Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2013 03 26, 15:58)
Sveikos 4u.gif
Šiandien maloniai nustebino Naisių vasaros organizuojamos "Vaikų Velykėlės 2013" konkursas. Nespėjau išsiųsti margučių nuotraukas, sulaukiau skambučio, kad jau stovi prie mokyklos ir atvežė vaikams prizus wub.gif Kiekvienam vaikui po dvi skirtingas kompaktines plokšteles su V.V.Landsbergio įrašais thumbup.gif
Ot geras sutapimas biggrin.gif
Baltai pavydžiu wub.gif Norėčiau tokių pamokų...
Aš būsiu LITEXPO, tik nežinau kokioj salėj? rolleyes.gif  O kaip sužinot? g.gif
Gal kartais turi šio renginio scenarijų ar kažkokią santrauką? labai reiktų rolleyes.gif

Scenarijaus neturiu, nes ne mano renginys buvo. Tik galiu trumpai nupasakoti: į šventę kvietėm tik tas šeimas, kurie galėtų padainuoti ar pašokti, t.y. norėtų pasirodyti. Taigi iš 8 klasių išėjo gal 15 šeimų. Kaip kartas, kad tilptų mūsų salėje. Šventę pradėjo muzikos mokytoja sudainuodama liaudies dainų. Po to mergaičių ansamblis, paskui keletas eilėraščių apie senelius. Tada labai fainai gavosi: 2 mokinės ir 2 mokytojos pradėjo šokti "Mažas mūs ratelis", kuriuo sukvietė visus į ratą ir tada šokom "Graži mūsų šeimynėlė". Po šių šokių mokytojų bendra liaudies daina, o renginio pabaigoje dar dainavom "Švelnus, pūkeli, ar žinai". Na o po to kiekviena šeima užvesdavo po dainą. Po pirmo posmo, prisijungdavo visa salė. Po 3 dainų mokytojos pamokydavo liaudies šokių, kad vaikams nepabostų tik dainos. Buvo atsinešę seneliai ir akordeoną, ir armoniką. Žodžiu labai smagu. Tiesa po renginio ėjome į klasę gerti žolelių arbatos.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 03 26, 21:18)
Ten taip parašyta:
"Puslapiu gali naudotis tik SMART interaktyvių lentų naudotojai. Kitų interaktyvių lentų naudotojams naudotis šioje duomenų bazėje esančiomis pamokomis yra GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA.
Draudžiama kurti ir įvesti prisijungimo duomenis, neatitinkančius realybės."
O reikia ir tos lentos numerio. Nėr pas mum tokios. Ir projektoriaus klasėje kol kas neturiu. Bet čia ne pasaulio pabaiga. Nėr ir apsieinu. Šiaip dabar tikrai nesiruošiu tokiam konkurse dalyvaut - norėčiau tik pasidairyt, ką ir kaip galima su tokia programa dirbt. Gal ką panaudočiau ir prie vieno kompiuterio klasėje.

