Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

Liudna naujiena... http://www.delfi.lt/...e.d?id=61660825

Is kitos puses, mane is VGN tiesiogine prasme isvare, t.y. israse nepaisydami skundu del blogos savijautos... Gerai, kad uzteko proto anksciau nei rekomenduojamos 6 sav. kreiptis i savo gydytoja, rado uzdegima, suspejo paskirti antibiotikus... Galejo pasibaigti panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 18 birželio 2013 - 18:04
QUOTE(kismet @ 2013 06 18, 19:03)
Liudna naujiena... http://www.delfi.lt/...e.d?id=61660825

Is kitos puses, mane is VGN tiesiogine prasme isvare, t.y. israse nepaisydami skundu del blogos savijautos... Gerai, kad uzteko proto anksciau nei rekomenduojamos 6 sav. kreiptis i savo gydytoja, rado uzdegima, suspejo paskirti antibiotikus... Galejo pasibaigti panasiai.

kazi kaip drasiai moterys i Santariskes gimdyt vaziuos ? gaila tikrai verysad.gif
Atsakyti
Labai gaila moters, vargsai vaikeliai. Mano manymu, cia tikrai mediku aplaidumas. ir dar man atrodo, kad bent jau tie, kurie perejo is Antakalnio, tai pernese ir savo gydymo "manieras". po gimdymo, manes nieks neapziurejo, nors man buvo temperatura, ziauriai krete saltis, ir buvau visa geltona, zodziu ant ribos. ir paleido namo. ir siaip tas taupymas, taupymas - santaruose visus siuncia neapmokamu atostogu, tai koks ten normalus darbas? Buvau tuose atviruose duryse - tai visur "akiu dumimas". pvz.sake, kad nukerpa virkstele, kai baigia pulsuoti - nieks taip nesicackina, nebent primoketum...
Atsakyti

QUOTE(Medeinna @ 2013 06 19, 08:55)
Labai gaila moters, vargsai vaikeliai. Mano manymu, cia tikrai mediku aplaidumas. ir dar man atrodo, kad bent jau tie, kurie perejo is Antakalnio, tai pernese ir savo gydymo "manieras". po gimdymo, manes nieks neapziurejo, nors man buvo temperatura, ziauriai krete saltis, ir buvau visa geltona, zodziu ant ribos. ir paleido namo. ir siaip tas taupymas, taupymas - santaruose visus siuncia neapmokamu atostogu, tai koks ten normalus darbas? Buvau tuose atviruose duryse - tai visur "akiu dumimas". pvz.sake, kad nukerpa virkstele, kai baigia pulsuoti - nieks taip nesicackina, nebent primoketum...

ko negaliu pasakyti apie Raudonaji Kryziu... ten su temperatura 37,2 niekas namo nepaliedzia, turi buti ju akimis sveiktu sveikutele...
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 06 19, 10:55)
ko negaliu pasakyti apie Raudonaji Kryziu... ten su temperatura 37,2 niekas namo nepaliedzia, turi buti ju akimis sveiktu sveikutele...

Taip, pritariu. Gruodžio mėnesį mane pralaikė 10 dienų nes buvo kilę komplikacijų po cezario. Jau po savaitės jaučiausi gerai ir prašiausi namo bet kol, jų akim žiūrint, nebuvau visiškai sveika, tol nepaleido.
Atsakyti
Aš važiuosiu ten vis tiek. Man šalia namų, ne pirmas vaikas, patirties turiu, ir esu labai neblogai atlikus namų darbus. Neblogai įsivaizduoju, ko tikėtis. Jeigu krės koks nors šaltis, pakils temperatūra ar pan., nepavyks jiems man nepadaryti tyrimų. Kovosiu. Arba sakysiu, darykite mokamus, duokite pasirašyti lapą, kad nemokamai man nepriklauso ir daryti atsisako. Virkštelės anksčiau laiko neleisiu nukirpti. Su niekuo nesitarsiu ir niekam nemokėsiu, nebent tikrai reikės ko nors, kas nepriklauso pagal reglamentą.

Ir mirusių po cezario yra buvę anksčiau kitose ligoninėse, ir tam pačiam Raudonajam Kryžiuje nuo gydytojos aplaidumo vos nepasibaigė labai liūdnai. Taip kad idealios ligoninės nėra. Bet mūsų pačių atsakomybė ir pasiruošimas labai svarbūs, ir negalima juos nuo savęs nusiimti ir atsiduoti kažkieno malonei, tikintis, kad nieko nenutiks.
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 06 19, 11:55)
Ir mirusių po cezario yra buvę anksčiau kitose ligoninėse, ir tam pačiam Raudonajam Kryžiuje nuo gydytojos aplaidumo vos nepasibaigė labai liūdnai. Taip kad idealios ligoninės nėra. Bet mūsų pačių atsakomybė ir pasiruošimas labai svarbūs, ir negalima juos nuo savęs nusiimti ir atsiduoti kažkieno malonei, tikintis, kad nieko nenutiks.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 06 10, 16:05)
drinks_cheers.gif

arba su aiskia ir stipria gimdyves pozicija smile.gif Pasiruosus gimdyve ,su gimdymo planu ir gimdanti ne pirma kart irgi manau neprapultu smile.gif

gal galite pasidalinti savo gimdymo planu - nemažai moterų galbūt palengvintumėte užduotį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2013 06 19, 12:02)
gal galite pasidalinti savo gimdymo planu - nemažai moterų galbūt palengvintumėte užduotį  4u.gif

