Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 27, 20:59)
Sveikutės  4u.gif . Pas mus irgi vadas šiandien pasakė, kad gale mokslo metų bus suorganizuota "konferencija", kurios metu visi mokytojai turės pasisakyti ir pasirodyti, ką gero nuveikė per metus, įrodyti, kad ne šiaip sau vaikščiojo į darbą  doh.gif . Va taip, maždaug virš 60 mokytojų stos vienas paskui kitą ir pasakos, kodėl jis yra geras mokytojas ir atsiskaitys, už ką gavo algą per metus  doh.gif  blink.gif . Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių  doh.gif , kuo daugiau nurėžia, tuo labiau tyčiojasi  doh.gif

Sveikos,

Žinai pasijuoksiu, bet tik toks jausmas ir apima paskaičius jūsų valdžios sumanymus. Suskaičiuok kiek praveidei iš viso pamokų, kiek liettuvių, matematikos ir t.t. Ką išmoko vaikai. Juk mūsų ir yra pagrindinis tikslas paruošti vaikus. Manau, kad tikrai ne šiaip vaikštot į darbą. Žinot kuo toliau, tai tuo gražiau. Pamokos liks antroj vietoj. Svarbiausia "pakazukos". Mokytoja neturi vietos asmeniniam gyvenimui, tik pasirodymam. Pikta ir niūru. Tikrai nei vienas medikas, inžinierius, pardavėjas neatsikaito ką padarė per metus. Čia tik mokykloj taip gali tyčiotis iš mokytojo ir varyti į kampą. Toks nepasitikėjimas žmogumi.
Aš radau labai gerą specialybę - mama ir žmona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 28 kovo 2013 - 09:27
QUOTE(Mergelė @ 2013 03 28, 09:19)
Sveikos,

Žinai pasijuoksiu, bet tik toks jausmas ir apima paskaičius jūsų valdžios sumanymus. Suskaičiuok kiek praveidei iš viso pamokų, kiek liettuvių, matematikos ir t.t. Ką išmoko vaikai. Juk mūsų ir yra pagrindinis tikslas paruošti vaikus. Manau, kad tikrai ne šiaip vaikštot į darbą. Žinot kuo toliau, tai tuo gražiau. Pamokos liks antroj vietoj. Svarbiausia "pakazukos". Mokytoja neturi vietos asmeniniam gyvenimui, tik pasirodymam. Pikta ir niūru. Tikrai nei vienas medikas, inžinierius, pardavėjas neatsikaito ką padarė per metus. Čia tik mokykloj taip gali tyčiotis iš mokytojo ir varyti į kampą. Toks nepasitikėjimas žmogumi.
Aš radau labai gerą specialybę - mama ir žmona.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 03 27, 22:43)
Mano visi darbai tik mažėja mažėja, po 3 sav. išeinu į dekretą smile.gif Šis mažylis sustabdė mane, atrodė, kad be manęs sugrius visas pasaulis lotuliukas.gif

Sveikinu, tikrai smagu girdėti tokias džiugias naujienas thumbup.gif
Į tą e.mokyklą nepriima ir manęs - tikriausiai pamanė, kad ir taip jau daug ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 28 kovo 2013 - 09:36
QUOTE(R.@usra @ 2013 03 28, 09:34)
Sveikinu, tikrai smagu girdėti tokias džiugias naujienas thumbup.gif
Į tą e.mokyklą nepriima ir manęs  - tikriausiai pamanė, kad ir taip jau daug ... lotuliukas.gif

O mano paštas hotmail, tai pasirodo jis irgi draugauja su tais debesimis, tai per jį ten nuėjau, tik kad nebūsiu kaip mokytoja atpažinta ax.gif . Aišku bandysiu dar ir per emokyklą patekti, bet jau imu nervintis, kas per nesąmonė, kad niekaip neregistruoja, dar taip nebuvo man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 03 27, 22:43)
Mano visi darbai tik mažėja mažėja, po 3 sav. išeinu į dekretą smile.gif Šis mažylis sustabdė mane, atrodė, kad be manęs sugrius visas pasaulis lotuliukas.gif

Ačiū, kad pasidalinai savo džiaugsmais.Tokios nuostabios žinutės labai laukiamos mūsų forume. thumbup.gif Aukite didučiai ir sveikučiai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 28, 07:27)
Sveikos 4u.gif
Vakar grįžau iš Vilniaus ir vienintelė mintis- noriu miego. Tad 9 val. "užkariavau" lovą rolleyes.gif 
Ir aš buvau. Man tai patiko cool.gif Ypač lektorius Igorio Vasiliausko paskaita. Va čia tai lektorius thumbup.gif Kalbėjo daug, bet su tokia emocija, kad negalėjom užsiimti pašaliniais darbais blush2.gif  Ir rimtai, ir su jumoru. Kvatojo visa salė biggrin.gif
Vėliau lektorė iš UK didesniąją dienos dalį užėmė, tai taip sausokai, bet nieko- kai kur, kai kada sudomino rolleyes.gif

O kurioj Jūs abi buvot salėj? Aš 5.1 rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Maistas tai jau tikrai unsure.gif Išskirčiau tik mėsą, o visą kita - unsure.gif

As tai buvau 1.1 salej. Man seminarai patinka tuo,kad sutinku savo grupiokes. Taip gera po keleto metu susimatyt, kai tris metus kartus gyvenom bendrabutyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2013 03 28, 13:40)
As tai buvau 1.1 salej. Man seminarai patinka tuo,kad sutinku savo  grupiokes. Taip gera po keleto metu susimatyt, kai tris metus kartus gyvenom bendrabutyje smile.gif

Aš 5.1 prie stilklines sienos sedėjau. Už nugaros vertėjos
Atsakyti
Labas mergaites,

Skaitau ir skaitau Jūsų visų pasisakymus, bet kol prisiruošiu parašyti, tai žiūrėk jau ne į temą. Smagu, kad atostogos, artėja nuostabi pavasario šventė.

Iš tiesų tai mūsų mokykloje buvo seminaras, kurį vedė lektorė iš tėvų forumas.lt Tema buvo darni visuomenė ar pan. Bet toks vaizdas susidarė, kad atėjo pakamantinėti ir išsakyti, kad mokytojai šiandien nemoka dirbti, kad reikia atsižvelgti į vaiko asmenybę, kad jei jis per matematikos pamoką piešia, tai yra šaunu ir rasti laiko reikia jo piešinio aptarimui. Nes mat šiais laikais, kai vaikai baigia licėjų su 100 proc. įvertinimais, jie nežino ką toliau daryti, kad mokytojai neišmokė, kaip jam su tuo gyventi. Kažkokie marazmai. Tai vat ir susisukau galvą, ką aš veikiu mokykloje ir ką turėčiau veikti, nes akademinių žinių tai niekam kaip ir nereikia. Kaip sakoma: linksmybių ir maisto biggrin.gif gal dabar tik reikai mokyklose.
Gal kuriai teko dalyvauti šios organizacijos seminaruose. Gal aš jau čia pavasariškai nukvakau. doh.gif
Čia toks filmukas trumpas apie vieną iš pavyzdžių mokyklos tipų. čia savo malonumui žvilgtelėti.
http://www.youtube.c...h?v=EyjzXw7znb4

Pas mus kas metai mokykloje vyksta baigiamieji koncertai, tai tokių atskirų švenčių ir nedarome. Bet man kažkaip norisi mamytėms padaryti šventę. Kai ką sumąstysiu, atsiųsiu į paštą.

Džiaugiuosi už kolegę, kuri greitu laiku sups savo mažiuką ant rankų. Tai didelis stebuklas. Sveikatos ir sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2013 03 28, 14:40)
As tai buvau 1.1 salej. Man seminarai patinka tuo,kad sutinku savo  grupiokes. Taip gera po keleto metu susimatyt, kai tris metus kartus gyvenom bendrabutyje smile.gif

Rimta paskata lankytis seminaruose. Nors kokia atgaiva širdžiai mirksiukas.gif

Gal yra kurios dirbate su pirmokais pagal Šaltinėlį. Ar galėtumėte parašyti, kur dabar jūs mokotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 28 kovo 2013 - 14:46
o mes dar gaunam velnių, kam rajoniniuose renginiuose mažai dalyvaujam. Bet kad mokykloj nebeįmanoma suspėt, kada besimokyt? g.gif
Atsakyti
Žinutė toms, kurios niekaip negali prisiregistruoti portale emokykla. Susisiekiau su administratoriumi ir gavau tokį atsakymą: "Šiuo metu laikinai yra vykdomi portalo atnaujinimo darbai ir pasitaiko registracijos sutrikimų, konkrečiu atveju neveikia jungtis su pedagogų duomenų baze. Pasiūlymas būtų registruotis mokinių grupėje ir prisiregistravus mano adresu atsiųsti savo vartotojo vardą, kurį aš priskirsiu pedagogų grupei." Tai jeigu norite, galite ir jūs bandyti, aš kątik prisiregistravau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 03 28, 16:39)
o mes dar gaunam velnių, kam rajoniniuose renginiuose mažai dalyvaujam. Bet kad mokykloj nebeįmanoma suspėt, kada besimokyt?  g.gif

Vat čia ir baisiausia, kad ant mokytojų pečių užkrauna tiek daug įvairių pareigybių, kad jau nebežinai kaip ir bepatempti. Yra vadovų, kuriems svarbu, kad kuo daugiau dalyvauti, o kokybė tų renginių nesvarbi, o mokytojai dažniausiai neleidžia sau "bilekaip".
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 03 28, 14:38)
Gal yra kurios dirbate su pirmokais pagal Šaltinėlį. Ar galėtumėte parašyti, kur dabar jūs mokotės?

Mes prieš atostogas kalbėjom apie Lietuvą ir skaitėm eilėraštį apie pavasarį (Parvažiavo saulė, berods g.gif ) ax.gif
Atsakyti