Va dabar tai tikrai pasijutau didžiausia niekše, apgavike, intelektualinio turto vagile blink.gif
Dabar įdedu citatą iš titulinio psl.
"SMART pamokų duomenų bazė leidžia SMART interaktyvių technologijų naudotojams visiškai nemokamai atsisiųsti jau paruoštas pamokas ir jomis dalintis su kolegomis. Visos pamokos yra atviros, jas galima koreguoti ir papildyti pagal savo poreikius, taigi kiekvienas pedagogas gali išsaugoti savo mokymo stilių."
Smart technologijos tai ne būtinai lenta, bet ir pati Smart notebook programa... Prisiregistruojant irgi neparašyta, kad išimtinai lentų turėtojos gali siųst pamokas. tik jei turi lentą, gali įrašyt jos nr.. Mokykloje tokių lentų yra, bet jų nr. nenaudojau. Registruodama jokio lentos nr. iš viso nenurodžiau, nieko nemelavau. Ir jei mane prijungė, vadinasi viską padariau teisėtai. Man tikrai nebūdinga sukčiau. Nusiunčiau virš 30 pamokų. Jas kūriau pati, naktimis. Dabar gal jau einu pažliumbsiu. Gal čia koks juodas mėnulis mūsų kolektyvą apgobė
Atsakyti
4u.gif Sveikos. Bet jūsų tempai doh.gif doh.gif ... plepės smile.gif
Nesenai parsiradau namo. Pavargau kaip ciucikas, bet nieko. Gyventi galima. Už nugaros dar du seminarai pravesti. Judam į priekį.
Žinot, šiandien pagalvojau: norim iš vaikų, kad jie būtų pareigingi, atsakytų už savo poelgius. O jiems tai ne visada sekasi. O mes stebimės.....kodėl taip yra? Šiandien supratau- kokie pedagogai, tokie ir vaikai.... Apie ką kalbu? Užsiregistravo sostinės pedagogės į seminarą ir lygiai pusė doh.gif ....neatėjo. Ir nei laiško, nei skambučio organizatoriams.... Tyliu...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 26, 21:31)
Va dabar tai tikrai pasijutau didžiausia niekše, apgavike, intelektualinio turto vagile blink.gif
Dabar įdedu citatą iš titulinio psl.
"SMART pamokų duomenų bazė leidžia SMART interaktyvių technologijų naudotojams visiškai nemokamai atsisiųsti jau paruoštas pamokas ir jomis dalintis su kolegomis. Visos pamokos yra atviros, jas galima koreguoti ir papildyti pagal savo poreikius, taigi kiekvienas pedagogas gali išsaugoti savo mokymo stilių."
Smart technologijos tai ne būtinai lenta, bet ir pati Smart notebook programa... Prisiregistruojant irgi neparašyta, kad išimtinai lentų turėtojos gali siųst pamokas. tik jei turi lentą, gali įrašyt jos nr.. Mokykloje tokių lentų yra, bet jų nr. nenaudojau. Registruodama jokio lentos nr. iš viso nenurodžiau, nieko nemelavau. Ir jei mane prijungė, vadinasi viską padariau teisėtai. Man tikrai nebūdinga sukčiau. Nusiunčiau virš 30 pamokų. Jas kūriau pati, naktimis. Dabar gal jau einu pažliumbsiu. Gal čia koks juodas mėnulis mūsų kolektyvą apgobė

console.gif nežliubk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2013 03 26, 21:32)
4u.gif Sveikos. Bet jūsų tempai doh.gif  doh.gif ... plepės smile.gif
Nesenai parsiradau namo. Pavargau kaip ciucikas, bet nieko. Gyventi galima. Už nugaros dar du seminarai pravesti. Judam į priekį.
Žinot, šiandien pagalvojau: norim iš vaikų, kad jie būtų pareigingi, atsakytų už savo poelgius. O jiems tai ne visada sekasi. O mes stebimės.....kodėl taip yra? Šiandien supratau- kokie pedagogai, tokie ir vaikai.... Apie ką kalbu? Užsiregistravo sostinės pedagogės į seminarą ir lygiai pusė doh.gif ....neatėjo. Ir nei laiško, nei skambučio organizatoriams.... Tyliu...

Nu joooo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 22:42)
console.gif  nežliubk  4u.gif

schmoll.gif Dabar sėdžiu ir galvoju ar aš čia įsiskaudinau, ar įsižeidžiau, ar auka pasijutau... Ne į gera tie psichologų seminarai. Po jų net savo jausmų gerai neatpažįsti. Velniop, neverksiu... Ne mano būdui. Dirbu, dirbu, dar ir teisintis turiu... Ot tie mokytojai... Kažin ar dar kvailiau gali būt? blink.gif g.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 22:42)
Va tau ir sostinė.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 26, 21:49)
schmoll.gif Dabar sėdžiu ir galvoju ar aš čia įsiskaudinau, ar įsižeidžiau, ar auka pasijutau... Ne į gera tie psichologų seminarai. Po jų net savo jausmų gerai neatpažįsti. Velniop, neverksiu... Ne mano būdui. Dirbu, dirbu, dar ir teisintis turiu... Ot tie mokytojai... Kažin ar dar kvailiau gali būt? blink.gif  g.gif  schmoll.gif  doh.gif

