Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 16:23)
Aš irgi apie debesis  drinks_cheers.gif , nemanau, kad kitas tuo pačiu metu  schmoll.gif , ten gal ryte  ax.gif
Papildyta:

Aš irgi  blush2.gif  drinks_cheers.gif

O aš darau. Kartą į metus. Smagu kartu visiems duonytę išsikept, pas bitininką nuvykt, sudalyvaut eduk.pamokėlėj. Labai suvienija tėvelius tokios išvykos.

O Šeimos šventė vyks maždaug taip. Pradžioje - renginukas aktų salėje tėveliams, po jo - keliaujam į klasę. Tėvai sėda į vaikų suolus, vaikai susodinami prie lentos. Parinkti vaikai - mokytojai. Kiekvienai pamokai ( trukmė 10 - 15 min. kiekvienos )po 2,3 vaikus. Lietuvių k.- diktantas. Vienas diktuoja, kiti du "prižiūri", kad nenusirašinėtų, neplepėtų. Matematika - sprendžia uždavinukus (vieną - kitą įdedu iš "linksmosios matematikos"). Muzika - išdalins žodžius, mokysis dainelės, pasaulio paž - atsakinės į painius ( kartu ir juokingus )klausimus, dailė - nupieš savo sūnelio, dukrytės portretą. Būna labai juokingų situacijų. Mamos išsitraukia telefonus ir ima skaičiuot su skaičiuotuvu, klausinėt pradeda ir pan. Vaikai - tikri mokytojai - drausmina tėvelius. Tėvų darbai surenkami prisiminimui. Atiduodu ketvirtoje kl. per išleistuves.
Pabaigoje padaroma išvada, kad sunku būti mokiniu ( tėveliams ypač - pataikyti tarp linijų, nepsiklysti langeliuose ).
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 03 26, 15:10)
O tai nuotraukas iki kada galima siųsti? Velykėlių šventė pas mus bus tik balandžio 6 d. Ar tada jau per vėlu?

Mes siųsime po atostogų. Rytoj turėčiau spėti grįžti iki 15 val., esu užsiregistravusi webinare.

Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 15:40)
O Šeimos šventė vyks maždaug taip. Pradžioje - renginukas aktų salėje tėveliams, po jo - keliaujam į klasę. Tėvai sėda į vaikų suolus, vaikai susodinami prie lentos. Parinkti vaikai - mokytojai. Kiekvienai pamokai ( trukmė 10 - 15 min. kiekvienos )po 2,3 vaikus. Lietuvių k.- diktantas. Vienas diktuoja, kiti du "prižiūri", kad nenusirašinėtų, neplepėtų. Matematika - sprendžia uždavinukus (vieną - kitą įdedu iš "linksmosios matematikos"). Muzika - išdalins žodžius, mokysis dainelės, pasaulio paž - atsakinės į painius ( kartu ir juokingus )klausimus, dailė - nupieš savo sūnelio, dukrytės portretą. Būna labai juokingų situacijų. Mamos išsitraukia telefonus ir ima skaičiuot su skaičiuotuvu, klausinėt pradeda ir pan. Vaikai - tikri mokytojai - drausmina tėvelius. Tėvų darbai surenkami prisiminimui. Atiduodu ketvirtoje kl. per išleistuves.
Pabaigoje  padaroma išvada, kad sunku būti mokiniu ( tėveliams ypač - pataikyti tarp linijų, nepsiklysti langeliuose ).

Labai šauni mintis, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 03 26, 16:10)
O tai nuotraukas iki kada galima siųsti? Velykėlių šventė pas mus bus tik balandžio 6 d. Ar tada jau per vėlu?

Mes is viso darom tik balandzio 9d.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 26, 15:58)
Sveikos 4u.gif
Šiandien maloniai nustebino Naisių vasaros organizuojamos "Vaikų Velykėlės 2013" konkursas. Nespėjau išsiųsti margučių nuotraukas, sulaukiau skambučio, kad jau stovi prie mokyklos ir atvežė vaikams prizus wub.gif Kiekvienam vaikui po dvi skirtingas kompaktines plokšteles su V.V.Landsbergio įrašais thumbup.gif

O tai vaikai gaus ne po viena CD? Kas jose yra? Atskirai daineles ir pasakos?
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 03 26, 15:54)
O tai vaikai gaus ne po viena CD? Kas jose yra? Atskirai daineles ir pasakos?

