Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 18:21)
Su klase atsisveikinom nakvodami joje. Ot tai buvo atrakcija thumbup.gif
Talentų šou surengėm, atsinešėm "Alies", žvaigždes skaičiavom mokyklos kiemely, virėm sriubytes, košes. O po to per naktį filmus žiūrėjom...
Papildyta:
Po to su šeimom į Latviją, Tervetės pramogų parkan važiavom. Patiko.

Papildyta:
Beje, dalyvaujat konkurse?
http://www.zoombook......B-+priminimas

Ekskursija į Latviją kiekkainavo vienam žmogui? Ši mintis knibžda ir man.
Dalyvaujam, jau beveik paskutiniai potėpiai liko.

QUOTE(eda77 @ 2013 03 26, 18:27)
To paties žadėjau klausti ir aš.  ax.gif

Mintis šauni.  4u.gif
Buvau gavus ketvirtoko knygelę, ją užpildo vaikai prisiminimui. Ar įmest?

Būtų puiku.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 17:40)
O Šeimos šventė vyks maždaug taip. Pradžioje - renginukas aktų salėje

thumbup.gif Bet man kyla klausimas, o ką tuo metu veikia visi kiti vaikai? Klausiu, nes mano be veiklos per 10 min stogą nukeltų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 09:06)
Užsiimu balkonine daržininkyste jau antri metai  ax.gif , tai ant mano palangės pomidorai, paprikos, krapai, tuoj bus salotos, ridikėliai, žemuogės, braškės ir žirniai  lotuliukas.gif . Balkonas pernai buvo kaip džiunglės, bet vistiek kasryt jaučiausi kaip kokiam sode-darže  lotuliukas.gif .

Sveika, domintų patarimai, kai auginti ridikėlius, jei nesunku, kaip pradinukui paaiškink prašau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 26, 18:32)
O aš ėmiau mažinti tempus... O tai nėra dienos, kad nelėkčiau į kokį seminarą. Vienas šeštadieninis seminaras labai gerai praplovė smegenėles. Supratau, kad norisi ramybės ir laiko sau wub.gif Pabūti ne tik mokytoja, bet ir moterimi.

thumbup.gif Dar pridėčiau-ir mama savo vaikams
Atsakyti

Ačiū už Šeimos šventės scenarijų. Labai šaunus biggrin.gif Šiuolaikiškas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 03 26, 20:03)
Gal būtų negaila pasidalinti? Laukčiau pašte.

Išsiunčiau į paštą. Pavadinau "Šeimos šventė" smile.gif. Galima jį papildyt šiuolaikiškais anekdotais ( apie Petriuką pvz.,tik truputį "apdorojus")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 26 kovo 2013 - 19:35
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 20:33)
Išsiunčiau į paštą. Pavadinau "Šeimos šventė" smile.gif. Galima jį papildyt šiuolaikiškais anekdotais ( apie Petriuką pvz.,tik truputį "apdorojus")

Ačiū, bandysiu kažką prisitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 03 26, 19:25)
Sveika, domintų patarimai, kai auginti ridikėlius, jei nesunku, kaip pradinukui paaiškink prašau.  4u.gif

Parašysiu į až, neterškim forumo blush2.gif
Atsakyti
smilga1972, lauksiu. smile.gif

lutute, sunku patikėti matant kaip pačios energija liejasi per kraštus, kad sustosi ir skirsi laiko sau, toks jausmas, kad ir taip viską suspėji, o jau naršymas internete tiesiog tavo gyvenimo būdas. Ačiū už naujo konkurso radimą.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 26, 22:06)
Jau vėlu- reikėjo iki kovo 12d. užsiregistruoti mirksiukas.gif

Apie kurį čia konkursą kalbate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 03 25, 22:53)
Garbės žodis aš tokios lentos neturiu  biggrin.gif Ir puikiausiai dalyvavau. Pamoka turi būti paruošta SMART Notebook programinėje įrangoje ir išsaugota SMART Notebook formatu, versija nesvarbu. Tai ne smart lenta, o tik programa, kurią gali įdiegti mokyklos kompiuteristas arba pati parsisiųsti iš šio puslapio. Pabandyk arba geriau - ne, nes gali likt "priklausoma" (juokauju) lotuliukas.gif Bet aš neįsivaizduoju pasiruošimo pamokoms be šios programos. Man ji geriausia, bent jau kol kas biggrin.gif
Atsiprašau, nepaskaičiau iki galo, kad tu šią programą jau turi. Tai va, tereikia ją įkirs ... o lenta ... galima ir be jos išsiverst, bet jau multimedija tai kaip ir reikalinga būtų...

Ten taip parašyta:
"Puslapiu gali naudotis tik SMART interaktyvių lentų naudotojai. Kitų interaktyvių lentų naudotojams naudotis šioje duomenų bazėje esančiomis pamokomis yra GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA.
Draudžiama kurti ir įvesti prisijungimo duomenis, neatitinkančius realybės."
O reikia ir tos lentos numerio. Nėr pas mum tokios. Ir projektoriaus klasėje kol kas neturiu. Bet čia ne pasaulio pabaiga. Nėr ir apsieinu. Šiaip dabar tikrai nesiruošiu tokiam konkurse dalyvaut - norėčiau tik pasidairyt, ką ir kaip galima su tokia programa dirbt. Gal ką panaudočiau ir prie vieno kompiuterio klasėje.
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 03 26, 20:03)
Apie kurį čia konkursą kalbate? blush2.gif

Vaikų Velykėlės 2013
Atsakyti