Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(INEXS @ 2013 03 27, 22:50)
Nu nevisada mokytojos nusprendzia kokia nuotaika turi buti saleje, va si karta mums liepe padaryt rengini, kad ir verktu ir juoktusi ir,kad butu metu nepakartojamas renginys, kad visas kaimas negaletu uzmirsti ir visi noretu eiti i musu mokykla.

O tas kas liepė,kokią nors viziją turi?
doh.gif doh.gif doh.gif Visada vadovauti lengviau,nei tą padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 03 27, 20:54)
Visada vadovauti lengviau,nei tą padaryti lotuliukas.gif

Sveikutės 4u.gif . Pas mus irgi vadas šiandien pasakė, kad gale mokslo metų bus suorganizuota "konferencija", kurios metu visi mokytojai turės pasisakyti ir pasirodyti, ką gero nuveikė per metus, įrodyti, kad ne šiaip sau vaikščiojo į darbą doh.gif . Va taip, maždaug virš 60 mokytojų stos vienas paskui kitą ir pasakos, kodėl jis yra geras mokytojas ir atsiskaitys, už ką gavo algą per metus doh.gif blink.gif . Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių doh.gif , kuo daugiau nurėžia, tuo labiau tyčiojasi doh.gif
Atsakyti
Čia dar grįžtant prie to renginio, kad ir verktų ir džiaugtųsi ir katutes plotų ir į mokyklą eitų. O ponia direktorė kokių žingsnių ėmėsi g.gif Tikrai galiu remtis savo patirtimi, kiek darbo dėdavom ankstesnėj mokykloj, kad renginiai superiniai būtų. Tikrai jie visiems patikdavo, bet jie buvo gražūs, smagūs su mintim, bet taip lengvai. Dabar visus pagrindinius renginius režisuoja teatro mokytoja. Tikrai kaifuoju nuo renginių, viskas subtilu, gili mintis ir prasmė, viskas apjungta bendra idėja. Nu nėr lygių, prie geriausių norų tokio nepadaryčiau. Tiesiog reikia tokių subtilumų, kuriuos žino teatralai.(čia aš kitoj mokykloj jau). Manau, kad tokiu atveju net ir kažką pasisamdyti galima būtų (jei mokykla lėšų tam skirtų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 27 kovo 2013 - 21:03
QUOTE(daivajazz @ 2013 03 27, 22:01)
Čia dar grįžtant prie to renginio, kad ir verktų ir džiaugtųsi ir katutes plotų ir į mokyklą eitų. O ponia direktorė kokių žingsnių ėmėsi g.gif Tikrai galiu remtis savo patirtimi, kiek darbo dėdavom ankstesnėj mokykloj, kad renginiai superiniai būtų. Tikrai jie visiems patikdavo, bet jie buvo gražūs, smagūs su mintim, bet taip lengvai. Dabar visus pagrindinius renginius režisuoja teatro mokytoja. Tikrai kaifuoju nuo renginių, viskas subtilu, gili mintis ir prasmė, viskas apjungta bendra idėja. Nu nėr lygių, prie geriausių norų tokio nepadaryčiau. Tiesiog reikia tokių subtilumų, kuriuos žino teatralai.(čia aš kitoj mokykloj jau). Manau, kad tokiu atveju net ir kažką pasisamdyti galima būtų (jei mokykla lėšų tam skirtų)

Tai,kad lesu net nera nei dekoracijoms nei kostiumams. Is nieko reikia padaryti kazka nuostabaus. O apie vizijas tai musu kasdien klausia ar jau turim mes ja. Kuo toliau tuo sunkiau nustebint daugka maciusius tevelius. Visus metus vyksta daug renginiu, jau kai kurie tevai net pyksta, kad daugiau vaidinam nei mokomes, o vistiek kaime zmonems neitiksi. Kadangi direktore gyvena kaime tai visko prisiklauso ir po to nezino jau ka ir padaryti.
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 03 27, 20:57)
Merginos, gal kuri jau siuntėt nuotraukas į Naisių vasaros ,,Gandrus pasitinkant"? Man grąžina laišką atgal, kaip suprantu rašo, kad pašto dėžutė perpildyta. Ką daryt? g.gif

Ir man neina nusiųst. Tai parašiau organizatoriams laišką, kad jų dėžutė pilna. Laukiu atsakymo.