Mes gavom kiekvienam vaikui po du diskus: V.V.Landsbergio "Trys eiliuotos pasakos" ("Žuveliukas", "Undinas", "Kiaušinių pasakos") ir V.V.Landsbergio "Kaip gera, kai man gera" (Dainos vaikams ir juos mylintiems tėveliams. Viso 15 dainų.) Dar buvo pridėta trys plakatai: "Vaikų velykėlių" renginio organizavimui, "Gandrų" konkursui ir apie Naisių dažasvydį (atrodo) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 16:40)
O aš darau. Kartą į metus. Smagu kartu visiems duonytę išsikept, pas bitininką nuvykt, sudalyvaut eduk.pamokėlėj. Labai suvienija tėvelius tokios išvykos.
Pabaigoje  padaroma išvada, kad sunku būti mokiniu ( tėveliams ypač - pataikyti tarp linijų, nepsiklysti langeliuose ).

Būtinai pasinaudosiu šia puikia IDĖJA. AČIŪ wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 03 25, 18:23)

Nuolat kalbame, kad labai daug narių tik ima ir nieko neduoda. Labai prašau kitų šio formo narių pasidalinti mintimis šia nelabai smagia tema.

Žinai, pakankamai aktyviai manau bendravau su jumis kelis mėnesius,tikėdamasi prisijungti prie jūsų būrio, išsiunčiau ką turėjau, dalinausi kuo galėjau, bet likau nepastebėta... Gal mano siuntinukai per prasti, bet tuo metu dar nedirbau, siunčiau tai ką turėjau iš seniau...

QUOTE(slapta_mintis @ 2013 03 25, 21:48)
drinks_cheers.gif
Neturiu raktelio.  Nesiverziu jo gauti. Man uztenka paskaitineti ir tiek. Kartais iskrinta puikiu nuorodu i kursus, konkursus ar siaip puslapius.
unsure.gif Turbut nesi turejus rimtu bedu, kad taip kalbi?  Ir manau, kad ironija ne vietoj ir ne laiku.

pataikyta kaip pirštu į akį thumbup.gif ironijai, čia tikrai ne vieta.

Gal kas dalyvausit anglų kalbos olimpiadoje? Čia Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 26, 17:03)
Mes gavom kiekvienam vaikui po du diskus: V.V.Landsbergio "Trys eiliuotos pasakos" ("Žuveliukas", "Undinas", "Kiaušinių pasakos") ir V.V.Landsbergio "Kaip gera, kai man gera" (Dainos vaikams ir juos mylintiems tėveliams. Viso 15 dainų.) Dar buvo pridėta trys plakatai: "Vaikų velykėlių" renginio organizavimui, "Gandrų" konkursui ir apie Naisių dažasvydį (atrodo) rolleyes.gif

Šaunus KONKURSAS, kitais metais tikrai sudalyvausime thumbup.gif
Kadangi su antrokėliais pradėjau dirbti tik nuo vasario mėn. kažkaip nespėjau įsitraukti į visą sukūrį darbų.
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 03 26, 16:06)

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 26 kovo 2013 - 16:15

"Trukt už vadžių- vėl iš pradžių" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 03 26, 17:06)
Žinai, pakankamai aktyviai manau bendravau su jumis kelis mėnesius,tikėdamasi prisijungti prie jūsų būrio,  išsiunčiau ką turėjau, dalinausi kuo galėjau, bet likau nepastebėta... Gal mano siuntinukai per prasti, bet tuo metu dar nedirbau, siunčiau tai ką turėjau iš seniau...

Gal kas dalyvausit anglų kalbos olimpiadoje? Čia Vilniuje.

Taigi jau kazkas rase, kad gal jau uztenka sita tema gvildenti, nes jau nusibodo doh.gif neturim ka rasyti tai geriau jau patylekim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 26, 16:16)

"Trukt už vadžių- vėl iš pradžių" doh.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti