Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(dominica @ 2013 03 23, 11:39)
Blonda, o kaip po cezario su maitinimu? nebuvo kazkokiu problemu is serijos 'neduosim vaiko'?

Tikrai ne. Po operacineje mane laike gal apie valanda. Tik grizus i palata, vyras su gydytoja nuejo paimti mazylio. Ir nuo tada mes visa laika jau kartu. Su maitinimu problemu nebuvo, aiksu kantrybes reikia 4u.gif
Atsakyti
O kaip su maistu Santariskese? Neesminis dalykas, bet, tarkim, Antakalny tikrai kaip ligonines maistas tai geras, o teko gulet Santariskese su vaikuciu, tai per 5 gulejimo dienas beveik nieko nevalgiau, nes buvo slykstu (ne man vienai) ir teko kasdien uzsakinet maista is kavines (nebuvo kas atveza is seimos).
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 03 23, 14:14)
O kaip su maistu Santariskese? Neesminis dalykas, bet, tarkim, Antakalny tikrai kaip ligonines maistas tai geras, o teko gulet Santariskese su vaikuciu, tai per 5 gulejimo dienas beveik nieko nevalgiau, nes buvo slykstu (ne man vienai) ir teko kasdien uzsakinet maista is kavines (nebuvo kas atveza is seimos).

čia jau labai individualu
man, asmeniškai, viskas buvo skanu ir valgoma
pietūs labai sotūs, ne visada pajėgdavau sudoroti
Atsakyti
Sakykit, gimdymui duoda drabužius kaip ir kitose ligoninėse?
Atsakyti
Gimdziau santariskese. Nuvaziavome su niekuo nesitare. Prieme tikrai rupestingai visko issiklausinejo. Buvau priziureta nuo..iki. Tiek palatos, tiek gimdyklos tikrai naujoviskos ir saunios. Personalas pataria visais iskilusiais klausimais. Visus iskilusius klausimus jie sprendzia greitai. Nebijokite, kad naujai atsidariusi ligonine. Bet tikrai gerai veikia 4u.gif
Klauskite, jeigu kas domins. Kiek galesiu-atsakysiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kokia ten situacija su šeimyninėm/mokamom palatom?
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2013 03 24, 19:00)
Gal kas žinot kokia ten situacija su šeimyninėm/mokamom palatom?

Mes dar negavome,nes tuo metu ne visos palaos dar veike. mus iskart perspejo, kad seimynines negalesim gauti, nes visos irengtos palatos suo metu uzimtos(nes daug gimdyviu. Bet isvaziuojant jau buvo daug palatu atidarytu ir laisvu. Manau, kad jau imanoma gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<Salsa> @ 2013 03 24, 18:40)
Gimdziau santariskese. Nuvaziavome su niekuo nesitare. Prieme tikrai rupestingai visko issiklausinejo. Buvau priziureta nuo..iki. Tiek palatos, tiek gimdyklos tikrai naujoviskos ir saunios. Personalas pataria visais iskilusiais klausimais. Visus iskilusius klausimus jie sprendzia greitai. Nebijokite, kad naujai atsidariusi ligonine. Bet tikrai gerai veikia  4u.gif
Klauskite, jeigu kas domins. Kiek galesiu-atsakysiu  4u.gif

O kaip jie po pacio gimdymo elgias ? Ar guldo ant krutines vaikuti , ar leidzia pabut su juo taip ? Ar nemaudo ? Isnesa is gimdyklos kazkur ar visas apziuros atlieka ten ?
Gal turejot gimdymo plana ? Idomu ar atsizvgia i ji? Ir dar ar jums buvo nubege vandenys , jei ne ar neprakirpinejo vandenmaisio ? Jei prakirpinejo , tai kada ?
Atsakyti
man irgi labai idomu ar tik gimusi vaikuti iskarto padeda ant pilvo ir tik po to nukerpa virkstele? rolleyes.gif 4u.gif ar skuba viska "sutvarkyti" ir jau kada gausi tai ir dziaukis... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kokios kainos tų šeimyninių, įdomu...
manau dabar Sanatriškėse gimdymo sąlygos bus geriausios nei kur kitur smile.gif kaip man gydytoja sakė, net nesvarstyk kur gimdyti, tik Sanatriškėse. (P.S. laukiames dvynuku)
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 03 25, 09:46)
o kokios kainos tų šeimyninių, įdomu...
manau dabar Sanatriškėse gimdymo sąlygos bus geriausios nei kur kitur smile.gif kaip man gydytoja sakė, net nesvarstyk kur gimdyti, tik Sanatriškėse. (P.S. laukiames dvynuku)

na ziurint kas yra gimdymo salygos smile.gif
as apie Santariskes svarstau tik del to ,kad salia namu smile.gif pestute galeciau nueit smile.gif
Atsakyti
Aš ir apie santariškes svarstau nes arti namų, nors akušerė siūlo geriua Antakalnyje gimdyti, ateseit palatos geresnės (tualetas pačioj palatoj ir etc.) ir tipo šeimyninės palatos yra, o čia Santaruose sako nebus šeimyninių.. bet nžn aš vis tiek prie Santariškių linkstu, juolad, kad girdžiu, jog ir šeimyninių palatų lyg ir yra...
Atsakyti