Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

sestadieni teko isbandyti Santariskiu gimdykla biggrin.gif na bent jau mes likom viskuo labai patenkinti thumbup.gif Personalas irgi patiko, tokia civilizuota ir sveika aplinka sakyciau rolleyes.gif atvaziavom anksti ryte gal apie 4 val. bet nieko, nepyko, kad teko atsibusti, viska profesionaliai atliko mano galva, buvo kile komplikaciju tai pasikviete pagalba thumbup.gif viska paaiskina kas vyksta, paklause net ar noretume placenta pasiimti rolleyes.gif po gimdymo niekas i akis labai nelindo, kas man irgi patiko ax.gif nes man nereikejo pagalbos, mano kaimynei buvo problemeliu ir klausimu, tai visada maloniai paaiskindavo ir padedavo kiek reikejo 4u.gif Tiesa tik jie deklaruoja kad galima iseiti po 6 val. is ligonines, tai va si dalis sekesi prasciau biggrin.gif na kaip, niekas aisku pririses nelaike, bet labai jau reiketu verztis, tai siaip ne taip po paros isejom, bet irgi dar turejom pasistengti rolleyes.gif Beje ileido keturmeti - seses aplankyti wub.gif tai jis labiausiai buvo suzavetas plansetiniu kompiuteriu ir zaidimais, tai labai jam itampa atslugo, pasirodo gali buti naudingi tie plansetiniai palatose lotuliukas.gif 4u.gif rinkciausi ir kita karta cia gimdyti 4u.gif Studentu nesutikom 4u.gif
Atsakyti
Na ir mes pagimdeme Santariskese. Viskas super, net labai noredama nelabai rasciau prie ko prikibti. Vaziavome atejus laikui, su niekuo nesitare. Akusere pasitaike super maloni, rupestinga, atidi, viska paaiskino ir t.t. Daktare jauna (Usonienes dukra) Amsiejiene, bet atrodo patyrusi ir savo darba dirba uztikrintai. Anestziologe irgi super, na zodziu personalas superinis. Kai gimdziau, tai netgi eiles ten darosi Santariskese, kol atsilaisvins gimdyklos, ir man reikejo dar pusvalandi palaukti kol atsilaisvins gimdykla. Zodziu didelis ir naujas tas visas skyrius Santariskese. Po gimdymo nukeliavome i kita skyriu, ten paemem mokama palata, kad ir vyras galetu nakvoti, nes tikrai reikia pagalbos pacioje pradzioje.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Rugpjucio gale ir as gimdziau santariskese smile.gif Ka galiu pasakyti, kad esu labai patenkinta, kad pasirinkau cia gimdyti. Pirma gimdziau antakalnyje, tai sulyginimui antakalnyje nebuvo blogai, bet santariskese daug geriau smile.gif Personalas visas buvo labai draugiskas, malonus. Akusere buvo superine labai siltas zmogus, anestiozologe irgi labai faina, daktare taip pat labai faina kalbi moteriske smile.gif Viskas buvo paaiskinta, kas kaip kada ir ka daro-darys. Buvau priziureta iki pat gimdymo ir po gimdymo. Jokiu pakistuku nedavem mirksiukas.gif Is mano puses tik geri atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musyte_: 05 rugsėjo 2013 - 11:15
Mamytes, ar kuriai teko Santariskese planiskai operuotis (turiu omeny planini Cezari)? Jei taip, tai gal galetumete apsviesti, kaip viskas vyksta? Gauni is savo ginekologes siuntima i stacionara ar apziurai? Kiek savaiciu reikia pirma kart apsilankyt ligoninej, kurioj noretum operuotis? Ir kokia tvarka: ar registruotis pas konsultuojancius gydytojus, ar tiesiog nuvykti i priemima? Ir kai jau nusprendziama, kada bus operuojama, ar galima rinktis pas ka (jei nesitarus), ar tiesiog paskiria? Guldo tikriausiai jau is vakaro pries operacija?
Aciu pasidalinsiancioms patirtimi:)
Atsakyti
Gal galit kas nors pasakyt kaip Santariškėse būna tai atvejais kai tariesi su gydytoju ir išsikvieti jį nedarbo metu? nereikia atskirai į kasą mokėt ir atskirai gydytojui?
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2013 09 12, 15:04)
Gal galit kas nors pasakyt kaip Santariškėse būna tai atvejais kai tariesi su gydytoju ir išsikvieti jį nedarbo metu? nereikia atskirai į kasą mokėt ir atskirai gydytojui?

Nereikia
Atsakyti
QUOTE(Reviv @ 2013 09 12, 20:42)

Nereikia ? O kaip čia taip ? 4u.gif
Prieš 6 metus išvis nebuvo mokesčių, šį kart laukdamasi sužinojau, kad yra, bet maniau, jog visur ?
Tai mane atbaidė nuo tarimosi su gydytoja, kažkaip daugoka atrodė ir jei į kasą mokėt tektu, ir dar plius į kišenę.
Atsakyti
QUOTE(Chianty @ 2013 09 13, 13:12)
ir dar plius į kišenę.

kiek mamyčių rašė, kad apsiėjo be to, ir viskas buvo puiku. Pati taip gimdžiau pirmąjį, taip ir antrajį ruošiuosi gimdyti.
Atsakyti
QUOTE(Strazdas @ 2013 09 13, 13:42)
kiek mamyčių rašė, kad apsiėjo be to, ir viskas buvo puiku. Pati taip gimdžiau pirmąjį, taip ir antrajį ruošiuosi gimdyti.

Na taip, bet aš baisingai stresuoju, tad man ramiau būtų. smile.gif
Tik vat domina tie mokesčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chianty @ 2013 09 13, 19:56)
Na taip, bet aš baisingai stresuoju, tad man ramiau būtų.  smile.gif
Tik vat domina tie mokesčiai  smile.gif

na, per gimdymą man ten personalas super buvo. thumbup.gif malonūs, viską paaiškina, aškindami dar ir kojas paglosto, kad bent ką išgirstum. thumbup.gif
o davėm tik akušerei ir po visko, simboliškai.. tiesiog taip norėjosi, nes buvo tikrai super moteris. Pirmą vaikutį gimdydama niekam nieko nedaviau ir taip pat neturiu nusiskundimų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolka_jv: 13 rugsėjo 2013 - 19:01
QUOTE(Jolka_jv @ 2013 09 13, 19:00)
na, per gimdymą man ten personalas super buvo.  thumbup.gif  malonūs, viską paaiškina, aškindami dar ir kojas paglosto, kad bent ką išgirstum.  thumbup.gif 
o davėm tik akušerei ir po visko, simboliškai.. tiesiog taip norėjosi, nes buvo tikrai super moteris. Pirmą vaikutį gimdydama niekam nieko nedaviau ir taip pat neturiu nusiskundimų..

Na džiugu, bet ne visų tokia patirtis ax.gif Būtent tai, kad ten dar viskas nauja, šviežia ir t.t mane lyg ir verčia mastyti pozityviai, ir gimdyti nesitarus. Bet iš kažkur didelė baimė, net naktį einant į tualetą kai ką suskausta pirma mintis būna, kad aš su niekuo nesusitarus, kaip gimdysiu lotuliukas.gif Na, neteršiu aš temos su savo baimėm.
Laukiu atsakimo dėl mokesčio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2013 09 12, 15:04)

Man vedėjas sakė, kad reikia mokėti į ligonių kasą, jeigu kvietiesi gydytoją ne jo darbo metu
Atsakyti