Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(daivajazz @ 2013 03 27, 01:00)
drinks_cheers.gif Man irgi atrodo, kad jei jau aplinkiniai net nepažindami pasako, kad esi mokytoja, tai jau reikia daryt išvadas, kad turi keisti savo gyvenimą.
Man kai pasako, kad net nepagalvojo, kad mokytoja ar kažką panašaus, tai padėkoju kaip už komplimentą. Tai reiškia, kad dar nesi sugrūstas į štampą ax.gif Čia nieko blogo neįžvelkite, niekur kitur kaip mokykloj savęs neįsivaizduoju, tik nenoriu to štampo. Noriu likt tokia lengvai kreizy mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(andzelika @ 2013 03 27, 13:43)
Arden(berods), kažin kur ji dabar,

Leliukus augina 2.gif 2.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Va, po seminaro.Tikrai trukdžių netrūksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 03 27, 00:50)
Siandien vyrui sakiau, kad mokytoja iki pensijos buti nenoriu. Girdejau, kaip turguj kalba viena mano pacios buvus mokytoja. Tai jaucias, kad mokytoja. Jau dabar daugelis atspeja, kad mokytoja esu. Tai gale tik pirsteliu pasuks. smile.gif

QUOTE(daivajazz @ 2013 03 27, 01:00)
drinks_cheers.gif Man irgi atrodo, kad jei jau aplinkiniai net nepažindami pasako, kad esi mokytoja, tai jau reikia daryt išvadas, kad turi keisti savo gyvenimą.
Man kai pasako, kad net nepagalvojo, kad mokytoja ar kažką panašaus, tai padėkoju kaip už komplimentą. Tai reiškia, kad dar nesi sugrūstas į štampą ax.gif Čia nieko blogo neįžvelkite, niekur kitur kaip mokykloj savęs neįsivaizduoju, tik nenoriu to štampo. Noriu likt tokia lengvai kreizy mirksiukas.gif

nesinori išgirsti diagnozė - mokytoja.
bet gal pradinukėm tuom nekvepia?????????????? mirksiukas.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 27, 16:41)
Aš jau ten  mirksiukas.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 03 27, 16:42)
jau sėdziu konferencijų salėj  smile.gif senokai nebuvo webinaro, įdomu, kaip šiandieninis - patiks ar nelabai...  smile.gif
tik šįkart priminimo kažkodėl negavau...

lauksim įspūdžių. Kokia tema buvo?

QUOTE(R.@usra @ 2013 03 27, 18:25)
4u.gif  4u.gif Va, po seminaro.Tikrai trukdžių netrūksta ax.gif

labai nesinori vien dėk trukdžių užsiregistruoti į mokamus seminarus.

kaip puošiate velykoms savo namuose? šiandien pavyko be vaikų į parduotuvę nuvažiuoti, dovanas jau supirkau. dabar tik supakuoti beliko.

sodininkės ir daržininkės , patarkit, ar verta vėl iš naujo sėti pomidoų su paprikom? nebus per vėlu?
mano sėti nesudygo, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 03 27, 16:25)
4u.gif  4u.gif Va, po seminaro.Tikrai trukdžių netrūksta ax.gif

Klokit viską, ką sužinojot.

QUOTE(alaizy @ 2013 03 27, 16:35)
kvepia kvepia

sodininkės ir daržininkės , patarkit, ar verta vėl iš naujo sėti pomidoų su paprikom? nebus per vėlu? 
mano sėti nesudygo,  doh.gif

Paprikom tikrai vėlu, o pomidorus dar bandyk. Derlius bus vėlesnis.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 03 27, 17:35)

visai neseniai seminare išgirdau, kad turbūt esu bankininkė. biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2013 03 27, 17:42)

Va, va ir man smalsu. Nors buvau užsirašiusi į "debesis", bet vykdau duotą sau pažadą- skraidau debesyse dėl savęs. Puikus jausmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 03 27, 16:42)

Tema buvo apie skydrive naudojimą. Seminaras buvo neblogas savo tema ir tikslais, bet kad labai jau viskas strigo ir tiems, kas su kompiuteriu nelabai susidraugavęs, tai sunkoka manau suprasti buvo. Aš lyg ir supratau, reikia tik pasibandyti, bet negaliu niekaip užsiregistruoti portale emokykla doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 27, 16:45)
Tema buvo apie skydrive naudojimą. .............

terminas man nežinomas
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 03 27, 16:48)
terminas man nežinomas

Taigi debesys ax.gif , t.y. internetinė failų saugykla, prie kurios gali bet kur ir betkada prisijungti ir naudotis savo dokumentais, nuotraukomis, video ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 27 kovo 2013 - 16:58
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 27, 17:45)
Tema buvo apie skydrive naudojimą. Seminaras buvo neblogas savo tema ir tikslais, bet kad labai jau viskas strigo ir tiems, kas su kompiuteriu nelabai susidraugavęs, tai sunkoka manau suprasti buvo. Aš lyg ir supratau, reikia tik pasibandyti, bet negaliu niekaip užsiregistruoti portale emokykla  doh.gif .

Seminaro metu nieko irgi padaryti negalėjau, tai dabar laukiu progos kada e.mokykla atsilaisvins, gal leis pabandyti prisiregistruoti tongue.gif O esmė tame, kad tai panašu į gmail pašto dėžutę, tik ji galingesnė, talpesnė, daugiau funkcijų turinti ir kur bebūtum gali ją pasiekti, atsidaryti ir naudotis sukaupta medžiaga smile.gif Ir dar liepė sąžiningai prisiregistruoti e.mokykloje, kad duomenų bazė atpažintų kaip konkrečios mokyklos darbuotoją, o tada galima naudotis nemokamomis mokymo programomis, kurios ne mokytojams yra perkamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 03 27, 16:58)
Seminaro metu nieko irgi padaryti negalėjau, tai dabar laukiu progos kada e.mokykla atsilaisvins, gal leis pabandyti prisiregistruoti tongue.gif O esmė tame, kad tai panašu į gmail pašto dėžutę, tik ji galingesnė, talpesnė, daugiau funkcijų turinti ir kur bebūtum gali ją pasiekti, atsidaryti ir naudotis sukaupta medžiaga smile.gif Ir dar liepė sąžiningai prisiregistruoti e.mokykloje, kad duomenų bazė atpažintų kaip konkrečios mokyklos darbuotoją, o tada galima naudotis nemokamomis mokymo programomis, kurios ne mokytojams yra perkamos thumbup.gif

Įtariu, kad šiandien nepavyks, nes niekaip nenori jungti doh.gif g.gif , gal naktį g.gif ...
Atsakyti
Sveikos mergaitės, o toms, kurios nedalyvavo šitame seminare ar galima prisijungti prie tokios dėžutės. Ir kaip tai padaryti? Kur ieškoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 27, 18:44)
visai neseniai seminare išgirdau, kad turbūt esu bankininkė. biggrin.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif Puikus komplimentas thumbup.gif
Atsakyti