Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(Rasma @ 2013 08 02, 12:40)
Dabar pats darbymetis. Medikams studijos kiek kitaip vyksta. Poliklinikos, šeimos med. centrai, ligoninės pilni studentų. .internų, rezidentų  ar pan. Nežinau kaip tiksliai visi pagal studijų metus ir patirtį vadinasi blush2.gif

galvojau vasara tikrai ramu siuo klausimu blush2.gif
o jie turbut diena tik buna, vakarais juk nesedi? blush2.gif biggrin.gif
nes as nakti planuoju gimdyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
eina sau, jei man gydytojas negarantuos, kad neis studentai-negimdysiu ten, faktas. Kas čia per bajeriai????
Atsakyti
Rasma, net jei esi šeimyninėj palatoj, vis vien neįleidžia brolių, sesių? g.gif Bandė taviškiai ateiti, neleido? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2013 08 02, 14:06)
Rasma, net jei esi šeimyninėj palatoj, vis vien neįleidžia brolių, sesių? g.gif  Bandė taviškiai ateiti, neleido? verysad.gif

Maniškiai atėjo, bet koridoriuje pamatė gyd. ir gavo velnių vyras. .nors abu vaikai ne mažiukai, abu sveiki, vasarą leidžia ne kolektyve ir abu buvo naujais, švariais rūbais ir su ligoninėje pirktais bachilais ant kojyčių.
Nesu kvaila, plovė rankas, buvo tyliai ir trumpai (apie 15 min.), bet pasakė vyrui, jog kažkokios taisyklės yra draudžiančios. Vyras man sakė, kad nuo 14 m. g.gif
Aš pati (o ir jis) tų taisyklių nematėm, gal jos yra, bet viešai nemačiau iškabinta..
Tai atsiprašėm dėk nežinojimo ir paisėm tvarkos..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 08 02, 19:21)
Maniškiai atėjo, bet koridoriuje pamatė gyd.  ir gavo velnių vyras. .nors abu vaikai ne mažiukai, abu sveiki, vasarą leidžia ne kolektyve ir abu buvo naujais, švariais rūbais ir su ligoninėje pirktais bachilais ant kojyčių.
Nesu kvaila, plovė rankas, buvo tyliai ir trumpai (apie 15 min.), bet pasakė vyrui, jog kažkokios taisyklės yra draudžiančios. Vyras man sakė, kad nuo 14 m.  g.gif
Aš pati (o ir jis) tų taisyklių nematėm, gal jos yra, bet viešai nemačiau iškabinta..
Tai atsiprašėm dėk nežinojimo ir paisėm tvarkos..

mums vaikus pries 4 metus is VGN irgi isvare rolleyes.gif matyt tokia tvarka visur cool.gif bet juk taip svarbu susitikti su sese/ar broliu wub.gif
Atsakyti
Per paskaiteles sake kad i mokamas palatas galima mazuosius lankytojus vestis. Draudimas tik del palatos kaimynes leliuko.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 08 02, 12:59)
eina sau, jei man gydytojas negarantuos, kad neis studentai-negimdysiu ten, faktas. Kas čia per bajeriai????

Man įdomu, ar to negalima traktuoti kaip asmens-paciento tiesių pažeidimo? :

"1. Be paciento rašytinio sutikimo negalima jo įtraukti į mokymo procesą ir biomedicininius tyrimus. " g.gif

(LIETUVOS RESPUBLIKOS PACIENTŲ TEISIŲ IR ŽALOS SVEIKATAI ATLYGINIMO ĮSTATYMAS)

Tai jei pacientės rašytinio sutikimo nėra dėl studentų dalyvavimo (t.y. buvimo jų mokymo proceso dalimi) - teisė jau kaip ir pažeista...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 03 rugpjūčio 2013 - 10:02
QUOTE(Reviv @ 2013 08 03, 09:14)
Per paskaiteles sake kad i mokamas palatas galima mazuosius lankytojus vestis. Draudimas tik del palatos kaimynes leliuko.

Mes vieni buvom ax.gif
Matyt nuo personalo priklauso g.gif
Atsakyti
Rasma - sveikinimai 4u.gif Truputį ne į temą, bet labai įdomu - o kaip trečias gimdymas palyginus su dviem pirmais? Sunkiau, lengviau, greičiau...?
Atsakyti
Jei moteris pasirinko gimdyti UNIVERSITETINĖJE ligoninėje ir pasirašė sutikimus hospitalizacijai, automatiškai sutinka ir su studentų dalyvavimu. Taip yra visame pasaulyje, nes universitetinė ligoninė yra mokymo bazė. Jei nenorite studentų, reikia rinktis neuniversitetinę ligoninę. Dėja, taip yra.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 08 03, 11:11)
Rasma - sveikinimai  4u.gif Truputį ne į temą, bet labai įdomu - o kaip trečias gimdymas palyginus su dviem pirmais? Sunkiau, lengviau, greičiau...?

Ačiū 4u.gif
Savo eiga gimdymas panašiausias buvo į pirmąjį gimdymą, skirtumas tik tas, jog buvo keliskart greičiau (trečias gimdymas trukme analogiškas antrajam, truko lygiai tiek pat).

Bet lengviausias gimdymas buvo visgi antras ax.gif

QUOTE(Basha @ 2013 08 06, 19:36)
Jei moteris pasirinko gimdyti UNIVERSITETINĖJE ligoninėje ir pasirašė sutikimus hospitalizacijai, automatiškai sutinka ir su studentų dalyvavimu. Taip yra visame pasaulyje, nes universitetinė ligoninė yra mokymo bazė. Jei nenorite studentų, reikia rinktis neuniversitetinę ligoninę. Dėja, taip yra.

Taip, aš apie tai irgi pagalvojau drinks_cheers.gif

Bet kitąvertus, ne visos 'renkasi' ten gimdyti, juk dažną moterį siunčia su tam tikrom patologijom ir t.t. g.gif

Na, bet jei jau teko atvykt ir atvykau gimdyt, gal būtų tiesiog žmogiška ir padoru iš personalo pusės bent informuoti ..
Manau, net universitetinėje ligoninėje aš vis dar išlieku žmogumi (kaip ir bet kuris kitas pacientas) ir turiu teisę žinoti kas, kaip, kodėl bus ir t.t.

O ne tokia situacija, kad įsliūkina "nė kriukt būrelis". Nereik kažko ypatingo, tiesiog bent pristatyti, kad dalyvaus tie keli žmonės ir jau viskas atrodytų kitaip. O dabar...ar būsimi odontologai, ar ginekologai - neaišku, ir nei labas, nei sveikinu, nei sudie..
Atsakyti
Reik naktį gimdyt, tada studentai miega biggrin.gif
Papildyta:
Ar galima nėštumo priežiūrai lankytis Santariškėse?
Atsakyti