Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

Klausimukas jau gimdziusioms, kaip su pagalba po gimdymo, ar pamoko leliuka pamaitinti, ar tiesiog numeta ir tiek? zodziu, kaip Santarsiuskiu pieninkes, ar paslaugios biggrin.gif
Del naktinukuku gimdymui jau supratau, kad savo reik tureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2013 04 01, 16:48)
Klausimukas jau gimdziusioms, kaip su pagalba po gimdymo, ar pamoko leliuka pamaitinti, ar tiesiog numeta ir tiek? zodziu, kaip Santarsiuskiu pieninkes, ar paslaugios  biggrin.gif
Del naktinukuku gimdymui jau supratau, kad savo reik tureti  ax.gif

Man ir parode kaip paimti ir kaip maitinti ax.gif klausiau kaip apiprausti po kranu. Tikrai parode. Kaimyne palatos turejo problemu su naturaliu maitinimu. Tai parode kaip pienuka nusitraukti. Patare kaip geriau.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 03 29, 14:21)
Tada Antakalnyje irgi didziule netvarka, nes man pati akusere pasake, kad jeigu vaikas nakti verks, tegu vyras nuperka misinuko, "vandens uzsivirt pati mokesit" (cia jos zodziai). Cia taip buvo 2010 metais. Jokio misinuko vaikui nepirkom, aisku.

QUOTE(millena @ 2013 04 01, 15:44)
Oi tik nereikia. 2010 metais gimdziau AK. Gime 21.25 valanda, palatoj atsidurem apie 24, ir nakti apie 3 pradejo verkti dukra, negalejau susitvarkyti. Pakviesta akusere, pazadinta is miegu, net neatsiklausus ikiso staigiai buteliuka, apreke, uztad paaiskino iskur misinuka gauti. Pati pirma maitinima! Septinta ryto vyras buvo palatoje su paruosta amunicija - buteliukais, misinukais.. Man buvo panika. O kaip kruti duot parode kita diena vyresnio amziaus akusere, paprasyta uzeiti. Dar viena, paprasyta padeti, sake tuoj uzeis, nes dabar termometrus surenka biggrin.gif Nemaciau jos daugiau. Kai nuejau i posta ir prasiau isimti kateteri (nes pries tai gulejau ligoninej state laseline), apsauke dar karta, kad jai nepriklauso, mat atejau is kito auksto (vyko remontai, postas buvo kitam aukste, negu po gimdymo pagulde mane).

Nakti misinuka pagaminta reikia pasiimti is naujagimio skyriaus virtuveles, diena prie jo artintis negalima..

Nors del gimdymo buvau patenkinta, bet del naujagimio prieziuros tai manau rinksiuos kita ligonine. Nors toliau maitinau pati..

As 2012 gimdziau.irgi teko duoti misinuka. Diena buvo visada paruostas virtuvelj naujagimiy sk. O nakti pati ateidavau ir darydavau. Del seseliu ta ju nebijojau. Klausinejau ir klausinejau ko man rereikia, vviena apreks kita atsakys ir pades. Tai tyleti nereikia
Atsakyti
sveikos busimos mamytes. Mes penktadieni grizome is ligonines. Esame pilnai patenkinti, kad gimeme sioje ligonineje. Naktinukus mums pasiule pats personalas, visi buvo labai malonus. Mano gimdymas buvo sudetingas, prieziuros gavau tikrai labai daug. kas 10 minuciu ateidavo pasiteirauti kaip jauciuosi, kaip saremiai ir tp. Po gimdymo, tiesa norejau atskiros palatos, bet gaila kolkas ju nera. Ligonineje buvome 3 paras, bet per jas sulaukeme daug demesio. Mus ir pamokino, ir iskilus neaiskumamas ar nezinojimui sulaukiau atsakymo. Maistas kaip ligonineje, nieko ypatingo, maitina 3 kartus. Palatoje yra atskiras wc ir dusas, o pati palata gan erdvi. Musu isvados, kad kita karta tikrai vaziuosime gimdyti cionai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agatas85 @ 2013 04 01, 07:59)
As gimdziau 2 kartus AK ir ne uz kalnu gimdysiu 3 karta, tai AK ne viskas jau taip blogai buvo. Aisku, ne kas valanda pas tave uzeina sesutes ar gydytojas, bet kai reikejo pagalbos ar tiesiog vaikui negalejau teisingai paduoti kruti, tai sesutes buvo atejusios ir man padejo, parode kaip teisingai reikia daryti. Na del buteliuku, vis tiek manau geriausia tureti savo kaip ir drabuzius gimdymui, kaip ir drabuzelius kudikiui, man paciai maloniau ir zinau kad turiu savo. Ir ne visos mamos gali is karto maitinti krutimi bet nori kad vaikas vailgytu tik jos maista, tai dauguma mamyciu ima i gymdymo namus pientraukius, ligonineje gi tau niekas tolkio dalyko nepasiulys nebent rankomis reikes dirbti arba siulys duoti misinuko. tai po to ir begioje vargselis tevelis ieskodamas kur isplauti ir pasterelizuoti pientrauki, buteliukus. tai tokia mano nuomone. o kad santariskese sako duoti misinuko nakti vien tik tam kad vaikas neverktu ir nekeltu triuksmo - tai jau nesamone.

