QUOTE(Mere @ 2013 03 25, 08:40)
Pirmiausia nukirpo virktele, po to padejo ant krutines. Kadangi gimdymas buvo sunkus. Virksteles reikalu nesureiksminau.
QUOTE(make-up @ 2013 03 25, 13:25)
Man tai kazkaip svabiau gydytoju darbo metodika ,o ne palatos
Butu smagu ,kad parasytu atsiliepimus ir apie tai ,o ne tik apie buitinius dalykus
O ka galima pasakyti apie darbo metodika? Juk nelabai turime su kuo palyginti. Juk sioje ligonineje gimdome pirma karta
QUOTE(Blonda @ 2013 03 25, 14:49)
Mano pastebejimas del maisto - jis nepritaikytas mamoms kurios nuri maitinti savo kudiki pacios.
Pvz. pora sykiu pietums buvo zirniu sriuba, kazkuriai vakarienei buvo pridetas ir obuolys, dar kiek pamenu buvo ir kopustu salotos
Bet atmetus visus siuos maistus, uzteko ir likusio
O jei dar kas atveza kokios namines sriubytes, visai viskas puiku buna
Ar as cia jau per daug is anksto pradejau ziureti maista - ka galima ir ko ne?
Del maisto tai pritariu. Buvo ir kopustu sriuba, raugintu kopustu/morku salotos. Tai as ju taip pat nevalgiau.
QUOTE(Rutule @ 2013 03 26, 15:53)
Beja, domina ir ar yra dušai ir wc palatose.
Yra dusas ir wc kartu. Vienas dviems palatoms. Apie seimynines palatas nelabai ka zinau.
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 03 27, 08:33)
O kur būna vaikelis po gimdymo? Jį apžiūri ir išmaudo gimdykloje ir paskui jau visą laiką lieka su mama? Ar kaip AK išsineša apžiūrom ir paskui reikia pačiai nueiti atsinešti?
Vaikutis pabuvo kazkiek laiko ant krutines, po to paemusi akusere aprenge, apvale dar siek tiek ir padave ant krutines kad maitinciau. Nemaude. Jau grizus i palata, vakare sesute isplove plaukucius(nes labai susikruvine buvo). Bet pries tai paklause, ar as noriu, kad ji tai padarytu. Padejo pervystyti, pagulde i lovele. Man tuo metu buvo dar sunku is lovos atsikelti. Ir daznai vaiksciojo i palata pasiziureti ar viskas gerai mums.
QUOTE(Keretoja @ 2013 03 27, 15:33)
Man butu idomu ar teko kazkam prasyt neskiepyt, neleist vit K ar nelasint akiu, kaip ziurima i gimdyma kitokiomis pozomis nei ant lovos ir ar yra galimybe gimdyti vonioje? Gal kazkas galetu pasidalinti tokia informacija jei turi?
Del skiepu klause iskarto gimdykloje ar sutiksiu. Tam reikia pasirasyti popierius kad sutinki arba nesutinki. Del pozu nelabai galiu ka pasakyti. Gimdziau tradiciskai. Tiesiog lova ten reguliuojasi pagal aukscius, kad butu patogiau. Bet kai prasidejo stumimas, manes tai jau nedomino. Tik norejau visokiariopos daktaru pagalbos ir patarimu. Gal parasys ka nors kitos merginos. O vonios taip pat nemaciau. Bet ten gimdyklu labai daug. Gal kurioje ir yra..na nezinau. Pabandyk pasiskambinti jiems ir paklausti. AK tai tikrai yra vonios.
QUOTE(Mere @ 2013 03 27, 15:55)
Man irgi labai idomu skiepu ir vitaminu klausimas
bent VGN leido rinktis, tik reikejo pasirasyti kad atsisakom, tikiuosi ir cia turetu buti ta pati tvarka
Tvarka ta pati.
QUOTE(liepavitke @ 2013 03 27, 16:51)
Del gimdymo kitomis pozomis- tai pas juos dabar naujos gimdymo kedes-lovos. Kur gali ir atsiguulus ir atsitupus, visokiom ten pozom gimdyt. Tik kitas klausimas ar kas taip nores priimineti gimdyma... sakys kad nemoka. ar kad yra pavojus kudikiui ir lieps kaip ir visur ant nugaros gultis. Savaites begy tureciau as tai issiaiskinti savo kailiu:)
Asmeniskai as manau, kad gimdymas ant nugaros jiems yra patogiau, kai gimdymas yra sunkus. Tuomet jie gali pastoviai tave stebeti. Kaip kas vyksta. Na, cia mano nuomone.