Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(gabija4 @ 2013 03 27, 17:19)
Sveikos mergaitės, o toms, kurios nedalyvavo šitame seminare ar galima prisijungti prie tokios dėžutės. Ir kaip tai padaryti? Kur ieškoti? g.gif

Galima, tik dar pati neišbandžiau, tai negaliu nieko daugiau patarti ax.gif . Reikia prisijungti per portalas.emokykla , ten prisiregistruoti, tada ieškoti nuorodos skydrive ir toliau nemoku, reikia bandyti blush2.gif . Niekaip neprisijungiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 27, 18:21)
Galima, tik dar pati neišbandžiau, tai negaliu nieko daugiau patarti  ax.gif . Reikia prisijungti per portalas.emokykla , ten prisiregistruoti, tada ieškoti nuorodos skydrive ir toliau nemoku, reikia bandyti  blush2.gif . Niekaip neprisijungiu  blush2.gif

Dėkui, reiks pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 03 26, 23:00)
Eda, kiek supratau,tai ten knygelė turėjo būt, bet man rodo tik vieną puslapį blush2.gif Gal nebemoku žiūrėt blush2.gif

Apačioje, kairėje pusėje yra skaičiukai (puslapiai), spausk ant jų.
Atsakyti
Ar dalyvaujat ryt pedagogų forume „Efektyvūs mokymo metodai šiuolaikinėje pradinėje mokykloje“? Į paštą išsiunčiau smulkesnę info.

Štampuota mokytoja ir aš nenorėčiau būti. schmoll.gif

Lutute tavo nurodyti enneagramos kursai brangūs, tačiau kaip suprantu padeda daug ką sustyguoti, jei nesunku gal gali pasidalinti bent keliom įžvalgom, kuo tau naudinga buvo, nors ta nauda kaip suprantu ateis vėliau...
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2013 03 27, 19:55)
Apačioje, kairėje pusėje yra skaičiukai (puslapiai), spausk ant jų.

Nesuprantu, man iš viso neatidaro
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 03 27, 19:02)
Ar dalyvaujat ryt  pedagogų forume „Efektyvūs mokymo metodai šiuolaikinėje pradinėje mokykloje“? Į paštą išsiunčiau smulkesnę info.

Štampuota mokytoja ir aš nenorėčiau būti.  schmoll.gif

Lutute tavo nurodyti enneagramos kursai brangūs, tačiau kaip suprantu padeda daug ką sustyguoti, jei nesunku gal gali pasidalinti bent keliom įžvalgom, kuo tau naudinga buvo, nors ta nauda kaip suprantu ateis vėliau...

Aš ryt būsiu forume. O kas gal dar iš mūsų dalyvaus tame pedagogų forume? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2013 03 27, 13:43)

Nesureiksmink!

QUOTE(R.@usra @ 2013 03 27, 18:25)
4u.gif  4u.gif Va, po seminaro.Tikrai trukdžių netrūksta ax.gif

QUOTE(riešutasgilė @ 2013 03 27, 20:02)
Ar dalyvaujat ryt  pedagogų forume „Efektyvūs mokymo metodai šiuolaikinėje pradinėje mokykloje“? Į paštą išsiunčiau smulkesnę info.

Štampuota mokytoja ir aš nenorėčiau būti.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Kiekviena diena parasyk po viena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 03 27, 19:02)

Enneagrama leidžia suprasti, kad egzistuoja 9 skirtingi požiūriai, 9 vertybių rinkiniai, 9 skirtingi bendravimo stiliai, 9 skirtingi problemų sprendimo būdai. Ir svarbiausia-kad jie visi yra reikalingi ir veiksmingi!
Dar nusistačiau savo asmenybės tipą, o tai man leido labiau pamatyti savo stipriąsias ir silpnąsias puses, savo sėkmingas ir nesėkmingas elgesio strategijas ir t.t.
Laukiu nesulaukiu kito šeštadienio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 27, 20:43)
Enneagrama leidžia suprasti, kad egzistuoja 9 skirtingi požiūriai, 9 vertybių rinkiniai, 9 skirtingi bendravimo stiliai, 9 skirtingi problemų sprendimo būdai. Ir svarbiausia-kad jie visi yra reikalingi ir veiksmingi!
Dar nusistačiau savo asmenybės tipą, o tai man leido labiau pamatyti savo stipriąsias ir silpnąsias puses, savo sėkmingas ir nesėkmingas elgesio strategijas ir t.t.
Laukiu nesulaukiu kito šeštadienio wub.gif

Perskaiciau apie juos, tai manau, kad tikrai naudingi. Manau, kad svarbiausia yra pazinti save, o jei pasimeti, tai surasti. Gaila, kad ne vilniete esu.
Atsakyti
O as siandien Litexpo parodu rumuose buvau seminare, bet nieko idomaus. Man labiau patinka kai buna susije su informacinem technologijomis ir kai nedaug buna seminare salej zmoniu, o cia kaip kino teatre sedejom, vos neuzmigau. Neidomiai pasakojo lektores. Bet per atostogas gerai paivairinti veikla.
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2013 03 27, 20:44)
O as siandien Litexpo parodu rumuose buvau seminare, bet nieko idomaus. Man labiau patinka kai buna susije su informacinem technologijomis ir kai nedaug buna seminare salej zmoniu, o cia kaip kino teatre sedejom, vos neuzmigau. Neidomiai pasakojo lektores. Bet per atostogas gerai paivairinti veikla.

4u.gif Sveikos . Ir aš buvau. Nesąmonėėėėėėėėėėėėėėėėėėė
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2013 03 27, 00:12)
Scenarijaus neturiu, nes ne mano renginys buvo. Tik galiu trumpai nupasakoti: į šventę kvietėm tik tas šeimas, kurie galėtų padainuoti ar pašokti, t.y. norėtų pasirodyti. Taigi iš 8 klasių išėjo gal 15 šeimų. Kaip kartas, kad tilptų mūsų salėje. Šventę pradėjo muzikos mokytoja sudainuodama liaudies dainų. Po to mergaičių ansamblis, paskui keletas eilėraščių apie senelius. Tada labai fainai gavosi: 2 mokinės ir 2 mokytojos pradėjo šokti "Mažas mūs ratelis", kuriuo sukvietė visus į ratą ir tada šokom  "Graži mūsų šeimynėlė". Po šių šokių mokytojų bendra liaudies daina, o renginio pabaigoje dar dainavom "Švelnus, pūkeli, ar žinai". Na o po to kiekviena šeima užvesdavo po dainą. Po pirmo posmo, prisijungdavo visa salė. Po 3 dainų mokytojos pamokydavo liaudies šokių, kad vaikams nepabostų tik dainos. Buvo atsinešę seneliai ir akordeoną, ir armoniką. Žodžiu labai smagu. Tiesa po renginio ėjome į klasę gerti žolelių arbatos.

Sudomino tas šokis ,,Mažas mūs ratelis". Gal galėtum bent žodžiais nusakyti esmę? ax.gif
Atsakyti