Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

Gimdziusios mamos, parasykit ar taretes is anksto, ar tiesiog vaziavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukogelyte @ 2013 04 24, 22:50)
Pagimdžius vaiką iškart uždėjo jį ant krutinės, vyras nukirpo virkštelę. Vėliau vaiką ant šalia esančio stalo apžiūrėjo, apvalė, pasverė, vyras visą laiką stovėjo šalia akušerės. Vėliau vaiką suvyniojo į vienkartines palutes, pasodino vyra ir davė vyrui laikyti, kol mane tvarkė. Vėliau paliko mus dar kažkur 1,5 val, bandėm maitinti vaiką per tą laiką. Vėliau paėmė mūsų rubelius ir perrengė, tuomet nuvežę į palatą. Kadangi palata buto tuščia, tai vyras pasiliko, seselės leido, tik įspėjo, kad jei atveš kokią moterį, teks išeiti.

sveikinimai su berniuku wub.gif o vaikiukui turbut jau gimdant reikia viska atsivezti ir palutes ir drabuzelius? kiek mazdaug jums prireike pvz. paluciu gulint ligoninej? nes isskalbti tai nera galimybes g.gif ir jei gimdymui neduoda naktiniu turbut irgi bent 2 reikia tureti, nes kokio jie ten stovio bus po gimdymo g.gif 4u.gif aciu uz pasidalinima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2013 04 25, 07:30)
Gimdziusios mamos, parasykit ar taretes is anksto, ar tiesiog vaziavot  4u.gif

mes važiavo tiesiog mirksiukas.gif tikrai viskas puikiai 4u.gif

QUOTE(Mere @ 2013 04 25, 08:20)
sveikinimai su berniuku  wub.gif o vaikiukui turbut jau gimdant reikia viska atsivezti ir palutes ir drabuzelius? kiek mazdaug jums prireike pvz. paluciu gulint ligoninej? nes isskalbti tai nera galimybes  g.gif ir jei gimdymui neduoda naktiniu turbut irgi bent 2 reikia tureti, nes kokio jie ten stovio bus po gimdymo  g.gif  4u.gif aciu uz pasidalinima  thumbup.gif

aš emiau vienkartinių paklotėlių tris (gulėjom dvi dienas), tai visų ir prireikė, nes ir kai sesutės ateina reikia patiesti ir pačiai pervystyti vaikutį.
Drabužėlių mums prireikė dviejų komplektų, o naktinių nors ir neištepliojau gimdymo metu, bet vis tiek po dušo norėjosi švarius užsivilkti.
Beje, vaikučiam geriau būtų siaustinukai trumpi ir šliaužtai, nes ir bambutei patogiau ir nurengt/aprengt.
Užklotukus dvejus turėjom, dar dėjausi kelis marliukus ir flanelinius vystyklus pakloti (šituos irgi kelis susisiojo cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 04 25, 09:20)
aš emiau vienkartinių paklotėlių tris (gulėjom dvi dienas), tai visų ir prireikė, nes ir kai sesutės ateina reikia patiesti ir pačiai pervystyti vaikutį.
Drabužėlių mums prireikė dviejų komplektų, o naktinių nors ir neištepliojau gimdymo metu, bet  vis tiek po dušo norėjosi švarius užsivilkti.
Beje, vaikučiam geriau būtų siaustinukai trumpi ir šliaužtai, nes ir bambutei patogiau ir nurengt/aprengt.
Užklotukus dvejus turėjom, dar dėjausi kelis marliukus ir flanelinius vystyklus pakloti  (šituos irgi kelis susisiojo  cool.gif )

aciu 4u.gif o vienaktinius paklotelius turbut vaistinej parduoda? kazkaip niekad neatkreipiau demesio rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2013 04 25, 09:34)
aciu  4u.gif o vienaktinius paklotelius turbut vaistinej parduoda? kazkaip niekad neatkreipiau demesio  rolleyes.gif  4u.gif

galima ir prie vaiku prekiu rasti mirksiukas.gif bet ir vaistinej yra.
tiesa, vaiku gyd. musu palatoj klause ar turim krema su cinku vaiko uzpakaliukui biggrin.gif - tai geriau tureti lotuliukas.gif
ir muiliuko paprasto dupcei plauti. dar vatos prireike, nes musu klecko nieks net nenuvale po gimdymo dorai, tai su vatyte ir vandenuku pati pavaliau veiduka ir galvyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 04 25, 10:58)

tiesa, vaiku gyd. musu palatoj klause ar turim krema su cinku vaiko uzpakaliukui  biggrin.gif - tai geriau tureti  lotuliukas.gif
ir muiliuko paprasto dupcei plauti.

kam siti reikalai tik gimusiam vaikuciui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 04 25, 10:58)
galima ir prie vaiku prekiu rasti  mirksiukas.gif  bet ir vaistinej yra.
tiesa, vaiku gyd. musu palatoj klause ar turim krema su cinku vaiko uzpakaliukui  biggrin.gif - tai geriau tureti  lotuliukas.gif
ir muiliuko paprasto dupcei plauti. dar vatos prireike, nes musu klecko nieks net nenuvale po gimdymo dorai, tai su vatyte ir vandenuku pati pavaliau veiduka ir galvyte  rolleyes.gif

ziuriu nemaza maisa reikia pasiruosti i gimdyma biggrin.gif iki siol isimesdavau butiniausius dalykelius, ir vaikiukui kelis drabuzelius biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar galiu pasakyt patarima-kai isvaziuojant is ligonines israso spirito bambutei priziuret,tai jo galima gauti gintarinej vaistinej baublio gatvej kitoj pusej santariskiu akuserinio,kad nereiktu kitur ieskot,sito net gydytoja nezinojo,nes man liepe universiteto vaistinej pirkt.
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 04 25, 11:06)
kam siti reikalai tik gimusiam vaikuciui  blink.gif

jei neturi, tai gali bloga mama pasijusti biggrin.gif as turejau kazkoki su aliejum ir cinko nedaug alia profilaktikai labiau. tai issisukau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 04 25, 14:50)
jei neturi, tai gali bloga mama pasijusti  biggrin.gif  as turejau kazkoki su aliejum ir cinko nedaug alia profilaktikai labiau. tai issisukau karsta.gif

aaaaa lotuliukas.gif oi ne ,mane itikint ,kad esu bloga mama sudetinga ,as greiciau itikinciau ja esant bloga gydytoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 25 balandžio 2013 - 13:56
man cinko tepaliuko prireikė nes mažė šusti pradėjo, bet sesutės turėjo ala reklaminių tai atitempė kelis sako ai vis tiek geriau jau sunaudokit kur reik negu kad išdalinsim ir nepanaudos niekas smile.gif
O spiritą jei ir nepanaudosit bambai (šiaip jo ir nereikia ten dažniausiai) tai namie pravers.
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 04 25, 14:50)
jei neturi, tai gali bloga mama pasijusti  biggrin.gif  as turejau kazkoki su aliejum ir cinko nedaug alia profilaktikai labiau. tai issisukau karsta.gif

sakyčiau visiška nesąmonė- kątik gimusį kūdikėlį jau su muilu prausti ir teplioti kremais.... doh.gif Čia aišku kiekvienos mamos reikalas. Bet į ligoninę tikrai nesiruošiu vežti šitų dalykų. schmoll.gif Ir jokia man gydytoja neaiškins ar kitaip leis suprasti jog esu bloga mama. Galiausiai- turėsim trečią vaiką, jau galiu ir pati daug ko papasakoti cool.gif
Atsakyti