QUOTE(Dra-cena @ 2013 03 30, 10:12)
Arba "praskaiciau" arba nepaminejote jau gimdziusios del naktinuku gimdykloje, reikia savus tureti, ar rengia ligonine? Taip pat del mazyliu, rengia valdiskai, ar galima rinktis?
Reikia turėti savo, nes turi nepakankamai, aš kai atvažiavau laisvų neturėjo.
Mano nuomonė apie Santariškes nebloga, bet kitur nesu gimdžiusi, tai gal yra ir geriau.
Aš gimdžiau susitarusi su gyd., tai dėl gyd. nieko negaliu pasakyti, man viskas buvo idealu. Akušerė su kuria nebuvau tarusis pasitaikė irgi labai gera, visas pagalbinis personalas gimdykloj taip pat man pasitaikė labai geras.
Pogimdyminėj palatoj tiesą pasakius į mus su mažyliu nelabai kas kreipė dėmesio, gal dėl to, kad viskas buvo sklandu, bet nepykstu visi darė kas privaloma ir per daug į akis nelindo. Buvo atėjusi prof.G.Drąsutienė, klausė ar nieko netrūksta ar gaunu pagalbą, turbūt dėl to, kad dar viskas nauja vaikšto pas pacientes.
Gimdykloj, tai kaip minėjau man buvo viskas tvarkoj, bet po gimdymo skyriuje personalas matosi, kad nesusidirbęs (dešinė nežino ką daro kairė).
Beje, dėl vonių gimdykloj irgi nežinau, tik vienoje mačiau kamuolius. Man siūlė pasivaikščioti po palata, bet aš nenorėjau.
Plano neturėjau, bet ko prašiau akušerės sakė viską sakyti ko noriu - kas bus įmanoma padarys kaip aš norėsiu, didelių norų neturėjau - prašiau, kad vaiką padėtų ant krūtinės, bet kaip suprantu būtu ir taip padėję.
Maistas kaip ir visose ligoninėse - ne koks, bet restorano ir nesitikėjau - dvi paras laisvai ištvėriau.
Tiesa, vienas dalykas labai nepatiko - mano vaikas buvo gana ramus, tik vieną vakarą pazirzė - atėjusi naktinė sesutė paklausė ar turėsiu buteliuką, kad vaikas naktį triukšmo nekeltų, nesiginčyjau su ja, bet buteliuko net neketinau duoti. Beje, kas dėl maitinimo, buvau pasiruošusi savarankiškai, ačiū dievui viskas pavyko, nes kaip maitinti niekas neparodė, vadovavausi instinktais ir ką buvau skaičiusi K.Vitkausko knygoje.