Kas rytoj bus litexpoj 5 salej? Gal pasiplenimame.... Esu aukšta , stora ir pribrendusi
norejau parasyt, bet geriau patylesiu...
QUOTE(andzelika @ 2013 03 26, 14:22)
žinot tikriausiai net gera turėt bėdas, kurios ateina, išeina- žinai, kad gyveni .......taip ,kad nelyginkit ir nepostringaukit apie tai ko nepatyrėt...o tai kaip senoliai sako: taip ir prisikalbėt galima
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 26, 09:24)
Kur čia taip relaksuoji?Supavydėjau baltai
Va. Grįžau. Mokėmės tapyti mentele ( banko kortele ), piešti vieną daiktą ant kito, papje mašė technika nusilipdėm velykinį viščiuką. Atsipalaidavimas... Užsimiršimas... Beje, nebuvo nei vienos pradinukės, kuriai būtų nepavykę guašu nutapyti paveikslo naudojant kortelę. Tikri meno šedevrai gavosi... Piešėm gėles "iš nuotraukų"...
Man patiko... Tikrai... Vaikai išvežti pas senelius... Atostogos dar neįpusėjo... Gera turėt laiko sau...
Seminaras - Aukštaitijos sostinėje. Laukiu ketvirtadienio. Tęsim toliau...
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 14:35)
Va. Grįžau. Mokėmės tapyti mentele ( banko kortele ), piešti vieną daiktą ant kito, papje mašė technika nusilipdėm velykinį viščiuką. Atsipalaidavimas... Užsimiršimas... Beje, nebuvo nei vienos pradinukės, kuriai būtų nepavykę guašu nutapyti paveikslo naudojant kortelę. Tikri meno šedevrai gavosi... Piešėm gėles "iš nuotraukų"...
Man patiko... Tikrai... Vaikai išvežti pas senelius... Atostogos dar neįpusėjo... Gera turėt laiko sau...
Aš su daile nedraugauju, nieko piešti nemoku visai, bet būtų įdomu pasimokyti tokių dalykėlių . O kaip ten ta kortele piešti? Braukiant kraštu?
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 03 26, 15:26)
norejau parasyt, bet geriau patylesiu...
Jungiuosi prie leliuko mamos nuomonės. Aš irgi labai mėgau išsakyti savo nuomonę ir galvojau, kad tai gerai, nes tik diskusijose gimsta tiesa. Tačiau gyveni ir mokaisi. Paskutiniu metu būnant paprastu mirtingu mokytoju galima tik tylėti ir linksėti. Baigiu priprasti. Taigi pasisakau retokai, bet skaitau bene kiekvieną dieną. Dažniausiai tai būna malonus užsiėmimas.
O dabar siūlau keisti temą. Ką mergaitės galvojate apie Motinos dieną. Paskaičiavau, kad liko tik keturios savaitės ir susistresinau. Galvojau kokį vaidinimuką pastatyti, bet ko gero vėl tik eilėraščiai, dainos ir šokiai liks. Nesuspėsiu kitaip. Ir pora darbelių kiekvienas turės padaryti, nes planuoju kviesti ir močiutes. Visai neseniai mokykloje vyko popietė su seneliais. Dainavom, šokom liaudies šokius, dainas, na ir ne tik liaudies, bet močiučių laikų (dabartinių vaikų močiutės, ką tu, ką tu). Taigi smagu žiūrėti, kokie laimingi žmonės buvo (ir vaikai, ir tėvai, ir seneliai).
Mes sveikinimus mamytėms įpinsime į abėcėlės šventę. Darbelių dar negalvojau, bet tikrai tas laikas eina taip greit, kad reikia jau mąstyti apie tai
Sveikos
Šiandien maloniai nustebino Naisių vasaros organizuojamos "Vaikų Velykėlės 2013" konkursas. Nespėjau išsiųsti margučių nuotraukas, sulaukiau skambučio, kad jau stovi prie mokyklos ir atvežė vaikams prizus Kiekvienam vaikui po dvi skirtingas kompaktines plokšteles su V.V.Landsbergio įrašais
Ot geras sutapimas
Baltai pavydžiu Norėčiau tokių pamokų...
