Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Siandien vyrui sakiau, kad mokytoja iki pensijos buti nenoriu. Girdejau, kaip turguj kalba viena mano pacios buvus mokytoja. Tai jaucias, kad mokytoja. Jau dabar daugelis atspeja, kad mokytoja esu. Tai gale tik pirsteliu pasuks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 03 27, 00:50)
Siandien vyrui sakiau, kad mokytoja iki pensijos buti nenoriu. Girdejau, kaip turguj kalba viena mano pacios buvus mokytoja. Tai jaucias, kad mokytoja. Jau dabar daugelis atspeja, kad mokytoja esu. Tai gale tik pirsteliu pasuks. smile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi atrodo, kad jei jau aplinkiniai net nepažindami pasako, kad esi mokytoja, tai jau reikia daryt išvadas, kad turi keisti savo gyvenimą.
Man kai pasako, kad net nepagalvojo, kad mokytoja ar kažką panašaus, tai padėkoju kaip už komplimentą. Tai reiškia, kad dar nesi sugrūstas į štampą ax.gif Čia nieko blogo neįžvelkite, niekur kitur kaip mokykloj savęs neįsivaizduoju, tik nenoriu to štampo. Noriu likt tokia lengvai kreizy mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 26, 19:06)
Jau vėlu- reikėjo iki kovo 12d. užsiregistruoti mirksiukas.gif

prazioplinau ir as... blush2.gif o po atostogu siaip ar taip velykini renginuka darysim (margucius ridensim, supsimes, muge bus... ) gaila...
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 03 27, 01:00)
drinks_cheers.gif Man irgi atrodo, kad jei jau aplinkiniai net nepažindami pasako, kad esi mokytoja, tai jau reikia daryt išvadas, kad turi keisti savo gyvenimą.
Man kai pasako, kad net nepagalvojo, kad mokytoja ar kažką panašaus, tai padėkoju kaip už komplimentą. Tai reiškia, kad dar nesi sugrūstas į štampą ax.gif Čia nieko blogo neįžvelkite, niekur kitur kaip mokykloj savęs neįsivaizduoju, tik nenoriu to štampo. Noriu likt tokia lengvai kreizy mirksiukas.gif

Labas rytas,
kiek metu dirbi mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 03 27, 10:05)
Labas rytas,
kiek metu dirbi mokykloje?

Lygiai nuo 1990, tai jau 23-eti eina. mirksiukas.gif o pati?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 27 kovo 2013 - 09:29
QUOTE(alaizy @ 2013 03 26, 18:43)
sveikos,
man ir labai keistai pasirodė, kad aš negavau naujo slaptažodžio, bet su peliuku išsiaiškinom, paprasčiausiai neišsaugotas el pašto adresas buvo ir tiek.
oi, mes ir turėtume tokių dovanų sulaukti.  thumbup.gif margučiai išsiųsti,,.

kai buvo keičiamas slaptažodis- aš jo niekada negavau nepaprašius asmeniškai, kol visai neišmetė unsure.gif paskutinį kart keičiant...tvarka ir pagarba buvo kol visą tai tvarkė Arden(berods), kažin kur ji dabar, gal tiesiog naujatvarkės išmetė kaip ir mane g.gif juk taip "nauja valdžia "tvarkosi su tikrom pedagogėm, gailiuosi, kad kažkada tikėjau jog pradinukės tai netokios kaip dalykininkės, kur galioja vilkų įstatymai, gailiuosi, kad kažkada kuriau pirmąjį paštą , kad padariau pradžią ir tikėjausi bent jau minimum pagarbos. Man nieko iš kaupiamų lobių nereikia, susimąsčiau tik smalsumo vedama ir vietoj pagarbos gavau "šlapiu skuduru" per veidą. Viską apmąsčius taip norisi riebiai nusikeikti...bet dar neišmokau, mano vertybės vis dar tos pačios, kad ir ką tektų kely susitikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andzelika: 27 kovo 2013 - 11:46
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 03 26, 23:08)
Jei ne paslaptis, tai kiek kainuoja?

http://www.facebook....6871914/?ref=22
Papildyta:
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 03 26, 20:48)
lutute, sunku patikėti matant kaip pačios energija liejasi per kraštus, kad sustosi ir skirsi laiko sau, toks jausmas, kad ir taip viską suspėji, o jau naršymas internete tiesiog tavo gyvenimo būdas. Ačiū už naujo konkurso radimą.

wub.gif visada smagu būti kuo nors naudinga...
Atsakyti
Ar nepamiršot šiandien seminaro?
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 27, 14:40)
Ar nepamiršot šiandien seminaro?

Aš jau ten mirksiukas.gif
Atsakyti
jau sėdziu konferencijų salėj smile.gif senokai nebuvo webinaro, įdomu, kaip šiandieninis - patiks ar nelabai... smile.gif
tik šįkart priminimo kažkodėl negavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 27 kovo 2013 - 14:44
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 03 27, 15:42)
jau sėdziu konferencijų salėj  smile.gif senokai nebuvo webinaro, įdomu, kaip šiandieninis - patiks ar nelabai...  smile.gif
tik šįkart priminimo kažkodėl negavau...

Aš gavau, bet tik šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 27, 15:24)
Aš gavau, bet tik šiandien smile.gif

Ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti