QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 16:23)
Aš irgi apie debesis , nemanau, kad kitas tuo pačiu metu , ten gal ryte
Papildyta:
Aš irgi
Papildyta:
Aš irgi
O aš darau. Kartą į metus. Smagu kartu visiems duonytę išsikept, pas bitininką nuvykt, sudalyvaut eduk.pamokėlėj. Labai suvienija tėvelius tokios išvykos.
O Šeimos šventė vyks maždaug taip. Pradžioje - renginukas aktų salėje tėveliams, po jo - keliaujam į klasę. Tėvai sėda į vaikų suolus, vaikai susodinami prie lentos. Parinkti vaikai - mokytojai. Kiekvienai pamokai ( trukmė 10 - 15 min. kiekvienos )po 2,3 vaikus. Lietuvių k.- diktantas. Vienas diktuoja, kiti du "prižiūri", kad nenusirašinėtų, neplepėtų. Matematika - sprendžia uždavinukus (vieną - kitą įdedu iš "linksmosios matematikos"). Muzika - išdalins žodžius, mokysis dainelės, pasaulio paž - atsakinės į painius ( kartu ir juokingus )klausimus, dailė - nupieš savo sūnelio, dukrytės portretą. Būna labai juokingų situacijų. Mamos išsitraukia telefonus ir ima skaičiuot su skaičiuotuvu, klausinėt pradeda ir pan. Vaikai - tikri mokytojai - drausmina tėvelius. Tėvų darbai surenkami prisiminimui. Atiduodu ketvirtoje kl. per išleistuves.
Pabaigoje padaroma išvada, kad sunku būti mokiniu ( tėveliams ypač - pataikyti tarp linijų, nepsiklysti langeliuose ).