Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(domassss @ 2013 03 27, 21:47)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Geros naujienos. Sveikinu !

QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 27, 21:49)
Kaip gražu! Gera tau biggrin.gif

ačiū wub.gif
tik dabar daugiau laiko praleidžiu leliukiškose temose lotuliukas.gif bet čia vis dar sąžiningai kiekvieną psl. perskaitau
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 03 27, 20:50)
Sudomino tas šokis ,,Mažas mūs ratelis". Gal  galėtum bent žodžiais nusakyti esmę? ax.gif

Šis šokis yra aprašytas knygelėje "Lietuvių liaudies rateliai, žaidimai, šokiai". Man atrodo, kad ji yra nuskanuota mūsų pašte. O jo esmė labai paprasta: 3-4 vaikai suka ratą ir dainuoja, kai baigia bėga ir pasikviečia kiekvienas dar po vieną ir taip, kol nebelieka sėdinčių.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 03 27, 18:02)
Ar dalyvaujat ryt  pedagogų forume „Efektyvūs mokymo metodai šiuolaikinėje pradinėje mokykloje“? Į paštą išsiunčiau smulkesnę info.

QUOTE(gabija4 @ 2013 03 27, 18:32)
Aš ryt būsiu forume. O kas gal dar iš mūsų dalyvaus tame pedagogų forume? smile.gif

Ir aš būsiu, gal pasimatysim? g.gif
Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2013 03 27, 21:43)
Mano visi darbai tik mažėja mažėja, po 3 sav. išeinu į dekretą smile.gif Šis mažylis sustabdė mane, atrodė, kad be manęs sugrius visas pasaulis lotuliukas.gif

Aš prieš keturis metus taip pat galvojau doh.gif , bet laikas bėga nesustodamas, dabar jau mano mažasis vaikinas ūgtelėjęs, o aš į darbą jau spėjau grįžti. lyg nieko ir nebuvę.

Nuoširdžiausi, sentimentalūs wub.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
...
Mano visi darbai tik mažėja mažėja, po 3 sav. išeinu į dekretą smile.gif Šis mažylis sustabdė mane, atrodė, kad be manęs sugrius visas pasaulis lotuliukas.gif

dideli ir silti sveikinimai! smile.gif

o po webinaro pazyma tik po keliu dienu buna. as emokykloje buvau seniai prisiregistravus, tai siandien pavyko greitai prisijungt ir paciai bandyt kai lektore rode. buvau anksciau nebandzius. patiko smile.gif
Atsakyti

SVEIKINU nestuke.gif 4u.gif thumbup.gif Dziugi zinia smile.gif Greit papildysi 2.gif musu gretas 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif LENGVO LAUKIMO IR GRAZAUS SUSITIKIMO mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar grįžau iš Vilniaus ir vienintelė mintis- noriu miego. Tad 9 val. "užkariavau" lovą rolleyes.gif

QUOTE(INEXS @ 2013 03 27, 19:44)
O as siandien Litexpo parodu rumuose buvau seminare, bet nieko idomaus. Man labiau patinka kai buna susije su informacinem technologijomis ir kai nedaug buna seminare salej zmoniu, o cia kaip kino teatre sedejom, vos neuzmigau. Neidomiai pasakojo lektores. Bet per atostogas gerai paivairinti veikla.

QUOTE(janiku @ 2013 03 27, 19:46)
4u.gif Sveikos . Ir aš buvau. Nesąmonėėėėėėėėėėėėėėėėėėė

Ir aš buvau. Man tai patiko cool.gif Ypač lektorius Igorio Vasiliausko paskaita. Va čia tai lektorius thumbup.gif Kalbėjo daug, bet su tokia emocija, kad negalėjom užsiimti pašaliniais darbais blush2.gif Ir rimtai, ir su jumoru. Kvatojo visa salė biggrin.gif
Vėliau lektorė iš UK didesniąją dienos dalį užėmė, tai taip sausokai, bet nieko- kai kur, kai kada sudomino rolleyes.gif

