[quote=elbitele,2013 03 26, 16:58]
Labai gražu ir šilta ekrane rodyti nuotraukas. Mokinio, mamos, senelės. o tas vaikas skaito, ar sako kokius žodžius. Bet vaikai turėtų sunešti nuotraukas mamoms nežinant. Žinoma, tai tinka, kai klasėje normalus požiūris, o ne iškreiptas į nuotraukas. Iš gražių norų, gali bylos sulaukti. Bet mintis gera. Esu darius, mums pavyko šauniai
[/quote]
Aš su vaikais taip dariau. Vaikai sakė ne eilėraščius, bet kažkur buvau radusi tokias gražias mintis apie mamą. Tada rodžiau filmuką. Visi vaikai atnešė nuotraukas, kur jie su mamomis ir įgarsino. Sakė ką jam reiškia jo mama. Ašarų buvo daug
Padarėm gėles iš pūkuoto popieriaus, labai patiko ta mintis. Vaikai apsibrėžė savo delnus ir iškirpo. Ant medinių iešmelių prilipdžiau lipnia juosta ausų krapštukus 3 vnt ir tada užvyniojau tą rankytę. Gavosi kaip stilizuota kalija. Tas popierius toks pūkuotas minkštas. Tikrai gerai atrodė. Buvo trumpa, bet šilta šventė.
[quote=Gvadalupė,2013 03 26, 17:18]
Kas ryt dalyvausit webinare? Aš užsirašiau ir 15 val., ir dar iš ryto užsiregistruosiu "Saugesnis internetas pedagogams (N)". O nuo 9 val. sėdėsiu kompiuterių kursuose
[/quote]
Žadu dalyvaut webinare, bet apie "debesis"
Einu pasitikrint, ar ko nesumaišiau... Ar gali vienu metu vykt du webinarai?
[/quote]
Aš irgi po debesis rytoj keliausiu