Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Jau įkėlė mano vaikų piešinius į konkursą "Vaikystė takeliu" thumbup.gif
Gal ir savo rasit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 15:41)
Žinutė toms, kurios niekaip negali prisiregistruoti portale emokykla. Susisiekiau su administratoriumi ir gavau tokį atsakymą: "Šiuo metu laikinai yra vykdomi portalo atnaujinimo darbai ir pasitaiko registracijos sutrikimų, konkrečiu atveju neveikia jungtis su pedagogų duomenų baze. Pasiūlymas būtų registruotis mokinių grupėje ir prisiregistravus mano adresu atsiųsti savo vartotojo vardą, kurį aš priskirsiu pedagogų grupei." Tai jeigu norite, galite ir jūs bandyti, aš kątik prisiregistravau  mirksiukas.gif .

Sveikute, kur rasti ta skydrive
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 28, 21:04)
Jau įkėlė mano vaikų piešinius į konkursą "Vaikystė takeliu" thumbup.gif
Gal ir savo rasit? mirksiukas.gif

verysad.gif savo dar nematau
Atsakyti
Gal norite sudalyvauti nuotoliniuose kvalifikacijos tobulinimo kursuose „Saugesnis internetas pedagogams":
http://www.langasiat...ponent/seminar/
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 28, 19:31)
Gal norite sudalyvauti nuotoliniuose kvalifikacijos tobulinimo kursuose „Saugesnis internetas pedagogams":
http://www.langasiat...ponent/seminar/

O gal žinai kaip vyksta tie kursai? Kokiom dienom? Ar kuriom valandom? Neteko susidurti su tuo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 03 28, 19:06)
Sveikute,  kur rasti ta skydrive

Labas 4u.gif . Reikia prisiregistruoti portale emokykla ir kairiajame šone apačioje yra šita programa (jos instaliuoti nereikia į kompiuterį). Galima ir tiesiogiai registruotis www.skydrive.com. Tik pirmu atveju yra daugiau naudos, nes tada be failų saugyklos dar galima nemokamai daugiau programų parsisiųsti kaip mokytojui (kurios kitiems mokamos). Tik dabar vyksta serverio tvarkymai, kokius tai darbus dirba, tai neina prisiregistruoti laisvai. Arba susisiek su administratorium, arba palauk, kol sutvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 21:38)
Labas  4u.gif . Reikia prisiregistruoti portale emokykla ir kairiajame šone apačioje yra šita programa (jos instaliuoti nereikia į kompiuterį). Galima ir tiesiogiai registruotis www.skydrive.com. Tik pirmu atveju yra daugiau naudos, nes tada be failų saugyklos dar galima nemokamai daugiau programų parsisiųsti kaip mokytojui (kurios kitiems mokamos). Tik dabar vyksta serverio tvarkymai, kokius tai darbus dirba, tai neina prisiregistruoti laisvai. Arba susisiek su administratorium, arba palauk, kol sutvarkys  mirksiukas.gif

4u.gif jau seniai prisiregistravusi
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 03 28, 20:51)
4u.gif jau seniai prisiregistravusi

Tada ten ir ieškok, o gal naudojiesi ir nežinai, nes čia angliškas pavadinimas, o šiaip tai vadina debesimis (taip ir parašyta "failų saugykla") mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 28 kovo 2013 - 21:02
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 14:41)
Žinutė toms, kurios niekaip negali prisiregistruoti portale emokykla. Susisiekiau su administratoriumi ir gavau tokį atsakymą: "Šiuo metu laikinai yra vykdomi portalo atnaujinimo darbai ir pasitaiko registracijos sutrikimų, konkrečiu atveju neveikia jungtis su pedagogų duomenų baze. Pasiūlymas būtų registruotis mokinių grupėje ir prisiregistravus mano adresu atsiųsti savo vartotojo vardą, kurį aš priskirsiu pedagogų grupei." Tai jeigu norite, galite ir jūs bandyti, aš kątik prisiregistravau  mirksiukas.gif .

smilga, gal gali smulkiau apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 03 28, 16:42)

Editaite, ramaus tau stebuklo laukimo  nestuke.gif

dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 28, 20:53)
O gal žinai kaip vyksta tie kursai? Kokiom dienom? Ar kuriom valandom? Neteko susidurti su tuo ax.gif

Dalyvavau praeitais metais.Nuotoliniuose kursuose prisijungi tau patogiu metu ir studijuoji ten esančią medžiagą. Kai manai,kad tau žinių pakanka, tada atlieki baigiamąjį testą. Jeigu gautas rezultatas tave tenkina, tai užfiksuoji kaip galutinį. Jeigu ne- gali mėginti išlaikyti testą dar kartą... Kiek vėliau gali atsisiųsti pažymėjimą.
Mergaitės, kuriu projektui žaidimą ir labai reikia bombos garso- kažko panašaus į sprogimą. Gal kuri turite tokią gėrybę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 28, 21:55)
Dalyvavau praeitais metais.Nuotoliniuose kursuose prisijungi tau patogiu metu ir studijuoji ten esančią medžiagą. Kai manai,kad tau žinių pakanka, tada atlieki baigiamąjį testą. Jeigu gautas rezultatas tave tenkina, tai užfiksuoji kaip galutinį. Jeigu ne- gali mėginti išlaikyti testą dar kartą... Kiek vėliau gali atsisiųsti pažymėjimą.
Mergaitės, kuriu projektui žaidimą ir labai reikia bombos garso- kažko panašaus į sprogimą. Gal kuri turite tokią gėrybę ax.gif

Turiu, bet ten skambutis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 28 kovo 2013 - 22:03