O kurioj Jūs abi buvot salėj? Aš 5.1 rolleyes.gif

QUOTE(INEXS @ 2013 03 27, 19:53)
Ir prastas maistas smile.gif Karolinos viesbutis geriau maitina biggrin.gif

drinks_cheers.gif Maistas tai jau tikrai unsure.gif Išskirčiau tik mėsą, o visą kita - unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 kovo 2013 - 06:29
QUOTE(alaizy @ 2013 03 27, 17:35)
sodininkės ir daržininkės , patarkit, ar verta vėl iš naujo sėti pomidoų su paprikom? nebus per vėlu? 
mano sėti nesudygo,  doh.gif

nevėlu, pats tas, neišstybs, gerai derės. Visada sėju kovo pabaigoj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2013 03 27, 20:57)
Merginos, gal kuri jau siuntėt nuotraukas į Naisių vasaros ,,Gandrus pasitinkant"? Man grąžina laišką atgal, kaip suprantu rašo, kad pašto dėžutė perpildyta. Ką daryt? g.gif

parašyk laišką konkurso rengėjams.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 03 27, 21:38)
Tikiuosi, kad paaiškino tokį savo sumanymą. negi ne iš šio, ne iš to sugalvojo, lyg mažai veiklos mokytojams būna.

Labutis 4u.gif . Nieko nepaaiškino, nors nuvilnijo nepasitenkinimo banga, buvo pasakyta - bus ir viskas, tipo vieni iš kitų mokysitės doh.gif . Man tai kas, parodysiu tą patį pristatymą, kurį ruošiu pradinukių konferencijai ir tegul džiaugiasi. Naujo nieko neruošiu schmoll.gif ir taip darbų iki kaklo doh.gif

Sveikinimai editaitei nestuke.gif 2.gif wub.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 28 kovo 2013 - 08:04
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 28, 00:48)
Aš prieš keturis metus taip pat galvojau doh.gif , bet laikas bėga nesustodamas, dabar jau mano mažasis vaikinas ūgtelėjęs, o aš į darbą jau spėjau grįžti. lyg nieko ir nebuvę.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano mažasis irgi keturmetis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 03 28, 00:59)
as emokykloje buvau seniai prisiregistravus, tai siandien pavyko greitai prisijungt ir paciai bandyt kai lektore rode. buvau anksciau nebandzius. patiko  smile.gif

Aš irgi prieš šimtą metų buvau prisijungus. Ir niekad nebesilankydavau ten. Tai tik paprašiau priminti slaptažodį ir prisijungiau. Dar ir pradinukių forume tada panaršiau.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 28, 08:08)
Aš irgi prieš šimtą metų buvau prisijungus. Ir niekad nebesilankydavau ten. Tai tik paprašiau priminti slaptažodį ir prisijungiau. Dar ir pradinukių forume tada panaršiau.

O man dar ir šiandien neleidžia ten registruotis g.gif , rodos ne pirmą kartą tai darau, viskas teisingai, o išmeta kažkokį erorą ir tiek verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 28 kovo 2013 - 08:14
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 08:51)
Labutis  4u.gif . Nieko nepaaiškino, nors nuvilnijo nepasitenkinimo banga, buvo pasakyta - bus ir viskas, tipo vieni iš kitų mokysitės  doh.gif .  Man tai kas, parodysiu tą patį pristatymą, kurį ruošiu pradinukių konferencijai ir tegul džiaugiasi. Naujo nieko neruošiu  schmoll.gif  ir taip darbų iki kaklo  doh.gif

Sveikinimai editaitei  nestuke.gif  2.gif  wub.gif !

Būna pikta, kai "viršus" tik nurodymais švaistosi, o pagalbos nesulauki iš jų aggressive.gif Ir pas mus panašios bėdos.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 28, 09:14)
O man dar ir šiandien neleidžia ten registruotis  g.gif , rodos ne pirmą kartą tai darau, viskas teisingai, o išmeta kažkokį erorą ir tiek  verysad.gif .

manęs irgi neregistruoja g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

jau trečia diena atsiverčiu jus ir ilgą prakalbą noriu parašyt... bet pamąstau ar verta? ir vėl užverčiu...  biggrin.gif  biggrin.gif

Lapkričio pabaigoje buvau mokinių konferencijoje, tai  pranešimus išsiųsiu į paštą, tik į kurį siųsti?

Sveikinimai ir linkėjimai abiem 4u.gif
Atsakyti