Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 19 tema

kaip jus darote su garazo durimis? dedate duris po to siltinate ar atvirksciai. Su siltintojais kalbejom tai jiems pvz jokio skirtumo. Kas liecia betonavima grindu tai esant durim ir pries tai uzhsibrezus nuli manau pravalo neturetu kazkokio buti veliau betonuojant? T.y pagrindine problema yra veliau suvesti aukscius betonuojant grindis kai jau yra durys, nes tiksliau gal galima butu padaryti kai yra grindys o po to statant duris.

ir dar klausimas: tai kaip is tikruju turi buti montuojami kiliukai lango nuniveliavimui, isilgai langui ar skersai??? Nes dar viena problema atsiranda, jei kiliukai montuojami skersai, tai kaip po to graziai apklijuoti garo izoliacija? nes maisys kiliukai , ir montuojant/stumiant palange garo plevele gali pasizeisti i kiliuko astrius kampus? http://www.plastikog...kiliai-pleistai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 10 balandžio 2013 - 19:01
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 10, 01:42)
... ar nepaprasčiau paspardyti užpakalius šitiems , kad sudėtų neoporą 30cm ar 35cm pagal pageidavimą ir suvežtų paruoštas sienas į objektą? <{POST_SNAPBACK}>
Parodoj Kaune su jų atstovu likom nesupratę vienas kito šiuo klausimu. Gaila Restoj rodos nedalyvaus.

QUOTE(LokysL @ 2013 04 10, 09:31)
... pradzioj daug buna entuziazmo daryti viska paciam... <{POST_SNAPBACK}>
g.gif Rodos ir niekur nesakiau kad pats viską darysiu, rodos netgi priešingai sakiau, kad visko tikrai pats nedarysiu, bet kažkodėl jau net ne trečiam atrodo, kad ketinu pats viską padaryti. Tačiau siekiu žinoti viską apie technologijas, kurios bus panaudotos mano name iki paskutinio varžtelio ir atrinkti jas. Kai kurie darbai yra numatyti kuriuos darysiu pats. Pvz saulės kolektoriui. Negi pinigus mokėsiu kažkam už tai, kad iš manęs hobi atimtų? Arba laidų ir įrangos instaliacija, kas artima mano pagrindiniam darbui, išsilavinimui ir šiaip nesvetima. Gal dar kas nors, priklausimai nuo norų ir galimybių.
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2013 04 10, 20:57)
nesakiau kad pats viską darysiu

Jei tavo sienų kaina gausis bent jau panaši į mano mūro kainą, iš manęs tau drinks_cheers.gif
O jei bus brangesnė ir dar ženkliai ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2013 04 10, 20:57)
Parodoj Kaune su jų atstovu likom nesupratę vienas kito šiuo klausimu. Gaila Restoj rodos nedalyvaus.

aš ne be reikalo paminėjau veiksmą koja/minkšta vieta. Technologiją +/- įvaldė (nesidomėjau plokščių sujungimo kokybe), bet žinių ko reikia rinkai ir kaip reikia atlikti kai kuriuos mazgus - trūksta. viską daro vietoje, individualiai, tai kodėl nepadaryti to iki galo?
sekantį namą pradėčiau nuo jų.
Atsakyti
nesupratu ko jus ant tos Aksos uzsicikline, mano ziniomis Betonika yra Nr1 pagal kokybe ir lankstuma. iki 30cm siltala jie deda ir be papildomo maldavimo, gal moka ir daugiau, riekia skambintis ir klaust.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 11 balandžio 2013 - 09:43
QUOTE(madwifi @ 2013 04 11, 10:42)
gal moka ir daugiau, riekia skambintis ir klaust.

Jie niekad nemoka biggrin.gif nori tik kad jiems moketu
Gal ten dirbate ar akciju uzpirkes? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 04 11, 10:21)
Jie niekad nemoka biggrin.gif  nori tik kad jiems moketu
Gal ten dirbate ar akciju uzpirkes? lotuliukas.gif

ne, tik stebejau salia vykusia sekmes istorija ir dar kazkiek atsimenu alternatyvu tarp gb ploksciu gamintoju rinkomosi eiga.
pakankamai iskalbingos skyreliu "Apie mus" pradzios:
AB Aksa: "Ilgametė įmonės patirtis (įmonė įkurta 1964 m.), patikimos gamybos tradicijos..."
UAB Betonika: "Tarptautiniam koncernui "CONSOLIS" priklausanti..."
nu nors uzmusk kaip nezavi ilgametes tradicijos nuo 1964m smile.gif o Consolis yra labai gerai zinomas koncernas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 11 balandžio 2013 - 10:44
QUOTE(DEU @ 2013 04 10, 16:33)
Na žvilgtelėjau. Rėmo storiai įpūdingi 150 mm, o apatinio 175 mm. Nežinau ar tokie egzistuoja realiai, bet galima patikėti, kad jų Uf siekia 0,59. Ir tai tikrai nėra susiję su rėmų šiltinimu.

O aš kaip tik manau, kad tas rėmo storis toks nemažas, todėl, kad jis buvo apšiltintas iš išorės ir suvedami realaus rėmo su apšiltinimu storiai, bei suvedami galutinis langų rėmo šilumos laidumas matuojamas kartu su apšiltinimu. Taip mano nuomone būtų daryti teisingiausia.
Atsakyti
nu ka, "susizenijau" su sitais ekonamai. greiciau nei per devynis menesius kazkas turetu gimt, tikiuosi penketuko smile.gif
Atsakyti
Pamates antraste, pagalvojau, kad tamstele ekopsichas uzpuole biggrin.gif galvoju siaudu-sudu namo uzsimanet smile.gif bet siaip tai projektas visai nieko, net nesitiki - nemokamai. Kazkaip nelietuviskai smile.gif
Nepamirskit informuot, kaip ten veiksmas vyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 04 14, 21:15)
Pamates antraste, pagalvojau, kad tamstele ekopsichas uzpuole biggrin.gif  galvoju siaudu-sudu namo uzsimanet smile.gif  bet siaip tai projektas visai nieko, net nesitiki - nemokamai. Kazkaip nelietuviskai smile.gif
Nepamirskit informuot, kaip ten veiksmas vyks 4u.gif

nu kurgi nemokamai smile.gif jei projektuos 5 atskiros komandos - 5000Lt, jei maziau tai atitinkamai ir kaina mazeja.
Atsakyti
Kalbant apie PN labai dažnai užsimenama apie tai, kad smeiges reikia įgilinti labiau, nei per vieną "tabletę". Forumo apie Kauno statybas temoje apie smeigių įgilinimą buvo išdiskutuota daugiau, pateikiant ir frezavimo įrankių pavyzdžius, bei vaizdo medžiagą, kaip tai atliekama.

Pirma Milao žinutė šia tema <{POST_SNAPBACK}>. Būtinai paskaitykit ir kelias parašytas vėliau.
Atsakyti