QUOTE(cibulis @ 2013 03 26, 20:18)
Tikras kavenskas - ramiai be įžeidimų savo pasamprotavimų išdėstyti nemoki. Sakinys kitas ramesnis, o po to iššiepti dantys, urzgimas ir kandimas.
Taigi "ekspertas" pasamprotaujam:
1. Man reikia, kad sienos U būtų ne prastesnė nei 0,087. Parodyk man tokius liktinius klijinius be papildimo apšiltinimo ar kitų brangių brangių ir nelogiškų sprendimų.
2. Man minkšti blokeliai netinka. Nenoriu minkštos, snarglinės sienos. Kiekvienam savo. Vienam reikia tvirtos, kitam - šiltos sienos. Man pirmiausiai reikia tvirtos.
3. Kaip tau nedašunta, kad šiuo atveju buvo esmė aptarti pasyviam namui tinkamiausią apdailą be šilumos tiltelių. Tinkas - tinka. O kokios medžiagos dar tinka? Pasirodo, kad nelabai kas ir lieka, jei be šilumos tiltelių. Tam tikri sprendimai įmanomi su klinkerio plytelėmis. Kaip ir kiek tai kainuoja ir buvo diskusijos esmė.
4. Vata - tradicinė medžiaga. Šiuo atveju tu tik įvardi patobulintą vatą: neįgeria drėgmės, geresnis šilumos laidumas. Tai tik medžiagos evoliucija, o ne revoliucija. Revoliucija yra PUR putas purkšti tarp gegnių.
5. Teiginys, kai trūksta argumentų. Tik noras kandžiotis ir nieko daugiau. Au, au, au....
6. Tai buvo tik subjektyvi nuomonė. Nieko asmeniško. Žmogus juk gali pasakyti savo nuomonę, kodėl gerai garažas arba kodėl gerai stoginė. Aš sakiau savo subjektyvią nuomonę, o tu kandžiojaisi: au, au, au.... Lygiai kaip dabar: au, au, au...
pasiskaityk savo tekstą ir pasižiūrėk kiek čia pats prilojai ir priurzgei, ir pasidaryk sau išvadas, jei sugebi.
gal kai kur aš ir ekspertas, su tais epitetais atsargiau.
kas link šito tavo posto - tai visu pirmą - suvok esmę, o neskaityk po pusę sakinio ir jį analizuok atskirai. Sakinys tik tada turi prasmę, kai jis yra kontekste. kalu tą tau jau ne pirmą kartą, bet vis tiek išdrąskai tekstą išsirenki kas tau labiau patinka ar suprantamiau ir atsakinėji.
paaiškinu antrą kartą: norėjai nors vieno pavyzdžio, kur tu bandai įtvirtinti tau įbruktą nuomonę - gavai
norėjai konstruktyvesnių alternatyvų - gavai
jeigu jos tau nepriimtinos individualiai, tai nereiškia kad jos neturi teisės egzistuoti ir tavo nuomonė yra vienintelė teisinga.
reziumė: ATSARGIAU SU SAVO NUOMONĖS PIRŠIMU, nes čia ateina ir šiaip paskaitančių bei pasidarančių savo išvadas, ne visiem čia būtinos sienos kad U būtų ne prastesnė nei 0,087 ar smeigių po 8-9litus ar frezuoto polistirolo klinkerio klijavimui. yra ir kiti sprendimo būdai, bet tu matai tik tai ką nori matyti
ir dar: kas yra minkšti ir snargliniai blokeliai ? jeigu trenksi savo galvą į sieną ir prasiskelsi - jau nebus snarglinis blokelis? ar jeigu medvaržtį įsuki į sieną ir gali baldus kabinti jau bus pakankamai tvirtas? o jeigu jis pjaustosi su paprastu pjūklu - jis jau minkštas? pabandyk spirt su koją į "minkštą, snarglinį" durisolio blokelį, patarčiau netoli priimamojo.
taip, kartą jau pažadėjau dėti ant tavo postų ignorą, bet norom nenorom lenda kai kurie tavo svaiguliai į akis, jie kaupiasi, kaupiasi - nesusilaikiau