QUOTE(zuzanele @ 2013 03 26, 15:58)
Sveikos
Šiandien maloniai nustebino Naisių vasaros organizuojamos "Vaikų Velykėlės 2013" konkursas. Nespėjau išsiųsti margučių nuotraukas, sulaukiau skambučio, kad jau stovi prie mokyklos ir atvežė vaikams prizus Kiekvienam vaikui po dvi skirtingas kompaktines plokšteles su V.V.Landsbergio įrašais
Ot geras sutapimas
Baltai pavydžiu Norėčiau tokių pamokų...
Aš būsiu LITEXPO, tik nežinau kokioj salėj? O kaip sužinot?
Gal kartais turi šio renginio scenarijų ar kažkokią santrauką? labai reiktų
Šiandien maloniai nustebino Naisių vasaros organizuojamos "Vaikų Velykėlės 2013" konkursas. Nespėjau išsiųsti margučių nuotraukas, sulaukiau skambučio, kad jau stovi prie mokyklos ir atvežė vaikams prizus Kiekvienam vaikui po dvi skirtingas kompaktines plokšteles su V.V.Landsbergio įrašais
Ot geras sutapimas
Baltai pavydžiu Norėčiau tokių pamokų...
Aš būsiu LITEXPO, tik nežinau kokioj salėj? O kaip sužinot?
Gal kartais turi šio renginio scenarijų ar kažkokią santrauką? labai reiktų
Scenarijaus neturiu, nes ne mano renginys buvo. Tik galiu trumpai nupasakoti: į šventę kvietėm tik tas šeimas, kurie galėtų padainuoti ar pašokti, t.y. norėtų pasirodyti. Taigi iš 8 klasių išėjo gal 15 šeimų. Kaip kartas, kad tilptų mūsų salėje. Šventę pradėjo muzikos mokytoja sudainuodama liaudies dainų. Po to mergaičių ansamblis, paskui keletas eilėraščių apie senelius. Tada labai fainai gavosi: 2 mokinės ir 2 mokytojos pradėjo šokti "Mažas mūs ratelis", kuriuo sukvietė visus į ratą ir tada šokom "Graži mūsų šeimynėlė". Po šių šokių mokytojų bendra liaudies daina, o renginio pabaigoje dar dainavom "Švelnus, pūkeli, ar žinai". Na o po to kiekviena šeima užvesdavo po dainą. Po pirmo posmo, prisijungdavo visa salė. Po 3 dainų mokytojos pamokydavo liaudies šokių, kad vaikams nepabostų tik dainos. Buvo atsinešę seneliai ir akordeoną, ir armoniką. Žodžiu labai smagu. Tiesa po renginio ėjome į klasę gerti žolelių arbatos.