Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2013 03 27, 18:43)
Enneagrama leidžia suprasti, kad egzistuoja 9 skirtingi požiūriai, 9 vertybių rinkiniai, 9 skirtingi bendravimo stiliai, 9 skirtingi problemų sprendimo būdai. Ir svarbiausia-kad jie visi yra reikalingi ir veiksmingi!
Dar nusistačiau savo asmenybės tipą, o tai man leido labiau pamatyti savo stipriąsias ir silpnąsias puses, savo sėkmingas ir nesėkmingas elgesio strategijas ir t.t.
Laukiu nesulaukiu kito šeštadienio wub.gif

Lutute,
o kuo jie remiasi? Iš kur kildina šias teorijas? Keli asmenybių tipai yra? Ten kaip supratau prieš seminarą jau nusistatai. Ar pačiai atitiko? Stipriosios pusės būtent tos,kurias įsivaizdavai?(apie silpnasias nedrįstu klausti)

gabija4,
ar patiko forume, kas ten smagesnio buvo?
Atsakyti
Ką tik gavau atsakymą mirksiukas.gif

laba diena,

piešiniai tikrai pasiekė mus. ačiū. Nuskenuoti ir laukia patalpinimo į tinklalapį, Tiesiog dabar laiko trūksta., piešinių labai labai daug padaugėjo per šias dienas, taigi, noriu pirmiausia nusiskenuoti visus.
per šias dienas jau bus patalpinti.

atsiprašome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 kovo 2013 - 16:54
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 16:07)
Ir to reikia, nes paskutinės raidės vaikams labai sunkios  mirksiukas.gif

Tikra tiesa. Aš irgi daugiau pamokų paskyriau įtvirtinimui sunkesnių raidžių H,F dviraidžių CH rašybai ir garsinei analizei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 28 kovo 2013 - 16:58
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 08:51)
ysitės  doh.gif .  Man tai kas, parodysiu tą patį pristatymą, kurį ruošiu pradinukių konferencijai ir tegul džiaugiasi. Naujo nieko neruošiu  schmoll.gif  ir taip darbų iki kaklo  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir labai teisingai darysi. Juk kiti tavo darbo nematę. Mes ne moksliniai bendradarbiai, kad per metus kelis pranešimus paruoštumėm biggrin.gif

QUOTE(lamur @ 2013 03 28, 15:38)
Čia toks filmukas trumpas apie vieną iš pavyzdžių mokyklos tipų. čia savo malonumui žvilgtelėti.
http://www.youtube.c...h?v=EyjzXw7znb4

Buvau nemačius. Įdomu, labai. Ačiū 4u.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 03 28, 16:25)
Gal kas siuntėt piešinius į konkursą "Vaikystė takeliu"? Piešiniai pristatyti antradienį, o jų į tinklalapį neįkelia g.gif Per kiek laiko Jums įkėlė? unsure.gif

Mes tik užvakar išsiuntėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 03 28, 15:47)
Aš truputį atsilikau.  g.gif

Nieko baisaus. Aš "Šaltinėlyje" prieš atostogas užbaigiau temą apie abėcėlę.
Atsakyti
Jau mačiau mokykloj respublikinės matematikos rezultatus. Mūsų mokinys tarp prizininkų nepateko, bet ir pagal eiliškumą pirmama 50 -tukyje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 kovo 2013 - 17:04
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 28, 17:03)
Jau mačiau mokykloj respublikinės matematikos rezultatus. Mūsų mokinys tarp prizininkų nepateko, bet ir pagal eiliškumą pirmama 50 -tukyje thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 03 28, 17:48)
Lutute,
o kuo jie remiasi? Iš kur kildina šias teorijas? Keli asmenybių tipai yra? Ten kaip supratau prieš seminarą jau nusistatai. Ar pačiai atitiko? Stipriosios pusės būtent tos,kurias įsivaizdavai?(apie silpnasias nedrįstu klausti)

"Enneagrama- visame pasaulyje pripažinta asmenybės tipologija, unikali senovės sufijų mokymo ir klasikinės psichoanalizės sintezė. Ji aprašo 9 fundamentalius asmenybės tipus ir jų tarpusavio ryšius".
Savo asmenybės tipą galima nusistatyti prieš seminarą, bet kartais galima suklysti jį nusistatant. Todėl reikia žinoti, kaip elgiesi būdama komforto zonoje ir streso būsenoje. Kokia tavo motyvacija ir fiksacija, kokia tavo pagrindinė baimė ir stiprioji pusė. Seminare turi unikalią galimybę geriau pažinti visus 9 asmenybės tipus ir gauni neįkainojamų patarimų, kaip pačiam tobulėti, kaip bendrauti tavo asmenybės tipo žmogui su kitų tipų atstovais, kad būtum komforto zonoje. Ir t.t.t.t.t.t
Citata: "Pažink, kas tu esi ir būk juo" ( Pindaras) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 03 26, 22:51)
Va tau ir sostinė.... doh.gif

Na nereikia jau taip pykti ant mūsų visų 4u.gif
Kad atsirado kelios neatsakingos, nereiškia, kad visos sostinės mokytojos tokios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 28, 16:57)
drinks_cheers.gif Ir labai teisingai darysi. Juk kiti tavo darbo nematę. Mes ne moksliniai bendradarbiai, kad per metus kelis pranešimus paruoštumėm biggrin.gif

Bet aš įsivaizduoju trukmę tos "konferencijos", kai 50 mokytojų pristatinės savo darbą,tai čia kelias valandas truks. Nebent trukmę pasisakymo riboti.

Ale prigalvoja žmonės gi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 03 28, 17:16)
Bet aš įsivaizduoju trukmę tos "konferencijos", kai 50 mokytojų pristatinės savo darbą,tai čia kelias valandas truks. Nebent trukmę pasisakymo riboti.

Ale prigalvoja žmonės gi  doh.gif

Spėju, kad čia buvo pagąsdinimas g.gif . Nelabai ir aš įsivaizduoju tokią konferenciją lotuliukas.gif . Kolkas nesijaudinu. Nori - prašom, galiu, kad ir šiandien pasisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip ir baigėm savaitę, rytoj mums darbas virtualioje aplinkoje. Galėsime ramiai dirbti namuose - susiplanuotis priešvėlykinius buties užsiėmimus.
Mamų dieną mūsų mokykloje vyksta šventinis visų klasių koncertas ir jokio persivertimo per galvas nėra. Pasirodo būreliai, klasės - tie, kurie pageidauja.
Atsakyti