Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(aleksiuke @ 2013 05 14, 10:29)
Pirmadienį iš ryto prisistatė ginekologė. Iš istorijų nustatė, kad esam (aš ir palatos kaimynė) sveikos (laaabai keista, kad jokios apžiūros prieš išrašant nebuvo). Pats bendravimas puikus, konsultavo mum rūpimais klausimais.
Vėliau kaip uragas įsiveržė pediatrai (gydytoja ir sesutės ir dar n praktikančių), apžiūrėjo kūdikius, suleido skiepus į rankytes, pasvėrė ir t.t. Ir lygiai taip pat greiti dingo  biggrin.gif
Iki vakaro- nei vieno gydytojo/seselės vizito.
Tik ateidavo "aptarnaujantis" personalas su valgiais unsure.gif

na, manes AK taip pat netikrino pries israsant. Man patinka is pasakojimo, kad gydytojai neina ''sniurais'', ateina tam kam reikia, vaikuti patikrinti, tave ir viskas, o ko dar reikia, man nepatiktu, jeigu viena po kitos eitu ir klausinetu to paties, jei kas negerai juk visuomet galima paciai pasisakyti.
Atsakyti
Gal galite pasisakyti paskutine savaite gimdziusios, ar jau yra vaikams palutes i ka suvynioti ir pan, to ko truko iki siol,kaip daugelis minejo. Ar dar savo reikia veztis kazkokia kaldryte is gimdyklos,kad parnest ir i palata patiesaliukus vaikui?
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2013 05 22, 22:11)
Gal galite pasisakyti paskutine savaite gimdziusios, ar jau yra vaikams palutes i ka suvynioti ir pan, to ko truko iki siol,kaip daugelis minejo. Ar dar savo reikia veztis kazkokia kaldryte is gimdyklos,kad parnest ir i palata patiesaliukus vaikui

Vat ir man tas aktualu - nes gimdyti teks santariškėse - ar reik savo tokius dalykėlius turėti, ar jie ten duoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2013 05 23, 16:49)
Vat ir man tas aktualu - nes gimdyti teks santariškėse - ar reik savo tokius dalykėlius turėti, ar jie ten duoda  g.gif

Gimdziau pries dvi savaites, tai gimdykloje palute apklojo tik gimusi vaika, maciau, kad turejo adijaliuka ant palanges pasidejusios, bet kadangi viska turejau savo, tai su savo ir pasiveziau i palata. Jei buciau neturejusi, tai butu suvinioje i valdiska.
Atsakyti
O ka vaikuciui nestis I gimdykla? Visa rubeliu komplekta? Jie aprengia ar tik suvynioja?
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2013 05 26, 01:33)
O ka vaikuciui nestis I gimdykla? Visa rubeliu komplekta? Jie aprengia ar tik suvynioja?

Is pradziu suvynioja - ka tik gimusi, o po to perrengia, tai reiktu tureti rubeliu komplektuka - kepuraite plona, po 1 vnt. - apatiniu marskinuku, sliauztinuku (su virsutiniais marskinukais), vilnones kojinytes, sauskelnes 1 vnt.
Atsakyti
aš irgi bijua, kad ko nors nepamirščiau pasiimti, bet, galvoju, jei ką pamiršiu, nugi vis tiek ką nors sugalvosim... blush2.gif
Atsakyti
Is pradziu suvynioja - ka tik gimusi, o po to perrengia, tai reiktu tureti rubeliu komplektuka - kepuraite plona, po 1 vnt. - apatiniu marskinuku, sliauztinuku (su virsutiniais marskinukais), vilnones kojinytes, sauskelnes 1 vnt.

Ka tik gimusi mazyli suvynioja i vienkartinius paklotelius (ligonines), o po kai nuvalo ar apiprausia perrengia drabuzeliais. Dar galima savo apkloteli tureti, i kuri suvynioja aprengta mazyli issivezant is gimdyklos (bet jei jo neturesit - duos ligonines).
Atsakyti
QUOTE(Sermuksnio uoga @ 2013 05 26, 20:53)

Ka tik gimusi mazyli suvynioja i vienkartinius paklotelius (ligonines), o po kai nuvalo ar apiprausia perrengia drabuzeliais. Dar galima savo apkloteli tureti, i kuri suvynioja aprengta mazyli issivezant is gimdyklos (bet jei jo neturesit - duos ligonines).

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes visos temos neskaiciau, bet pazystama sake kad po gimdymo labai prasta prieziura ir siaip ale konvejeris ar tikrai tai tiesa? visoms dekinga uz atsakymus busiu 4u.gif
Atsakyti
tai gal vis tik paskaitykit tema, nes bent 5 postai buvo apie prieziura ir konvejeri..
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2013 05 28, 08:55)
Sveikos mamytes visos temos neskaiciau, bet pazystama sake kad po gimdymo labai prasta prieziura ir siaip ale konvejeris ar tikrai tai tiesa? visoms dekinga uz atsakymus busiu 4u.gif

Gimdėm 05.22 planinis CP su niekuo nesitarėm. Operavo gyd. A. Meškauskienė. Priežiūra buvo nuoširdi ir profesionali, likom labai pateninti. Tik padėkoti galim visam personalui.
Atsakyti