Kai buvau toje "eskursijoje", vyr. akusere sake : "Atvaziuoja moterys su gimdymo planais. Ir ka? Netinka joms tie planai, mazdaug is lubu susirase ir kazko nori". Vat yra ten ir tokio poziurio.
Atsakyti
QUOTE(Medeinna @ 2013 06 19, 15:03)
Kai buvau toje "eskursijoje", vyr. akusere sake : "Atvaziuoja moterys su gimdymo planais. Ir ka? Netinka joms tie planai, mazdaug is lubu susirase ir kazko nori".  Vat yra ten ir tokio poziurio.

tai nereiskia ,kad to poziurio nereik keist smile.gif

neisivaizduoju kas mano plane gali netikt biggrin.gif tam noru sarase nera nieko tokio ko nebutu galima padaryt ,jei viskas vyksta sklandziau .

ikeliu savo noru sarasa ,otsiprasau uz offtopic 4u.gif

• Noriu , kad gimdyme galėtų dalyvauti vyras.
• Nenoriu ,kad tik atvykus būtų įstatytas kateteris, jį įstatyti tik esant būtinybei.
• Nenoriu, kad gimdykloje būtų pašalinių asmenų, įskaitant studentus. Noriu, kad šalia tebūtų akušerė ir, jei prireiks, daktaras, o kol nėra poreikio stumti, pageidauju didžiąją laiko dalį leisti vienumoje su vyru.
• Nepageidauju, kad būtų dažnai tikrinamas mano gimdos kaklelis.
• Nenoriu naudoti jokio medikamentinio nuskausminimo. Prašau jo ir nesiūlyti, jei norėsiu- paprašysiu pati.
• Noriu laisvai judėti sąrėmių metu.
• Noriu,kad būtų leista atsigerti gimdymo metu.
• Nenoriu,kad būtų kerpamas vandenmaišis iki pilno atsidarymo,jei iki tol vandenys nebutų nubėgę.
• Noriu, kad medicinos personalas man viską smulkiai paaiškintų, kas ir kodėl bus ar turi būti daroma.
• Noriu laisvai rinktis stūmimo pozą.
• Nenoriu, kad mane kirptų, verčiau plyšiu, jei jau bus lemta.
• Noriu, kad vaikelis keliautų tiesiai ant mano nuogo pilvo/krūtinės.
• Noriu, kad virkštelė būtų nukirpta tik jai nustojus pulsuoti,tai turėtų padaryti vyras.
• Noriu, kad vaikas liktų pas mane kol išgimdysiu placentą, kol pirmą kartą pažindysiu. Svėrimas, matavimas, šluostymas, aprengimas gali būti nukelti bent valandai.
• Nepageidauju oksitocino injekcijos placentai išgimdyti, noriu tai padaryti natūraliai.
• Nepageidauju skiepų ir vitaminų injekcijų vaikui.
• Noriu, kad vaikas nebūtų nuo manęs atskirtas.
• Jei man reikės suteikti skubią pagalbą, noriu, kad vaikas visą laiką liktų su vyru/ ant jo rankų/ jo priežiūroje.
• Nepageidauju, kad mano vaikas būtų maitinamas mišinuku. O jei, kraštutiniu atveju to prireiktų, nenoriu, kad būtų naudojamas buteliukas.
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 06 19, 10:55)

Aš taip pat gimdžiusi RK, niekam nieko nemokėjau, o rūpestis buvo tikrai didelis... labai dėkinga už tai 4u.gif Dėl gimdymo plano: pasikeitė mano planas per tris sekundes, kai daktarai nustatė, kad mažoji niekaip netilps, klubai per siauri, taigi teko daryti Cezarį. O sakiau, aš pati, be vaistų, be pjūvių, nusiteikimas buvo tvirtas... Planas planu, o Dievas ( ar kas kitas jei netikite) keičia viską pagal save.
Atsakyti
QUOTE(mama2011 @ 2013 06 19, 15:33)
Aš taip pat gimdžiusi RK, niekam nieko nemokėjau, o rūpestis buvo tikrai didelis... labai dėkinga už tai  4u.gif  Dėl gimdymo plano: pasikeitė mano planas per tris sekundes, kai daktarai nustatė, kad mažoji niekaip netilps, klubai per siauri, taigi teko daryti Cezarį. O sakiau, aš pati, be vaistų, be pjūvių, nusiteikimas buvo tvirtas... Planas planu, o Dievas ( ar kas kitas jei netikite) keičia viską pagal save.

kai sudarineji plana ,tai suvoki ,kad jis yra tam ,kad kai viskas vyksta sklandziai . Jei buna kazkokiu komplikaciju ,tai ir nukrypsti nuo to plano ,bet tai nereiskia ,kad viso plano negalesi igyvendint ,dalis vistiek gali but puikiai igyvendinta wink.gif
Atsakyti