Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos merginos. Cia nuotaikai praskaidrinti

http://vimeo.com/61275290
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 03 26, 12:04)

Geras biggrin.gif Pasirodo, kompiuteris dar ne visagalis, virtualus tualetinis popierius netinka lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 03 26, 13:04)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gerai, kad nutilo aistros del mano 'osobos", džiaugiuos vėl regėdama pažįstamas pradinukes :Vildinga, Snaudale, Studija...Dirbu aš langų firmoj kelias valandas kiek jėgos leidžia(ir duok, Dieve, kad jus aplenktų mano neišsprendžiamos bėdos- čia ironizuojančiom apie bėdas), o rašau scenarijus buvusioms kolegėm, buvusiems mokiniams(jie pagal paskirtį ir vaidintojų amžiaus cenzą vargu ar tiks jums)

Šie metai yra pavadinti tarmių metais, paprašyta parašius turiu popietę- varžytuves Dzūkelių tarme. Nelengva buvo, nes pati esu grynaveislė aukštaitė, bet 20 metų su dzūkeliais žymes paliko ir mano tarmę pakoregavo biggrin.gif . Matau, kas Smilga yra iš Dzūkijos, gal dar ir iš Varėnos, nors priešiškai nusistačius prieš veteranes, bet nurijus karčią piliulę(esu senos kartos pedagogė -tolerancija man pedagogo pagrindas)galiu išsiųsti scenarijų kam tai aktualu.

O šitas bevertes kalbas baikit ir ,kaip minėjo viena forumietė, neplepėjimams čia vieta, aš supratau tik vieną- dabartinė pradinukių karta yra visai kitokia, kaip sako mano sūnus: " mama, tu vis gyveni senovine ideologija, dabar kiti laikai"...ir kas baisiausia...aš pradedu jam pritarti.l

Kadangi naujoji valdytoja sakė jog reikia čia bendrauti, kad būtum pripažinta...tai aš parašiau čia paskutinį ilgą laišką, daugiau forumo neteršiu kalbom(pažadu), nes ne tam tai skirta(plepėt apie nieką), o kam reiks minėtų scenarijų maloniai kreipkitės lorpekarskiene@gmail.com aš gi esu išbrokuota ir nenusipelniusi naudotis bendru paštu ir tikrai nesiruošiu siųsti bet ko, kad įrodyčiau, kad buvau kadais mokytoja ir nesu praradusi pasitikėjimo. Tegu lieka tai ant kai kieno pedagoginės sąžinės
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2013 03 26, 13:15)
Gerai, kad nutilo aistros del mano 'osobos", džiaugiuos vėl regėdama pažįstamas pradinukes :Vildinga, Snaudale, Studija...Dirbu aš langų firmoj kelias valandas kiek jėgos leidžia(ir duok, Dieve, kad jus aplenktų mano neišsprendžiamos bėdos- čia ironizuojančiom apie bėdas), o rašau scenarijus buvusioms kolegėm, buvusiems mokiniams(jie pagal paskirtį ir vaidintojų amžiaus cenzą vargu  ar tiks jums)

Šie metai yra pavadinti tarmių metais, paprašyta parašius turiu popietę- varžytuves Dzūkelių tarme. Nelengva buvo, nes pati esu grynaveislė aukštaitė, bet 20 metų su dzūkeliais žymes paliko ir mano tarmę pakoregavo biggrin.gif . Matau, kas Smilga yra iš Dzūkijos, gal dar ir iš Varėnos, nors priešiškai nusistačius prieš veteranes, bet nurijus karčią piliulę(esu senos kartos pedagogė -tolerancija man pedagogo pagrindas)galiu išsiųsti scenarijų kam tai aktualu.

O šitas bevertes kalbas baikit ir ,kaip minėjo viena forumietė, neplepėjimams čia vieta, aš supratau tik vieną- dabartinė pradinukių karta yra visai kitokia, kaip sako mano sūnus: " mama, tu vis gyveni senovine ideologija, dabar kiti laikai"...ir kas baisiausia...aš pradedu jam pritarti.l

Kadangi naujoji valdytoja sakė jog reikia čia bendrauti, kad būtum pripažinta...tai aš parašiau čia paskutinį ilgą laišką, daugiau forumo neteršiu kalbom(pažadu), nes ne tam tai skirta(plepėt apie nieką), o kam reiks minėtų scenarijų maloniai kreipkitės lorpekarskiene@gmail.com  aš gi esu išbrokuota ir nenusipelniusi naudotis bendru paštu ir tikrai nesiruošiu siųsti bet ko, kad įrodyčiau, kad buvau kadais mokytoja ir nesu praradusi pasitikėjimo. Tegu lieka tai ant kai kieno pedagoginės sąžinės

Ne, nu bet kaip žmogus moka visur ieškoti blogo doh.gif . Jau viskas nurimo, tai ne, vėl pakurstykim aistras doh.gif . Nesu nusistačius nei prieš senbuves, nei prieš tave asmeniškai, aš tik išsakiau savo nuomonę, kaip ir kitos, kurios turėjo irgi savo nuomonę. Gal ji ir skiriasi, bet tai juk gerai, nes tik ginčuose gimsta teisybė. Esam juk demokratiškos (tikiuosi blush2.gif ) ir turim teisę pasisakyti, jeigu kažkas klausia tavo nuomonės. Tikrai pasigailėjau prabilusi, bet nesijaučiu kalta dėl to, kaip mąstau schmoll.gif . O dėl senosios ir naujosios kartos, tai pagal mūsų abiejų vaikus sprendžiu, kad esame tos pačios arba labai jau artimos kartos. Beje, ne mažiau ir pati ironizuoji ir užsipuoli kitas, taip kad pirmiausiai pasižiūrėkim į save, o paskui kalbėkim apie kitus. Viskas. Daugiau šita tema nekalbu, net jei ir prašysit schmoll.gif .
Atsakyti
Šiandien grįžau iš posėdžio, susinervinus. Kas kur visada kalti mokytojai. Taigi persiunčiau į pirmą paštą, realias situacijas, jos tinka šiandieniniai mokyklai. Persižiūrėkit laisvalaikui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2013 03 26, 14:15)
Gerai, kad nutilo aistros del mano 'osobos", džiaugiuos vėl regėdama pažįstamas pradinukes :Vildinga, Snaudale, Studija...Dirbu aš langų firmoj kelias valandas kiek jėgos leidžia(ir duok, Dieve, kad jus aplenktų mano neišsprendžiamos bėdos- čia ironizuojančiom apie bėdas), o rašau scenarijus buvusioms kolegėm, buvusiems mokiniams(jie pagal paskirtį ir vaidintojų amžiaus cenzą vargu  ar tiks jums)

Kadangi naujoji valdytoja sakė jog reikia čia bendrauti, kad būtum pripažinta...tai aš parašiau čia paskutinį ilgą laišką, daugiau forumo neteršiu kalbom(pažadu), nes ne tam tai skirta(plepėt apie nieką), o kam reiks minėtų scenarijų maloniai kreipkitės lorpekarskiene@gmail.com  aš gi esu išbrokuota ir nenusipelniusi naudotis bendru paštu ir tikrai nesiruošiu siųsti bet ko, kad įrodyčiau, kad buvau kadais mokytoja ir nesu praradusi pasitikėjimo. Tegu lieka tai ant kai kieno pedagoginės sąžinės

Laikykis ir neimk į galvą durnų kalbų. Aš su tavim. Kas neturėj rimtų problemų tas nesupras, nors vienos klegės žodžiai mane beveik 60 metę įžeidė. Linkiu aš jai kad netektų guvenime turėti nors pusės problemų kurių žmonės turi. O dabar apie globalines problemas https://www.facebook...314263422009953
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 03 26, 13:27)
Šiandien grįžau iš posėdžio, susinervinus. Kas kur visada kalti mokytojai. Taigi persiunčiau į pirmą paštą, realias situacijas, jos tinka šiandieniniai mokyklai. Persižiūrėkit laisvalaikui. smile.gif

Mūsų posėdis rytoj ir kažkodėl jaučiu, kad grįšiu nusiteikusi analogiškai, nes praėjusią savaitę buvo tėvų susirinkimai ir valdžia nebuvo po jų puikiai nusiteikusi ax.gif
P.S. ATSIPRAŠAU VISŲ, KURIAS ĮŽEIDŽIAU. TIKRAI NENORĖJAU TO, GAL PASIRINKAU NETINKAMUS ŽODŽIUS IŠREIKŠTI SAVO MINTIS, BET BĖDŲ IR LABAI LABAI DIDELIŲ ESU TURĖJUSI IR AŠ. BET NE APIE JAS MES ČIA KALBAME. IRONIJA DĖL BĖDŲ BUVO TODĖL, KAD KAI KURIOS TIK GAVĘ RAKTELĮ DINGDAVO IŠ ETERIO, TAI NEJAUGI VISOMS ATSITIKO BĖDOS? AR ČIA SUTAPIMAI? TAI TIK DĖL TO IR NORĖJAU TAI PASAKYTI, O NE KAŽKĄ ĮŽEISTI schmoll.gif . SORRY 4u.gif DAR KARTĄ ATSIPRAŠAU 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 26 kovo 2013 - 13:33
cia gal menulis veikia, ar dar kazkas, kad jau kelinta karta pries sventes cia bangos sukyla g.gif
GYVENKIME DRAUGISKAI 4u.gif
ir dar... per paskutinius 2 metus turejau ir as ne viena labai labai didele beda, bet kazkodel del smilgos zodziu neisizeidziau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 26 kovo 2013 - 14:02
QUOTE(lutute1 @ 2013 03 26, 09:24)
Kur čia taip relaksuoji?Supavydėjau baltai wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 09:34)
Labas rytas  4u.gif . Kam koks relaksas - man, pavyzdžiui, smagu žiūrėti į sparčiai augančius daigus ant palangės, tiesiog širdis tirpsta, kai matau kasdien vis gražėjančius  wub.gif . O dar saulutė pašildo ir pašviečia, tai tiesiog pavasaris  wub.gif .....

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(b.s @ 2013 03 26, 09:51)
Ką augini? registruojuosi į bendradarbių gretas. Ir pas mane jau greit tuščios vietos ant palangės neliks. Kiekvieną ryta, kaip taisyklė, viską reikia apžiūrėti-pasisveikinti.

Pavasarį jaučiu siaurų palangių sindromą lotuliukas.gif

QUOTE(linastri @ 2013 03 26, 10:32)
.Galiu šokti, dainuoti,sportuoti, muzikuoti  doh.gif  lotuliukas.gif

Nemoku, nesugebu, bet labai gražu

QUOTE(Ytė @ 2013 03 26, 12:50)
Laba diena.
Jungiuosi į JŪSŲ BŪRĮ pioneers.gif

Labas mirksiukas.gif biggrin.gif Dabar neturiu laiko dėl CD. Jei negausi, tada vakare gal dar prisijungsiu. OK?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 03 26, 13:59)

ir dar... per paskutinius 2 metus turejau ir as ne viena labai labai didele beda, bet kazkodel del smilgos zodziu neisizeidziau...

Ačiū unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 26, 14:05)

žinot tikriausiai net gera turėt bėdas, kurios ateina, išeina- žinai, kad gyveni ....manoji pasiliko visam gyvenimui, kiekvienai dienai ir net sekundei......taip ,kad nelyginkit ir nepostringaukit apie tai ko nepatyrėt...o tai kaip senoliai sako: taip ir prisikalbėt galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andzelika: 26 kovo 2013 - 14:23