau.!Stengsiuosi, kad viskas išsipildytų.Ačiū drinks_cheers.gif thumbup.gif
Mes , tiksliau vaikai, atostogauja dar savaitę. Bus gera proga priprasti prie laikrodžio pasukimų.
kiek jau laiko beliko, reikės mamyčių dienai ruoštis. Ar mėgsta Jūsų mamos klasės susirinkimuose su kavute pasėdėti?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 04 02, 08:09)
kiek jau laiko beliko, reikės  mamyčių dienai ruoštis. Ar mėgsta Jūsų mamos klasės susirinkimuose su kavute pasėdėti?

bandžiau vieną kartą, tai iš vienos kai išgirdau ne man sakomą repliką, kad atėjom ne kavos gerti o reikalų spręsti, tai buvo pirmas ir paskutinis bandymas gerti kartu kavą. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2013 04 01, 14:26)

Mano šios Velykos netradicinės - pirmą kartą teko švęsti namuose, o ne su tėvais ir sese. Pirma susirgo dukra, o velykų išvakarėse ir aš doh.gif

Šie metai ligų atžvilgiu labai sunkūs, mano vaikai jau antrą kartą gripu serga. Aišku specialių tyrimų niekas nedaro (nes labai brangūs, taip paaiškino gydytoja), bet bendras kraujo rodo virusą.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 04 02, 10:09)
Ar mėgsta Jūsų mamos klasės susirinkimuose su kavute pasėdėti?

schmoll.gif As pati,kaip mama,to nemegstu, todel ir tevams nesiulau
Papildyta:
QUOTE(lamur @ 2013 04 01, 22:18)
smile.gif

Į paštą nusiunčiau dailei mintelę mirksiukas.gif

Nerandu doh.gif O gal yra atskiras dailei pastas?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 04 02, 08:09)
Ar mėgsta Jūsų mamos klasės susirinkimuose su kavute pasėdėti?

Aš pati, kaip mama, irgi nemėgstu, kai vaišina auklėtoja blink.gif Bet mano mamos tai mėgsta 4u.gif Žinot, kaime retai kur išeina, dauguma nedirba, tai čia proga pasėdėt, "papletkint", kartais net pabosta laukt, kol išsikalbės g.gif
Atsakyti