pries keletą metų saviškius pyplius pagimdžiau Raudonojo Kryžiaus ligoninėje. Personalas labai skatino maitinti natūraliai, negailėjo nei patarimų, nei laiko pagalbai. Kadangi susilaukiau dvynių, pieno pirmomis dienomis neužteko. Papildomai maitinau mišinuku. Noriu pabrėžti, kad nei mišinio, nei buteliuko iš namų vežti nereikėjo. Viskas buvo ligoninės. Tereikėdavo nueiti, paprašyti ir gaudavau jau pagamintą. Buteliukai sterilūs - vaikams nebuvo jokios pienligės. Beje, Raud.Kryžiaus akušerinis skyrius turėjo kelis elektrinius pientraukius. Juos labai sėkmingai naudojo mamos. Sunku suprasti kad į trečio lygio ligoninę, kokia buvo AK, reikėdavo tempti visa amuniciją : buteliukus, mišinius, pientraukius....Jeigu tokia pati praktika bus ir Santariškėse, kažkaip gėdinga...
Atsakyti
QUOTE(makro @ 2013 04 01, 23:12)
sveikos busimos mamytes. Mes penktadieni grizome is ligonines. Esame pilnai patenkinti, kad gimeme sioje ligonineje. Naktinukus mums pasiule pats personalas, visi buvo labai malonus. Mano gimdymas buvo sudetingas, prieziuros gavau tikrai labai daug. kas 10 minuciu ateidavo pasiteirauti kaip jauciuosi, kaip saremiai ir tp. Po gimdymo, tiesa norejau atskiros palatos, bet gaila kolkas ju nera. Ligonineje buvome 3 paras, bet per jas sulaukeme daug demesio. Mus ir pamokino, ir iskilus neaiskumamas ar nezinojimui sulaukiau atsakymo. Maistas kaip ligonineje, nieko ypatingo, maitina 3 kartus. Palatoje yra atskiras wc ir dusas, o pati palata gan erdvi. Musu isvados, kad kita karta tikrai vaziuosime gimdyti cionai smile.gif

wub.gif kaip smagu 4u.gif
Atsakyti
Santariskiu ligonines komentaras ir info i pastabas wink.gif

" VUL Santariškių klinikos : štai ką pavyko išsiaiškinti: 1) mūsų personalas tikrai yra pasiruošęs darbui ir su mamytėm, ir su naujagimiais. niekas jokių net minčių neturi, kaip Jūs , rašėte, dėl nusispjovimo į žindymą. jokių buteliukų NEREIKALAUJA, tačiau būna tokių atvejų, kad mamytės pačios susiveža viską - termosus, virdulius, buteliukus. ir joms, kaip suprantate, niekas neturi teisės to uždrausti; 2) skelbiama kiekvieną ketvirtadienį 15 val. atvirų durų diena. Norintys pasidomėti ir pamatyti Santariškių klinikų Akušerijos skyriaus patalpas turėtų atvykti tą dieną ir tą valąndą į Akušerijos priėmimo skyrių. kontaktinis asmuo bus vyriausioji akušerė Violeta Staniulevičienė. 3) linkime laimės visiems laukiantiems ir susilaukusiems savo atžalėlių! ''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 02 balandžio 2013 - 10:35
QUOTE(make-up @ 2013 04 02, 11:34)
Santariskiu ligonines komentaras ir info i pastabas wink.gif

" VUL Santariškių klinikos : štai ką pavyko išsiaiškinti: 1) mūsų personalas tikrai yra pasiruošęs darbui ir su mamytėm, ir su naujagimiais. niekas jokių net minčių neturi, kaip Jūs , rašėte, dėl nusispjovimo į žindymą. jokių buteliukų NEREIKALAUJA, tačiau būna tokių atvejų, kad mamytės pačios susiveža viską - termosus, virdulius, buteliukus. ir joms, kaip suprantate, niekas neturi teisės to uždrausti; 2) skelbiama kiekvieną ketvirtadienį 15 val. atvirų durų diena. Norintys pasidomėti ir pamatyti Santariškių klinikų Akušerijos skyriaus patalpas turėtų atvykti tą dieną ir tą valąndą į Akušerijos priėmimo skyrių. kontaktinis asmuo bus vyriausioji akušerė Violeta Staniulevičienė. 3) linkime laimės visiems laukiantiems ir susilaukusiems savo atžalėlių! ''

na va pasirodo yra atviru diena bigsmile.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
super smile.gif aciu uz info. reiks nuvykti smile.gif
Atsakyti
Ketvirtadieniais 15 val. skelbiamos atvirų durų dienos Santariškių klinikų Akušerijos skyriuje. Tie, kurie domisi kur gimdyti, maloniai būsite laukiami nurodytu laiku Akušerijos priėmimo skyriuje (Santariškių 2), įėjimas - nuo Santariškių gatvės pusės. Kontaktinis asmuo - vyresnioji akušerė Violeta Staniulevičienė, tel. 8 687 565 65

o RK turejo naujagimiui palankios ligonines statusa, tad nieko keisto, kad skatino naturalu maitinima. tikiuosi, ir santariskese bus tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetina @ 2013 04 01, 12:21)
O kokiu numeriu skambinot? As bandžiau susisiekti Akušerijos ir ginekologijos centro registratūros numeriais 2365112, 2365113, bet deja niekas neatsakė. Gal dėl to, kad Velykos...Nors man prieš savaitę gydytoja sakė, kad bet kada galima nuvažiuoti, pasižiūrėt. Gimdymas ant dienų, tad būtų gerai žinot, kas kur ir kaip.  smile.gif

Skambinau 869771247, cia priemimas. Man paciai skyriaus vedejas Jursenas sake, kad jokio draudimo rodyti palatas nebuvo, tai manau, galima drasiai vaziuot, bet geriau po darbo valandu, tada ramiau buna.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 04 02, 13:28)
o RK turejo naujagimiui palankios ligonines statusa, tad nieko keisto, kad skatino naturalu maitinima. tikiuosi, ir santariskese bus tas pats  smile.gif

RK tokio statuso neturejo schmoll.gif Vilniuje ji turi tik VGN.
Atsakyti