Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 16:44)
Mes prieš atostogas kalbėjom apie Lietuvą ir skaitėm eilėraštį apie pavasarį (Parvažiavo saulė, berods  g.gifax.gif

Aš truputį atsilikau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 03 28, 14:47)
Aš truputį atsilikau.  g.gif

Taigi nieko, pasivysit mirksiukas.gif . Mes lyg ir pagal planą ėmėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 16:54)
Taigi nieko, pasivysit  mirksiukas.gif . Mes lyg ir pagal planą ėmėm  ax.gif

Aš truputį užsižaidžiau su abėcėle
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 03 28, 14:55)
Aš truputį užsižaidžiau su abėcėle

Ir to reikia, nes paskutinės raidės vaikams labai sunkios mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas siuntėt piešinius į konkursą "Vaikystė takeliu"? Piešiniai pristatyti antradienį, o jų į tinklalapį neįkelia g.gif Per kiek laiko Jums įkėlė? unsure.gif

QUOTE(janiku @ 2013 03 28, 12:41)
Aš 5.1 prie stilklines sienos sedėjau. Už nugaros vertėjos

Vertėjas tai nuolat mačiau, o, būtent jūsų stalo ir nepamenu kas ten sėdėjo... Gal jie prie Jūsų stalo sėdėjo ta jauna mergina, kuri dėsto dailę? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 kovo 2013 - 15:37
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 27, 23:48)
Aš prieš keturis metus taip pat galvojau, bet laikas bėga nesustodamas, dabar jau mano mažasis vaikinas ūgtelėjęs, o aš į darbą jau spėjau grįžti. lyg nieko ir nebuvę.
Nuoširdžiausi, sentimentalūs wub.gif  sveikinimai 4u.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 03 27, 23:59)
dideli ir silti sveikinimai!  smile.gif

QUOTE(Vilsonyte @ 2013 03 28, 06:17)
SVEIKINU Dziugi zinia smile.gif  Greit papildysi 2.gif  musu gretas 4u.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif LENGVO LAUKIMO IR GRAZAUS SUSITIKIMO mirksiukas.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 07:51)
Sveikinimai editaitei  nestuke.gif  2.gif  wub.gif !

QUOTE(b.s @ 2013 03 28, 08:21)
Sveikinimai ir linkėjimai abiem 4u.gif

QUOTE(R.@usra @ 2013 03 28, 09:34)
Sveikinu, tikrai smagu girdėti tokias džiugias naujienas thumbup.gif

QUOTE(lutute1 @ 2013 03 28, 10:36)
Ačiū, kad pasidalinai savo džiaugsmais.Tokios nuostabios žinutės labai laukiamos mūsų forume. thumbup.gif  Aukite didučiai ir sveikučiai! wub.gif

QUOTE(lamur @ 2013 03 28, 14:38)
Džiaugiuosi už kolegę, kuri greitu laiku sups savo mažiuką ant rankų. Tai didelis stebuklas. Sveikatos ir sėkmės 4u.gif

ačiū, mergaitės, už gražius žodžius ir linkėjimus smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 28, 17:25)
Gal kas siuntėt piešinius į konkursą "Vaikystė takeliu"? Piešiniai pristatyti antradienį, o jų į tinklalapį neįkelia g.gif Per kiek laiko Jums įkėlė? unsure.gif
Vertėjas tai nuolat mačiau, o, būtent jūsų stalo ir nepamenu kas ten sėdėjo rolleyes.gif Mes beveik per viduriuką rolleyes.gif

Mano piešinių taip pat dar nėra. Tai net nežinau per kiek dienų juos sukelia, nes kol nuskanuoja, sukelia- tai užtrunka. Tikėkimės, kad jie bus įkelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 03 28, 15:37)
Mano piešinių taip pat dar nėra. Tai net nežinau per kiek dienų juos sukelia, nes kol nuskanuoja, sukelia- tai užtrunka. Tikėkimės, kad jie bus įkelti smile.gif

O kada tu nusiuntei? Šią savaitę? g.gif
Aš jau jiems parašiau rolleyes.gif
Atsakyti

Gal yra kurios dirbate su pirmokais pagal Šaltinėlį. Ar galėtumėte parašyti, kur dabar jūs mokotės?
[/quote]
Mes pries atostogas H raide pradejom, bet gali buti,kad truputi atsiliekam.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 28, 17:39)
O kada tu nusiuntei? Šią savaitę? g.gif
Aš jau jiems parašiau rolleyes.gif

Ne, praeitą savaitę siunčiau.Penktadienį jie jau gavo, nes siunčiau registruotą, tai pasižiūrėjau pastas.lt.
Atsakyti
Zuzanėle, dėl piešinių konkurso, tai jų puslapį stebėjau jie retai kelia, dar tik du kartus papildė, laukiam toliau. Kaip suprantu jie parodą ir mokykloje surengė, o į svetainę neskuba sukelti.

Editaite, ramaus tau stebuklo laukimo nestuke.gif
Atsakyti
mes piešinius išsiuntėm pirmadienį, tai dar nesitikiu, kad taip greit įkels.
Atsakyti