Šaunuolė 4u.gif nepasiduok blogoms emocijoms, čia gal pilnatis visas veikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 26 kovo 2013 - 21:55

Mintis šauni. 4u.gif
Buvau gavus ketvirtoko knygelę, ją užpildo vaikai prisiminimui. Ar įmest?
[/quote]

Eda, kiek supratau,tai ten knygelė turėjo būt, bet man rodo tik vieną puslapį blush2.gif Gal nebemoku žiūrėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 26, 20:00)
ICTA sertifikuotas praktikanto kursas "Enneagrama- unikalus savęs ir kitų pažinimo modelis" thumbup.gif
Siūlau išmėginti (jei kišenė leis)

Jei ne paslaptis, tai kiek kainuoja?

QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 26, 23:31)
Nusiunčiau virš 30 pamokų. Jas kūriau pati, naktimis. Dabar gal jau einu pažliumbsiu. Gal čia koks juodas mėnulis mūsų kolektyvą apgobė

Asaru priezastis yra ne menulis, ne kolektyvas, o tavo naktinejimas. Pervargai. Ilsekis. Gyvenk pavasario laukimu ir siukstu jokiu asaru.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 26, 22:31)

baik tu, tavo darbai labai šaunūs... Net negalvok nervintis... Kaip tik tu šaunuolė, nes ir be lentos sugebi dirbti su Notebook .. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2013 03 26, 21:18)
Šiaip dabar tikrai nesiruošiu tokiam konkurse dalyvaut - norėčiau tik pasidairyt, ką ir kaip galima su tokia programa dirbt. Gal ką panaudočiau ir prie vieno kompiuterio klasėje.

Jei atsisiųstum nors laikinai programą, galiu atsiųst savo sukurtų pamokų ir pasižiūrėtum.

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 26, 21:06)
Jau vėlu- reikėjo iki kovo 12d. užsiregistruoti mirksiukas.gif

Pamėgink pasiskambinti, gal dar priims. Mes tai dar ir pakartotinai gavome kvietimą, nors ir buvome jau užsiregistravę. gal dalyvių šįmet sumažėjo?

QUOTE(linastri @ 2013 03 26, 21:23)
thumbup.gif Bet man kyla klausimas, o ką tuo metu veikia visi kiti vaikai? Klausiu, nes mano be veiklos per 10 min stogą nukeltų biggrin.gif

aš ir turiu neblogus, tik nusisuk ir jau ...

QUOTE(kusju @ 2013 03 26, 23:32)
4u.gif Sveikos. Bet jūsų tempai doh.gif  doh.gif ... plepės smile.gif

kaip praėjo seminaras? Kokia tema buvo? kaip pati jauteisi, nuotaika sugedo, kai tiek neatėjo? nesijaudink, ,,, aš ir jau pajutau kokie mokytojai gali būti "pareigingi"

P.S. o dabar skubu į paštą pasidairyti, tiek visko nusiuntę, noriu apžiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 03 27, 00:40)
Pamėgink pasiskambinti, gal dar priims. Mes tai dar ir pakartotinai gavome kvietimą, nors ir buvome jau užsiregistravę. gal dalyvių šįmet sumažėjo?
aš ir turiu neblogus, tik nusisuk ir jau ...
kaip praėjo seminaras? Kokia tema buvo? kaip pati jauteisi, nuotaika sugedo, kai tiek neatėjo? nesijaudink, ,,, aš ir jau pajutau kokie mokytojai gali būti "pareigingi"

P.S. o dabar skubu į paštą pasidairyti, tiek visko nusiuntę, noriu apžiūrėti.

Vienu metu, kai buvo maža dukra ir nedirbau, buvau susiradus tokį papildomą darbą. Pagrindas - bendravimas su žmonėmis. Esu sutikusi visokių žmonių, įvairių specialybių. Pati klaikiausia kompanija, daugiausia jėgų atimanti, besikabinėjanti be jokio pagrindo ir logikos, kad ir kaip gaila, buvo mokytojų kompanija. doh.gif (Patirtis tik vieno miesto)
Atsakyti