QUOTE(make-up @ 2013 04 17, 10:22)
Irasai i gimdymo plana ,kad nepageidauji ir perspeji apie tai atvykus. Tokia yra paciento teise ir nesvarbu ar tai universitetine ligonine ar ne
gal tiesiog neradot ,nes as buvau apziuroje priemime del kraujavimo ,tai toks punktas tikrai buvo ,kai pasirasinejau dokumentus.
Gal man tiesiog kitokia forma padave, nes neapsisprende, ar mane guldyt, nes labai nenorejau, tai ta forma labai trumpa buvo ir tokia kompu tiesiog atprintuota (kaip ne kokia patvirtinta forma atrode).
O dabar mano pacios ispudziai-gimdziau praeita savaite
Siaip, manau, viskas priklauso ne tiek nuo ligonines, kiek nuo gydytojo. As atvykau su truputi pakilusiu kraujospudziu (buvo 3 d. iki termino), tai mane kuo puikiausiai apziurejo, spaudima matavo 4 k per valanda, viska isaiskino, itikino atsigult vienai nakciai stebejimui (nes as nenorejau, labai arti gyvenu), nors tas spaudimas nebuvo labai didelis. Ryta mane apziurejusi gydytoja (apziuroj dalyvavo ir dar 3 mergaites, gal studentes) pasake, kad eiciau i gimdykla, kai paklausiau kodel, pasake, kad akuserijos kurso man nedestys ir isejo is kabineto
Tada as ziauriai supanikavau, nes nezinojau kas ir kodel, tai pasikvieciau skyriaus vedeja (nebuvau is anksto sutarus) ir paprasiau, kad gimdytumem kartu. Teko daryt extra cp, tai tikrai man buvo ramiau, kad susitariau. Vaikeli gavau po 2 val, kai grizau is pooperacines palatos (vyrui kazkodel jo nedave, nors gavo 10 balu), durniausia, kad kol gulejau po operacijos, niekas net man maldaujant nepasake, kokia mano vaiko bukle, tai prablioviau beguledama.
Del palatu-mes labai prasem, tai leido pasilikti vyrui ir paprastoj palatoj, kad galetu rupintis vaikuciu, bet po keliu valandu atsilaisvino vip'as, tai perkele ten. Vip'e buvo saldytuvas, virdulys ir kriaukle, patogus vystymo stalas ir lovyte su pliku ciuzinuku (patalynes jie neduoda). Siaip as viska turejau savo-ir paluciu daug, ir sau iklotu, tai nezinau, ar butu dave, jei netureciau.
Del pogimdyvines prieziuros-gal del to, kad man buvo cp, bet prieziura tai superine(lyginant su AK), labai daznai eidavo paklaust, kaip sekasi, siule vaistu (nuo nejautros man ziauriai galva skaudejo), visos akuseres labai mielos, matesi, kad nuosirdziai dirba (o jos dar ir persikraustymo darbu turejo, ne visi postai irengti, tai jos ten tikrai daug dirbo).
Naujagimiu gydytojoms neturiu nei priekaistu, nei komplimentu, i klausimus atsako, bet siaip nieko per daug ir nepasakoja. Siaip po gimdymo buvo atejusi gydytoja rezidente papasakot apie zindymo nauda ir pan (matesi, kad tikrai norejo padet ir suteikt informacijos, bet as jau turejau patirties siuo klausimu, tai tik sekmes palinkejo).
Atsiprasau, kad issipleciau, jei turesit kokiu konkreciu klausimu, tai prasom