Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 16:40)
O aš darau. Kartą į metus. Smagu kartu visiems duonytę išsikept, pas bitininką nuvykt, sudalyvaut eduk.pamokėlėj. Labai suvienija tėvelius tokios išvykos.
Tėvai sėda į vaikų suolus, vaikai susodinami prie lentos. Parinkti vaikai - mokytojai.Tėvų darbai surenkami prisiminimui. Atiduodu ketvirtoje kl. per išleistuves.

Idėja šauni. smile.gif Reikės neužmiršti ir įgyvendinti. Ačiū, kad pasidalinai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=smilga1972,2013 03 26, 16:18]
"Trukt už vadžių- vėl iš pradžių" doh.gif
[/quote]
lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
[/quote]
ką padarysi, kad tik dabar radau šią aršią diskusiją.
o čia buvo juk pasakyta, kad teisę į savo nuomonę turime visos...
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 03 26, 16:41)
Mes siųsime po atostogų. Rytoj turėčiau spėti grįžti iki 15 val., esu užsiregistravusi webinare.

O aš ėmiau mažinti tempus... O tai nėra dienos, kad nelėkčiau į kokį seminarą. Vienas šeštadieninis seminaras labai gerai praplovė smegenėles. Supratau, kad norisi ramybės ir laiko sau wub.gif Pabūti ne tik mokytoja, bet ir moterimi.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 26, 16:32)
Supratau, kad norisi ramybės ir laiko sau wub.gif Pabūti ne tik mokytoja, bet ir moterimi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 09:18)
Labas rytas,
pasigirsiu: skubu Dailės mokyklon. Mokytis piešti. Vakar buvo pirmoji kursų diena. Koks relaksas! Įsitrauki, užsimiršti visiškai. Dirbom su moliu, tapėm guašu, piešėm ant vandens, grafikos darbelį susikūrėm. Net pati sau pavydžiu smile.gif

Pavydziu, nors ir piest nemoku. Gal vaziuoja po visa Lietuvele tokie kursai?
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 11:06)
Užsiimu balkonine daržininkyste jau antri metai  ax.gif , tai ant mano palangės pomidorai, paprikos, krapai, tuoj bus salotos, ridikėliai, žemuogės, braškės ir žirniai  lotuliukas.gif . Balkonas pernai buvo kaip džiunglės, bet vistiek kasryt jaučiausi kaip kokiam sode-darže  lotuliukas.gif .

Nuomotis sklypelio nenori?

QUOTE(linastri @ 2013 03 26, 11:32)
lotuliukas.gif O aš visai nepavydžiu rolleyes.gif .Galiu šokti, dainuoti,sportuoti, muzikuoti  ir t.t , tik ne piešti doh.gif  lotuliukas.gif Šitoje srityje mano fantazija ribota doh.gif

As ir neturiu fantazijos, bet gal surastu?

QUOTE(NOKIA @ 2013 03 26, 15:27)
Šiandien grįžau iš posėdžio, susinervinus. Kas kur visada kalti mokytojai. Taigi persiunčiau į pirmą paštą, realias situacijas, jos tinka šiandieniniai mokyklai. Persižiūrėkit laisvalaikui. smile.gif

Kas nuliudino? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 26, 18:32)
O aš ėmiau mažinti tempus... O tai nėra dienos, kad nelėkčiau į kokį seminarą. Vienas šeštadieninis seminaras labai gerai praplovė smegenėles. Supratau, kad norisi ramybės ir laiko sau wub.gif Pabūti ne tik mokytoja, bet ir moterimi.

Kuris seminaras taip sauniai praplauna smegenis? Mes uzmirstam mamos, moters pareigybes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 26, 16:32)

Mažinam mažinam tempus. O be to, šiandien pas mus toks puikus oras, saulė žeme ritinėjasi, kvepia pavasariu. Marš visos į lauką...
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 03 26, 16:37)
Nuomotis sklypelio nenori?

Bijau, kad kai bus daug žemės, tai dings meilė daržui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 16:50)
Bijau, kad kai bus daug žemės, tai dings meilė daržui  lotuliukas.gif

Nereikia daug, bet kai turi kažkiek, tai taip malonu pabūti ir praleisti laisvalaikį.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 03 26, 17:11)
Nereikia daug, bet kai turi kažkiek, tai taip malonu pabūti ir praleisti laisvalaikį.

Norėčiau kokio sodo sklypelio su nameliu, bet kad tokiam pirkiniui pinigų per amžius nesusitaupysi iš mokytojos algos doh.gif , paskolą imti tai beprotystė, o nuomotis ir mokėti pinigus - tai tas pats, kas į balą išmesti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Jau pradedate galvoti apie mamyčių sveikinimą, tai jau tikrai laiko nedaug liko. O ką mąstote ketvirtokų mokytojos, kai iki pabaigos liko 39 dienos. Aš jau galvoju, kad laikas pradėti apie išleistuves mąstyti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 03 26, 18:22)
Sveikutės,
O ką mąstote ketvirtokų mokytojos, kai iki pabaigos liko 39 dienos. Aš jau galvoju, kad laikas pradėti apie išleistuves mąstyti.

Gerai, kad musu mokykloje sios sventes atsisakyta, nes ketvirtokai turi ir taip daug darbo t.y. ruostis ziniu pasitikrinimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 03 26, 17:52)
Gerai, kad musu mokykloje sios sventes atsisakyta, nes ketvirtokai turi ir taip daug darbo t.y. ruostis ziniu pasitikrinimui  thumbup.gif

O kaip atsisveikinate?
Atsakyti