Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 16:05)
Kažkada per TV topšopas reklamavo panašius piešimo reikmenis - kažkokie voliukai, kuriais piešiama, tai dėl to ir įsivaizdavau panašiai  mirksiukas.gif . Būtų įdomu pabandyti. Reikės namuose išbandyti kas gausis nemačius pavyzdžio  ax.gif

Galėsiu atsiųst nuotraukas...
Atsakyti
Mergos, baikit raganėt ir pyktis! Artėja gražiausia pavasario šventė - Velykos, pasiruoškim jas švęsti be pykčių ir nuoskaudų.
Kas ryt dalyvausit webinare? Aš užsirašiau ir 15 val., ir dar iš ryto užsiregistruosiu "Saugesnis internetas pedagogams (N)". O nuo 9 val. sėdėsiu kompiuterių kursuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 26, 15:58)
Sveikos 4u.gif
Šiandien maloniai nustebino Naisių vasaros organizuojamos "Vaikų Velykėlės 2013" konkursas. Nespėjau išsiųsti margučių nuotraukas, sulaukiau skambučio, kad jau stovi prie mokyklos ir atvežė vaikams prizus wub.gif Kiekvienam vaikui po dvi skirtingas kompaktines plokšteles su V.V.Landsbergio įrašais thumbup.gif
Ot geras sutapimas biggrin.gif

O tai nuotraukas iki kada galima siųsti? Velykėlių šventė pas mus bus tik balandžio 6 d. Ar tada jau per vėlu?
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 03 26, 16:06)
Aš ir tą patį planuoju. Vienu renginiu dvi progas "atkišim" lotuliukas.gif Šventę planuoju gegužės gale

Aš visuomet darau Šeimos šventę gegužės gale, kurioje nepamirštam ir mamyčių, ir tėvelių ( kuo jie nusikalto? ) ir kartu savotiškos m.m. pabaigtuvės būna ( padėkos raštai ir pan.). I kl. kartu įpyniau ir Abėcėlės šventę. Šįmet - bus pamokos tėveliams, kurias ves vaikai. Visuomet darau paskutinį gegužės penktadienį, o šeštadienį draugiškai išvykstam į bendrą ekskursiją.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 03 26, 15:06)
Aš ir tą patį planuoju. Vienu renginiu dvi progas "atkišim" lotuliukas.gif Šventę planuoju gegužės gale.
Bet jau pradedu sukti galvą, ką su pirmokais padaryti Motinos dienai g.gif, kokį darbelį?

Mūsų šventė irgi bus gegužės gale drinks_cheers.gif . O darbelį dar nenusprendžiau kokį daryti. Gal paveiksliuką iš vatos diskelių g.gif . Visai gražiai gaunasi gėlės, jas paskui nuspalvins ir kaip pirmokams gal tiks. Na, dar pagalvosiu ir paieškosiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Mes šiemet Mamyčių dienos nerengsim, nes kaip tik tokiu metu turėsim papildomas atostogas.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 03 26, 15:08)
Kas ryt dalyvausit webinare?

Aš, berods g.gif , tik priminimo tai negavau, ačiū, kad priminei 4u.gif
Atsakyti

Kas ryt dalyvausit webinare? Aš užsirašiau ir 15 val., ir dar iš ryto užsiregistruosiu "Saugesnis internetas pedagogams (N)". O nuo 9 val. sėdėsiu kompiuterių kursuose doh.gif
[/quote]

Žadu dalyvaut webinare, bet apie "debesis" lotuliukas.gif
Einu pasitikrint, ar ko nesumaišiau... Ar gali vienu metu vykt du webinarai?
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 17:14)
Aš visuomet darau Šeimos šventę gegužės gale, kurioje nepamirštam ir mamyčių, ir tėvelių ( kuo jie nusikalto? ) ir kartu savotiškos m.m. pabaigtuvės būna ( padėkos raštai ir pan.). I kl. kartu įpyniau ir Abėcėlės šventę. Šįmet - bus pamokos tėveliams, kurias ves vaikai. Visuomet darau paskutinį gegužės penktadienį, o šeštadienį draugiškai išvykstam į bendrą ekskursiją.

Sudomino, gal galima plačiau.
Aš niekada nedarau švenčių penktadieniais. Ir pati nenorėčiau savo vaikų šventės tą dieną. Ir šeštadienio darbui neaukoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 15:18)

Aš irgi apie debesis drinks_cheers.gif , nemanau, kad kitas tuo pačiu metu schmoll.gif , ten gal ryte ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2013 03 26, 15:21)
Aš niekada nedarau švenčių penktadieniais. Ir pati nenorėčiau savo vaikų šventės tą dieną. Ir šeštadienio darbui neaukoju schmoll.gif

Aš irgi blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=elbitele,2013 03 26, 16:58]
Labai gražu ir šilta ekrane rodyti nuotraukas. Mokinio, mamos, senelės. o tas vaikas skaito, ar sako kokius žodžius. Bet vaikai turėtų sunešti nuotraukas mamoms nežinant. Žinoma, tai tinka, kai klasėje normalus požiūris, o ne iškreiptas į nuotraukas. Iš gražių norų, gali bylos sulaukti. Bet mintis gera. Esu darius, mums pavyko šauniai thumbup.gif
[/quote]
Aš su vaikais taip dariau. Vaikai sakė ne eilėraščius, bet kažkur buvau radusi tokias gražias mintis apie mamą. Tada rodžiau filmuką. Visi vaikai atnešė nuotraukas, kur jie su mamomis ir įgarsino. Sakė ką jam reiškia jo mama. Ašarų buvo daug ax.gif Padarėm gėles iš pūkuoto popieriaus, labai patiko ta mintis. Vaikai apsibrėžė savo delnus ir iškirpo. Ant medinių iešmelių prilipdžiau lipnia juosta ausų krapštukus 3 vnt ir tada užvyniojau tą rankytę. Gavosi kaip stilizuota kalija. Tas popierius toks pūkuotas minkštas. Tikrai gerai atrodė. Buvo trumpa, bet šilta šventė.

[quote=Gvadalupė,2013 03 26, 17:18]
[/quote]

[/quote]
Aš irgi po debesis rytoj keliausiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 03 26, 15:10)
O tai nuotraukas iki kada galima siųsti? Velykėlių šventė pas mus bus tik balandžio 6 d. Ar tada jau per vėlu?

Nuotraukas su kiekvieno vaiko nufotografuotais margučiais siųsti iki balandžio 12d.
Mes renginį darėm anksčiau- kovo 20 d. Jiems pranešėm, tai atrašė, kad dovanas pristatys vėliau. Šiandien išsiuntėm margučių nuotraukas, gavom dovanėles. Margučius panaudojom- iškirpom ir jais papuošėm biblioteką. Kadangi biblioteka naudojasi kaimo bendruomenė, tai Velykų nuotaika jau "kvepia" wub.gif "Vienu šūviu- du zuikiai" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 kovo 2013 - 15:31