Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(RuJeJu @ 2013 05 14, 13:36)
Sveikos. Perskaičiau visą temukę ir pasidarė liūdna, kad tokia pogimdyvinė priežiūra tenai. Norėtųsi atidesnio. Būsiu pirmakartė, todėl labai aktualu, kaip ten su naujagimio priežiūra ir maitinimu. Ar ten nuo pamainos nuotaikos priklauso, ar reikia eiti prašyti, kad pagelbėtų, patartų? Nes jei ten pačiam reiks ieškotis pagalbos, tada esant nekomplikuotai nėštumo pabaigai važiuočiau į VGN... g.gif

jei gimdyciau pirma ,tai tikrai nesirinkciau Santariskiu schmoll.gif tik VGN.
Atsakyti
QUOTE(RuJeJu @ 2013 05 14, 13:36)
Sveikos. Perskaičiau visą temukę ir pasidarė liūdna, kad tokia pogimdyvinė priežiūra tenai. Norėtųsi atidesnio. Būsiu pirmakartė, todėl labai aktualu, kaip ten su naujagimio priežiūra ir maitinimu. Ar ten nuo pamainos nuotaikos priklauso, ar reikia eiti prašyti, kad pagelbėtų, patartų? Nes jei ten pačiam reiks ieškotis pagalbos, tada esant nekomplikuotai nėštumo pabaigai važiuočiau į VGN... g.gif

Gimdziau santariskese, tai mano pirmas vaikelis. Tikrai nesiskundziiu personalu, visad visko galima klausti, moke maitinti ir sedint, ir gulint. Kadangi mano mazylis uzmigdavo valgydamas, tai net nakti ateidavo ir padedavo man maitinti. Ir tikrai nebuvo taip, kad pamaina gera pasitaike, nes isgulejau visa savaite smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciusi komentaru, internetini santa puslapi susidarau ispudi, kad visgi didzioji dalis eilinio personalo (su kuriuo daugiausiai gimdyves ir susiduria) perejo is RK. Is antakalnio perejo tik akuserijos ginekologijos katedros darbuotojai (profesoriai, docentai ir t.t.), kad butu universitetine III lygio ligonine. Kaip zinia, tie docentai ir profesoriai atlieka daugiau administracini darba, konsultuoja, o su zmonem dirba eiliniai biggrin.gif Bet, zinoma, ilgianiui, pagal valdzios poziuri pasikeis ir eilinio personalo darbo pobudis...
Atsakyti
Pazistama,dirbusi RK ir perejusi i Santariskes pasakojo,kad visa valdzia is Antakalnio ir kad jie labai is auksto ziuri i buvusi RK personala,kaimieciais vadina,nuolat komfliktuoja.O tai atsiliepia ir pacientams verysad.gif
Atsakyti
Tos, kurios gimdė ne pirmą leliuką, apie maitinimą turėtų viską žinoti. Gal dėl to pas mus gydytojai buvo reti svečiai. Bet čia tik vienas kriterijus. O kur gimdyvių sveikata, savijauta? Čia manau visos lygios.
Vienos seselės komentaras dėl "sos" mygtuko (veiksmas vyko vakare, prieš miegą): "paspaudus raudoną mygtuką, suskambės visas skyrius, prižadinsit visus. Todėl jei ko reikia- prašom užsukti į postą" g.gif
Aš pirmus du vaikus gimdžiau VGN. Bet žiūriu daug kas pasikeitė per 5 m. Po kelis kartus per dieną seselės tikrino tarpukojį, padedavo su leliukais (tiek su pirma, tiek su antra dukra)- jei negalėjei pasikelti iš lovos, tai pampersus pakeisdavo ir užpakalius jiems nuplaudavo.
Su trečiu vaikeliu Santariškes pasirinkau vien dėl atstumo.
Man svarbu buvo pats gimdymas. Kaip maitinti ir kas vyksta po gimdymo- man nenaujiena. Tiesiog dalinuosi įspūdžiais ir kas man patiko/nepatiko.
Jei teks spręsti ketvirtą kartą kur gimdyti, tikriausiai vėl pasirinkčiau Santariškes. Jau žinau ko galima tikėtis ir kokia čia tvarka 4u.gif
Atsakyti
perskaičiau visus komentarus ir apsisprendžiau, kadangi man pirmas kartas, visgi pasirinkau VGN. 4u.gif
Atsakyti
Kiek skaitau,tai tiek lieku prie VGN bigsmile.gif Ten pirmagimį gimdžiau ir esu dėkinga personalui,kad taip padėjo ir paruošė svarbiems momentams wub.gif
Atsakyti
Vakar buvau apsižvalgyti Santariškėse smile.gif

Roletai jau yra visose pogimdybiniuoe palatose, kas mane labai nudžiugino. Aptarnaujantis personalas malonus - kalbino mane vos ne visos sutikto seselės. Palatos kiek užmačiau erdvios smile.gif Reikės dar į jų paskaitelės nuvykti - apžiūrėti gimdyklas.

O dėl demėsio trųkumo - kaip rodo praktika- kavos pakelis ar šokoladukas daro stebuklus wink.gif Mandagumas aišku irgi svarbus smile.gif

Pirmą vaiką gimdžiau AK,o dabar planuoju į Santariškės važiuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PuikiNuotaika: 15 gegužės 2013 - 08:07
QUOTE(PuikiNuotaika @ 2013 05 15, 09:05)
O dėl demėsio trųkumo - kaip rodo praktika- kavos pakelis ar šokoladukas daro stebuklus wink.gif

blink.gif
labai daug pasako apie toki personala cool.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 05 15, 14:30)
blink.gif
labai daug pasako apie toki personala  cool.gif

Man tikrai negaila išleisti 20 lt ant tokių dalykų, kurių dėka su manimi gerai ir maloniai bendraus ir elgsis. Aišku galima neišleisti nei lito. Bet kai malonus bendravimas ir pagalba kainuoja tiek nedaug...
Atsakyti
QUOTE(PuikiNuotaika @ 2013 05 16, 09:51)
Man tikrai negaila išleisti 20 lt ant tokių dalykų, kurių dėka su manimi gerai ir maloniai bendraus ir elgsis. Aišku galima neišleisti nei lito. Bet kai malonus bendravimas ir pagalba kainuoja tiek nedaug...

as per dvi dienas tu paciu zmoniu nemaciau du kartus. isskyrus palatos gydytoja (kuri ir taip buvo labai maloni ir neprasoma paziurejo ir krutine, ir kaip zindyt sekas, ir kaip mamytes gyja). tai net nezinociau kam duoti.
net naujagimiu gydytojos skirtingos buvo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(PuikiNuotaika @ 2013 05 16, 08:51)

Siandien 20Lt, rytoj 50Lt... nemanau, kad malonu elgesi reikia pirkti. Gimdziau ir RK ir AK (si karta greiciausia cia, nors man atsiliepimai nelabai patinka). Visur man visi buvo malonus ir geri. Nieko nemokejau. Tiesiog elgiesi pati mandagiai ir tau bus malonus.
Atsakyti