Aš būsiu LITEXPO, tik nežinau kokioj salėj? O kaip sužinot?
Gal kartais turi šio renginio scenarijų ar kažkokią santrauką? labai reiktų
Šiandien maloniai nustebino Naisių vasaros organizuojamos "Vaikų Velykėlės 2013" konkursas. Nespėjau išsiųsti margučių nuotraukas, sulaukiau skambučio, kad jau stovi prie mokyklos ir atvežė vaikams prizus Kiekvienam vaikui po dvi skirtingas kompaktines plokšteles su V.V.Landsbergio įrašais
Ot geras sutapimas
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 07:18)
Labas rytas,
pasigirsiu: skubu Dailės mokyklon. Mokytis piešti. Vakar buvo pirmoji kursų diena. Koks relaksas! Įsitrauki, užsimiršti visiškai. Dirbom su moliu, tapėm guašu, piešėm ant vandens, grafikos darbelį susikūrėm. Net pati sau pavydžiu
pasigirsiu: skubu Dailės mokyklon. Mokytis piešti. Vakar buvo pirmoji kursų diena. Koks relaksas! Įsitrauki, užsimiršti visiškai. Dirbom su moliu, tapėm guašu, piešėm ant vandens, grafikos darbelį susikūrėm. Net pati sau pavydžiu
Baltai pavydžiu Norėčiau tokių pamokų...
QUOTE(janiku @ 2013 03 26, 14:24)
Kas rytoj bus litexpoj 5 salej? Gal pasiplenimame.... Esu aukšta , stora ir pribrendusi
Aš būsiu LITEXPO, tik nežinau kokioj salėj? O kaip sužinot?
QUOTE(gitė @ 2013 03 26, 14:49)
Visai neseniai mokykloje vyko popietė su seneliais. Dainavom, šokom liaudies šokius, dainas, na ir ne tik liaudies, bet močiučių laikų (dabartinių vaikų močiutės, ką tu, ką tu). Taigi smagu žiūrėti, kokie laimingi žmonės buvo (ir vaikai, ir tėvai, ir seneliai).
Gal kartais turi šio renginio scenarijų ar kažkokią santrauką? labai reiktų
Labai gražu ir šilta ekrane rodyti nuotraukas. Mokinio, mamos, senelės. o tas vaikas skaito, ar sako kokius žodžius. Bet vaikai turėtų sunešti nuotraukas mamoms nežinant. Žinoma, tai tinka, kai klasėje normalus požiūris, o ne iškreiptas į nuotraukas. Iš gražių norų, gali bylos sulaukti. Bet mintis gera. Esu darius, mums pavyko šauniai
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 15:39)
Aš su daile nedraugauju, nieko piešti nemoku visai, bet būtų įdomu pasimokyti tokių dalykėlių . O kaip ten ta kortele piešti? Braukiant kraštu?
Taip. Pvz. fonui pritaškai dažų ir stumdai vienu šonu ,kitu. Faktūra tokia gaunasi. Gražu ir įdomu...
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 03 26, 15:02)
Taip. Pvz. fonui pritaškai dažų ir stumdai vienu šonu ,kitu. Faktūra tokia gaunasi. Gražu ir įdomu...
Kažkada per TV topšopas reklamavo panašius piešimo reikmenis - kažkokie voliukai, kuriais piešiama, tai dėl to ir įsivaizdavau panašiai . Būtų įdomu pabandyti. Reikės namuose išbandyti kas gausis nemačius pavyzdžio
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 16:52)
Mes sveikinimus mamytėms įpinsime į abėcėlės šventę. Darbelių dar negalvojau, bet tikrai tas laikas eina taip greit, kad reikia jau mąstyti apie tai
Aš ir tą patį planuoju. Vienu renginiu dvi progas "atkišim" Šventę planuoju gegužės gale.
Bet jau pradedu sukti galvą, ką su pirmokais padaryti Motinos dienai , kokį darbelį?