Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2013 04 12, 18:13)
na vystyklu niekur manau neduoda ir nereikia to tiketis.
anklodelemis zinoma galetu apsirupinti, su laiku manau kad tures..
o del misinuku, tai taip, per atviru duru diena sake, kad jie neturi ir neduoda. tik neisnesiotiems pagal gydytojo paskyrima.
vienkartiniu paklotu bent jau gimdyklose maciau pati, kad prikrautos lentynos. na o pogimdyvinese normalu, kad reikia tureti savo. visur raso, kad ir sau ir kudikiui reikia atsivezti.

del mediku tarpusavio bendravimo,girdejau kad valdzia AK, o eiliniai darbuotojai RK, todel ir kyla konfliktai.. visiems viskas nauja..

KKGN viskuo aprupino, nieko savo neturejom atsiveze 4u.gif Tiesa namo isvaziavom maziau ne po paros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 13 balandžio 2013 - 00:10
QUOTE(dInger @ 2013 04 12, 23:30)
Na jei netiketai pradesi gimdyti tai taip, sutinku, kad reikia kviestis greitaja, bet manau retai kam buna, kad masinoje pradeda gimdyti g.gif be to cia kaip suprantu tai rase su mintimi jog noretu dar pasirinkti kur ja nuvesti ta greitoji turetu ax.gif

Kai veza greitoji ne nescia, tai taip, pagal priklausyma poliklinikai, t.y. pagal poliklinikos sutarti su TAM TIKRA ligonine. O nescias priima VISOS tam tikslui sukurtos ligonines. Nemanau, kad turetu buti jiems toks baisus skirtumas, i kuria vezti. Juolab, manau, atsiunciamas spec. ekipazas su bent jau ginekologu.
O taksi... rinkciausi tik ypatingu blogiausiu atveju. Nezinia, ar sulauksi, apie vairuotojus patyliu, apie pagalba, jeigu ka, suprantama, taip pat kalbos buti negali. Tam ir skirta greitoji.
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2013 04 13, 07:47)
Kai veza greitoji ne nescia, tai taip, pagal priklausyma poliklinikai, t.y. pagal poliklinikos sutarti su TAM TIKRA ligonine. O nescias priima VISOS tam tikslui sukurtos ligonines. Nemanau, kad turetu buti jiems toks baisus skirtumas, i kuria vezti. Juolab, manau, atsiunciamas spec. ekipazas su bent jau ginekologu.
O taksi... rinkciausi tik ypatingu blogiausiu atveju. Nezinia, ar sulauksi, apie vairuotojus patyliu, apie pagalba, jeigu ka, suprantama, taip pat kalbos buti negali. Tam ir skirta greitoji.

bet jau ginekologai greitosiose tikrai nevazineja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dInger @ 2013 04 13, 00:30)
Na jei netiketai pradesi gimdyti tai taip, sutinku, kad reikia kviestis greitaja, bet manau retai kam buna, kad masinoje pradeda gimdyti g.gif be to cia kaip suprantu tai rase su mintimi jog noretu dar pasirinkti kur ja nuvesti ta greitoji turetu ax.gif

As cia buvau uzklaususi del greitosios med. pagalbos. As tikrai neturejau galvoje,kad prasyciau kur vezti as noriu. Tiesiog klausiau,jei butu tokia situacija,jei tektu ne paciai su vyru vykti,o kviestis greitaja,tai kaip jos veza,kur arciausiai namu ar dar pagal kazka sprendzia.As pati puikiai suprantu,kad ne taxi ir nepasakysi,kad i ta nenoriu,veskit i kita ligonine.
Ir jei jau man bus tokia situacija,kad jau taip staigiai suims viskas,o vyras bus darbe,tarkim kamsciai ir pan. tai tikrai as nesikviesiu taxi,greitoji tam ir yra,jei beda, tai atlekia. Siaip mano drauge gimde pries menesi irgi antra leliuka,tai greitaja kvietesi,nes vyras dar buvo 50km iki namu,tai greitoji labai greitai atvyko,gal per 5min. ir tikrai sake,jog gerai,kad kvietesi greitaja,nes su antru ir sekanciais gimdymais nera ko ilgai delsti,aisku viskas dar nuo situacijos priklauso (vandenys nubega ar saremiai dar tik).
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2013 04 13, 13:33)
As cia buvau uzklaususi del greitosios med. pagalbos. As tikrai neturejau galvoje,kad prasyciau kur vezti as noriu. Tiesiog klausiau,jei butu tokia situacija,jei tektu ne paciai su vyru vykti,o kviestis greitaja,tai kaip jos veza,kur arciausiai namu ar dar pagal kazka sprendzia.As pati puikiai suprantu,kad ne taxi ir nepasakysi,kad i ta nenoriu,veskit i kita ligonine.

As tai pasakyciau savo pageidavimus smile.gif gal ir nuveztu biggrin.gif nepabadzius-nesuzinosi;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revla: 13 balandžio 2013 - 13:32
Sveiki, as du kartus gimdziau RK nesitarus is anksto, ir viskas buvo tiesiog idealiai, kas liecia gydytojus ir naujagimius. O Is Antakalnio isvare su prasidejusiu persileidimu, nes neturejau siuntimo 7 val ryto. Taip kad tik dziaugsiausi, jei i Santariskes pereitu nors ir visi daktarai is RK.
Kadangi vel laukiames ir dar dvynuku, dabar Santariskes liko vienintelis pasirinkimas, nes i Antakalni varu nenuvarytu. Buvau nuvaziavus i Santariskiu perinatoligini centra pries kelias dienas ir dar taip zioplai neuzsiregistravus, bet prieme be eiles ir apziurejo, ir paaiskino viska, ka klausiau, tik kad tu klausimu daugiau atsirado kai isvaziavau, o ne tuo metu.

