Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(Revla @ 2013 03 27, 15:11)
O tai kaip vandeny moteris gimdo? g.gif

na tai ten vandens sterilaus nieks nepila smile.gif
Atsakyti
Man butu idomu ar teko kazkam prasyt neskiepyt, neleist vit K ar nelasint akiu, kaip ziurima i gimdyma kitokiomis pozomis nei ant lovos ir ar yra galimybe gimdyti vonioje? Gal kazkas galetu pasidalinti tokia informacija jei turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2013 03 27, 16:33)
Man butu idomu ar teko kazkam prasyt neskiepyt, neleist vit K ar nelasint akiu, kaip ziurima i gimdyma kitokiomis pozomis nei ant lovos ir ar yra galimybe gimdyti vonioje? Gal kazkas galetu pasidalinti tokia informacija jei turi?  4u.gif

Man irgi labai idomu skiepu ir vitaminu klausimas ax.gif bent VGN leido rinktis, tik reikejo pasirasyti kad atsisakom, tikiuosi ir cia turetu buti ta pati tvarka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2013 03 27, 15:55)
Man irgi labai idomu skiepu ir vitaminu klausimas  ax.gif bent VGN leido rinktis, tik reikejo pasirasyti kad atsisakom, tikiuosi ir cia turetu buti ta pati tvarka  4u.gif

visur turi but tokia tvarka ,be tavo paraso ,kad sutinki negali daryt visu situ proceduru.
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 03 27, 16:58)
visur turi but tokia tvarka ,be tavo paraso ,kad sutinki negali daryt visu situ proceduru.

na ir man taip atrodo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2013 03 27, 16:33)
Man butu idomu ar teko kazkam prasyt neskiepyt, neleist vit K ar nelasint akiu, kaip ziurima i gimdyma kitokiomis pozomis nei ant lovos ir ar yra galimybe gimdyti vonioje? Gal kazkas galetu pasidalinti tokia informacija jei turi?  4u.gif

Del gimdymo kitomis pozomis- tai pas juos dabar naujos gimdymo kedes-lovos. Kur gali ir atsiguulus ir atsitupus, visokiom ten pozom gimdyt. Tik kitas klausimas ar kas taip nores priimineti gimdyma... sakys kad nemoka. ar kad yra pavojus kudikiui ir lieps kaip ir visur ant nugaros gultis. Savaites begy tureciau as tai issiaiskinti savo kailiu:)
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2013 03 27, 15:09)
Kodel? abu kartus tariausi viskas ciki smile.gif puske gimde ir susitarus viskas normaliai smile.gif

Kiek iš pažįstamų tarėsi su ha. Ji neatvykdavo...
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 27, 20:11)
Kiek iš pažįstamų tarėsi su ha. Ji neatvykdavo...

blink.gif nu nzn per abu gimdymus ne jos darbo laiku,paskambinus atvyko po pusvalanduko g.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 03 27, 16:13)
na tai ten vandens sterilaus nieks nepila smile.gif

O kas atsitiks tam vaikui???
?

Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2013 03 27, 22:20)
O kas atsitiks tam vaikui???
?

Na tema ne apie tai smile.gif as juk neliepiu , kad jusu nemaudytu , tiesiog nenoriu , kad maudytu mano. Todel ir noriu suzinot kaip elgias Santariskese , kad zinociau ar reik perspet , kad as to nepageidauju.
Tiesiog maudyt tik uzgimusi ner gerai del pacios odos , tai kas ant jos tuo metu yra, ja saugo, tiek mazesne tikimybe visokius stafilakokus susirinkt.
Atsakyti
vaikučių nemaudo schmoll.gif (sakė, kad dabar jau nemaudo)
o dėl skiepų klausia ar sutinki
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 03 25, 08:23)
O kaip jie po pacio gimdymo elgias ? Ar guldo ant krutines vaikuti , ar leidzia pabut su juo taip ? Ar nemaudo ? Isnesa is gimdyklos kazkur ar visas apziuros atlieka ten ?
Gal turejot gimdymo plana ? Idomu ar atsizvgia i ji? Ir dar ar jums buvo nubege vandenys , jei ne ar neprakirpinejo vandenmaisio ? Jei prakirpinejo , tai kada ?

Vaikuti tik pagimdzius apvale ir paulde ant krutines smile.gif po to buvo paeme, suvyste ir dave iskarto maitinti. apao gimdymo gimdykloje dar praleidau 2 valandas su lialiuku ant krutines. Kaip supratau tokai tvarka. Kad jeigu butu kraujavimas, kad galetu kuo skubiau pagalba suteikti. Ir dar lasine baige lasinti. Vaikiuka ten pat apziurejo atejusi pediatre. I palata veza su spec lova.
Plano neturejau. Bet manau,kad butu atsizvelge. Nieko tikrai be mano sutikimo nedare.
Man prakirpinejo vandenmaisi, nes norejo suzadinti gimdyma.
Atsakyti