Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(Blackout @ 2013 03 27, 10:13)
Mamytės, pavyko gauti šviežią atsakymą smile.gif

Cituoju:

"Klausėt dėl vaikelio po gimdymo, tai taip, iš karto uždeda ir apie pusvalanduką pabuni su vaikeliu ant pilvelio, po to suvysto į vienkartines palas ir paguldo šalia, bandom valgyti pirmąjį pienelį(priešpienį), laukiam neonatologės. Manoji visą valandą dar prabuvo šalia manęs. Po to sutvarkė, aprengė ir jau tada su manimi į palatą važiavo."

Mokamos palatos yra.
Kainuoja 100 Lt parai.

Tik labai užimtos smile.gif

aciu uz info smile.gif
keliausiu i pernatalini centra, tai irgi issiklausinesiu visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 03 27, 10:33)
aciu smile.gif
tikiuosi nemaudo vaikuciu ,o jei maudo ,tai tikiuosi neismaudys jei to neleisiu.

Manau, neturėtų maudyti.
O jūsų kaip mamos teisės į vaiką turi būti pirmoje vietoje. Todėl, jei nenorėsite, pagal visus įstatymus, jie negalės maudyti.

"vaikas negali būti atskirtas nuo tėvų, prieš jų norą, išskyrus teismo sprendimą", rašoma Lietuvoje ratifikuotos Vaiko Teisių Konvencijos 9 straipsnyje (4, 9psl). Apžiūroje tėvai privalo dalyvauti, kadangi jie pakvietė ir ves žmogų per gyvenimą. Kita vertus, kūdikis, tėvams dalyvaujant apžiūroje, jaustųsi bent iš dalies saugus.

Daugiau apie, tai informacijos yra čia čia ->
Papildyta:
QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 27, 10:39)
aciu uz info smile.gif
keliausiu i pernatalini centra, tai  irgi issiklausinesiu visko smile.gif

Lauksime daugiau informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2013 03 27, 11:51)

kazkaip tikrai skurdoka su ispudziais g.gif matyt mamytes pagimdziusios labai uzsiemusios wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. man teks gimdyt santariskese nes pataloginis nestumas baisu man kazkaip nesusitarus vaziuot as ten nei vieno gydytojo nepazystu. pirma gimdziau VGN susitarus buvau ir planavau 2 ten bet su pataloginiu tik santariskese. gal koki patartumete gydytoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savas angelas @ 2013 03 27, 12:02)
sveikos mamytes. man teks gimdyt santariskese nes pataloginis nestumas  baisu man kazkaip nesusitarus vaziuot as ten nei vieno gydytojo nepazystu. pirma gimdziau VGN susitarus buvau ir planavau 2 ten bet su pataloginiu tik santariskese. gal koki patartumete gydytoja? 4u.gif

Abu vaikus pas Puziene gimdziau,man ji thumbup.gif rami,konkreti gydytoja ax.gif ji raudonajam kryziuje vedeja buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2013 03 27, 12:05)
Abu vaikus pas Puziene gimdziau,man ji  thumbup.gif rami,konkreti gydytoja  ax.gif ji raudonajam kryziuje vedeja buvo  smile.gif

tik su ja is anksto tartis nepatarciau, jei uztaikytumet tai tikrai super. smile.gif
as gimdziau pas Volochovic, antraja pas Sinkeviciu RK. Viskas buvo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2013 03 27, 11:51)
Manau, neturėtų maudyti.
O jūsų kaip mamos teisės į vaiką turi būti pirmoje vietoje. Todėl, jei nenorėsite, pagal visus įstatymus, jie negalės maudyti.

"vaikas negali būti atskirtas nuo tėvų, prieš jų norą, išskyrus teismo sprendimą", rašoma Lietuvoje ratifikuotos Vaiko Teisių Konvencijos 9 straipsnyje (4, 9psl). Apžiūroje tėvai privalo dalyvauti, kadangi jie pakvietė ir ves žmogų per gyvenimą. Kita vertus, kūdikis, tėvams dalyvaujant apžiūroje, jaustųsi bent iš dalies saugus.

Daugiau apie, tai informacijos yra čia čia ->
Papildyta:

sveiki.
o kas blogo jai vaika išmaudys, sakyciau visai gerai.
o maudo gimdykloj ir tevai gali dalyvauti.
Atsakyti
Man idomu, kiek is viso ten tu palatu yra ir ar skiriasi seimynines ir neseimynines, nezinau, kaip reiks buti be vyro, nes esu susilauzius desine ranka ir savim vos pasirupinu, tai ka kalbet apie vaikeli, as jo net nepakelsiu. Jei be vyro, tai teks atiduot i naujagimiu skyriu visam laikui (idomu, ar ims kas sveika vaika) arba vaziuot namo tik pagimdzius g.gif Vat ir idomu, kur daugiau tu palatu-antakalny ar santariskese.
Atsakyti
QUOTE(jolatele @ 2013 03 27, 13:44)
sveiki.
o kas blogo jai vaika išmaudys, sakyciau visai gerai.
o maudo gimdykloj ir tevai gali dalyvauti.

todel ,kad negerai maudyt tik gimusi . Issimaudysiu pati kai grisiu namo. VGN nemaudo .
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 03 27, 14:59)
Man idomu, kiek is viso ten tu palatu yra ir ar skiriasi seimynines ir neseimynines, nezinau, kaip reiks buti be vyro, nes esu susilauzius desine ranka ir savim vos pasirupinu, tai ka kalbet apie vaikeli, as jo net nepakelsiu. Jei be vyro, tai teks atiduot i naujagimiu skyriu visam laikui (idomu, ar ims kas sveika vaika) arba vaziuot namo tik pagimdzius g.gif Vat ir idomu, kur daugiau tu palatu-antakalny ar santariskese.

na jusu situacijoje tikrai bus patogiau palikti jums vyra salia rolleyes.gif , negu pacioms sesutems rupintis leliuku, bet as tai pasiskambinciau ar siaip nuvaziuociau pasikalbeti, kad ramiau butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 27, 12:19)
tik su ja is anksto tartis nepatarciau, jei uztaikytumet tai tikrai super. smile.gif
as gimdziau pas Volochovic, antraja pas Sinkeviciu RK. Viskas buvo super  thumbup.gif

Kodel? abu kartus tariausi viskas ciki smile.gif puske gimde ir susitarus viskas normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 03 27, 15:05)
todel ,kad negerai maudyt tik gimusi . Issimaudysiu pati kai grisiu namo. VGN nemaudo .

O tai kaip vandeny moteris gimdo? g.gif
Atsakyti