Taigi , kazkas minejo , kad gulesi su planuotu cezariu, noreciau suzinot , ar reikia tiesiog atvaziuot kuria nors diena , su ginekologo siuntimu , jie paguldo ir patys nuspredzia , kada darys operacija? (cia tuo atveju, jei nesiruosiu tartis su kuo nors konkreciai).. Ta prasme, ta pacia atvykimo diena turbut neoperuoja?

Ir dar vienas kalusimas, susijes su masinom blush2.gif Visi kalba, kaip atvaziuoja, o man rupi . kaip issiveza vaikus namo- kedutese ar lopsiuose , ar ant ranku g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2013 04 12, 17:05)
O taksistai teikia gimdančioms keleivėms pagalbą? Jei ne - manyčiau, greitosios iškvietimas yra tikslingas, prasidėjus gimdymui netikėtu metu.  ax.gif

As manau, kad jei prasidejo saremiai ir vyras gali nespeti, tai pirmiausia paskambinti draugams, veliau taxi. Nesedeti ir nelaukti iki paskutines akimirkos, kada jau stangos prasideda. Aisku, cia kiekvieno reikalas, bet as net nedrisciau skambint i greitaja, kad mane atveztu... o tuo labiau issakyt pageidavimus kur vezti..
Atsakyti
QUOTE(jgd @ 2013 04 13, 17:27)
Ir dar vienas kalusimas, susijes su masinom blush2.gif  Visi kalba, kaip atvaziuoja, o man rupi . kaip issiveza vaikus namo- kedutese ar lopsiuose , ar ant ranku  g.gif

blink.gif
tik auto kedutese arba lopsiuose pritaikytuose vezti automobilyje ,kurie butu tvirtinami automobiliu saugos dirzais . Ir vaikuciai prisegami lopsyje lopsio dirzais.
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2013 04 12, 18:13)
na vystyklu niekur manau neduoda ir nereikia to tiketis.
anklodelemis zinoma galetu apsirupinti, su laiku manau kad tures..
o del misinuku, tai taip, per atviru duru diena sake, kad jie neturi ir neduoda. tik neisnesiotiems pagal gydytojo paskyrima.
vienkartiniu paklotu bent jau gimdyklose maciau pati, kad prikrautos lentynos. na o pogimdyvinese normalu, kad reikia tureti savo. visur raso, kad ir sau ir kudikiui reikia atsivezti.

Pampersų tai taip niekas niekur neduoda. Bet palutes-vystyklus šikniukui valyt tai dalina be problemų, rūbelius ir rekomenduoja savo nesivežti-sako gerai jei tėtukas vietinis ir dažnai atvyksta o jei ne tai ir rauginasi tie visi rūbai maišuose, plius tėčiui geriau su leliuku ir mama pasibūt ne dar kažkokiais skalbimais lyginimais užsiiminėti. Man reikėjo tik savo hig. paketus turėti ir vaikui pampius bei kojinytes, dar šlepkes gumines ar panašias, ai nu dar Multi mam turėjau savo. O daugiau viskas pientraukiai buteliukai jei reikia ir tt visapusiškai suteikiama, čia Kauno Mažylio GN. Galima savo turėt bet kam to reikia? žodžiu, kažkaip vis tik norisi vilnietes užjausti, na atrodo kad tam mieste kažkokie beširdžiai gimdymus reguliuoja doh.gif kaip manot kodėl gydytojai bamba, o gal jiems net pirštines reik patiems pirkaliotis, ką gali žinoti, jei jau leliukams nėra elementarių priemonių... doh.gif vienu žodžiu...
Atsakyti
Ir dar vienas kalusimas, susijes su masinom blush2.gif  Visi kalba, kaip atvaziuoja, o man rupi . kaip issiveza vaikus namo- kedutese ar lopsiuose , ar ant ranku  g.gif

Dabar vežčiausi tikrai autokėdutėje smile.gif
Tada nors ir buvom paėmę autokėdutę, kažkodėl vežiau rankose doh.gif Man jis toks mažytis atrodė, galvojau, kad vaiką sulaužysiu lotuliukas.gif doh.gif Dabar tai juokas per ašaras... lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi , kazkas minejo , kad gulesi su planuotu cezariu, noreciau suzinot , ar reikia tiesiog atvaziuot kuria nors diena , su ginekologo siuntimu , jie paguldo ir patys nuspredzia , kada darys operacija? (cia tuo atveju, jei nesiruosiu tartis su kuo nors konkreciai).. Ta prasme, ta pacia atvykimo diena turbut neoperuoja?

Kelios mano pazistamos gimde dvynukus AK pacios, be cezario, tik taresi su gydytoju.
Mes autokeduteje namo vaikuti vezemes, aisku ir gimdem Kaune tai ne artimas kelias smile.gif

Atsakyti

tą pačią dieną neoperuoja,nes ruošia operacijai-atlieka įvairius tyrimus,operacija kitą dieną po atvykimo smile.gif ną,o dėl operacijos datos tariausi su gydytoju,kuris ir operavo ax.gif jei nesitariate,datą turėtų paskirti prižiūrintis ginekologas,kuris ir siuntimą išrašys 4u.gif
Gimdžiau AK,esu labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 14 balandžio 2013 - 22:32