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 27, 20:59)
Sveikutės  4u.gif . Pas mus irgi vadas šiandien pasakė, kad gale mokslo metų bus suorganizuota "konferencija", kurios metu visi mokytojai turės pasisakyti ir pasirodyti, ką gero nuveikė per metus, įrodyti, kad ne šiaip sau vaikščiojo į darbą  doh.gif . Va taip, maždaug virš 60 mokytojų stos vienas paskui kitą ir pasakos, kodėl jis yra geras mokytojas ir atsiskaitys, už ką gavo algą per metus  doh.gif  blink.gif . Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių  doh.gif , kuo daugiau nurėžia, tuo labiau tyčiojasi  doh.gif

Tikiuosi, kad paaiškino tokį savo sumanymą. negi ne iš šio, ne iš to sugalvojo, lyg mažai veiklos mokytojams būna.
Atsakyti
Sveikutės,
Kokių tik dalykų vyksta mokyklose. Žinoma, dėl vaikų reikia ir per galvą verstis, bet gal čia per daug. Mamytėms specialiai renginių nelabai darome, nes gegužės pradžioje būna mokyklos tradicinė šventė, o vėliau ir išleistuvės, kurių metų mamos visada apsiverkia. Esu dariusi mamytėms šventę, tai tokia įsimintina scena, kai vaikas žengdamas nuo scenos sako asmeniškai savo mamai žodžius,pasveikina ją ir atsistoja šalia ir taip visi kol padaro, o tada daina mamytėms, vaikai stovi šalia apkabinę mamas, tai tikrai jaudinanti sscena. Dar patiko, kai dainavo apie mamą vaikas ir mokytoja(šiuo atveju mokytoja buvo to vaiko mama).
Atsakyti
Dar dėl mamų dienos renginio. Mes vienais metais rašėm mamoms laiškus, bet juos skaitėm per patį renginį, o ne siuntėm. Kiekvienas vaikas skaitė savo mintis apie mamas. Pvz,: mama, aš tave labai myliu. Labiausiai už tai, kad .... Ir t.t. Tie laiškai buvo tokie atviri, nuoširdūs. Aš net nenorėjau mamų pravirkdyt, bet taip gavosi... smile.gif
Jei dideliam renginy, tai gali keletas vaikų perskaityt savo mintis laiškuose. Gal gražiausius laiškus iš kiekvienos klasės, ar dar kaip.
Bet tie laiškų skaitymai man įstrigo...

Atsakyti
Sveikutės,

jau trečia diena atsiverčiu jus ir ilgą prakalbą noriu parašyt... bet pamąstau ar verta? ir vėl užverčiu... biggrin.gif biggrin.gif

Lapkričio pabaigoje buvau mokinių konferencijoje, tai pranešimus išsiųsiu į paštą, tik į kurį siųsti?

Mano visi darbai tik mažėja mažėja, po 3 sav. išeinu į dekretą smile.gif Šis mažylis sustabdė mane, atrodė, kad be manęs sugrius visas pasaulis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 03 27, 22:43)

Mano visi darbai tik mažėja mažėja, po 3 sav. išeinu į dekretą smile.gif Šis mažylis sustabdė mane, atrodė, kad be manęs sugrius visas pasaulis lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Geros naujienos. Sveikinu !

Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 03 27, 22:43)

Kaip gražu! Gera tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 03 28, 00:36)
Ir man neina nusiųst. Tai parašiau organizatoriams laišką, kad jų dėžutė pilna. Laukiu atsakymo.

tai ir aš lauksiu to atsakymo tau 4u.gif
Atsakyti