QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2013 04 12, 15:30)
Reikia atsivezti anklodele ir rubelius naujagimiui bei naktinius gimdymui.
Srautai sake dideli, per para priima 10-15 naujagimiu.
man asmeniskai sutiktas personalas ispudzio nepaliko (isskyrus naujagimiu gydytoja), tokie pasirode nesicackinantys ir dirbantys tik pagal savo "atidirbta" metodika. gal tas ispudis ir klaidingas, nzn.
Antklodėlę, naktinius atsivežt
Ir tikrai labai daug naujagimių,
įdomu kiek dabar per parą gimsta VGN'e? Niekas nesidomėjot?
Man tai vien iš forumo žinučių jaučiasi, kad Santariškėse medikai kaip prie staklių ..išdrožė ir paleido
QUOTE(Superach @ 2013 04 12, 15:52)
Atsiprašau, jei piktai skamba, bet man tik keista, kodėl daug kam atrodo, jog daktarai tik ir stengiasi vaika atimti ir išnešti; padaryti, kaip jums blogiau, mišinuką įkišti
Niekas nekaltina čia tų gydytojų, tiesiog iš atsiliepimų darosi akivaizdu, kad gydytojai dirba taip, kaip jiems patogu. Gal ir ne specialiai taip elgiasi, bet ir per daug galvos apie gimdyvės ar vaiko komfortą nesuka
Kai ruošiesi gimdyti, tai domiesi, renki inf-ją ir darai išvadas, kad po to nereiktų nusivilti ir "kovoti" ir pan. Nes pvz. atsidarius Santariškėms, juk daug gyvenančiųjų šalia, kaip ir būtų tiesiog patogiau nesitrenkti per visą miestą pvz. į VGN. Bet kitą vertus, įvertini kas svarbiau - ar vykimo į gimdymo skyrių komfortas ar gimdymo pagalbą suteikiančios įstaigos palankumas gimdyvei ir naujagimiui.
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2013 04 12, 15:56)
įdedu komentarą iš delfi:
Julija rašo:
[color=blue]Po gimimo mano vaikelį suvyniojo į vienkartinį medikų chalatą, kad nesušaltų. Antklodžių naujagimiams nebuvo.
Naujagimių vizitacijų metu akušerės neturėjo vystyklų nei vienkartinių, nei daugkartinių, reikalingų pakloti ant vystymo stalų ir svarstyklių.
Bet čia tikrai akmens amžius
QUOTE(mikcia @ 2013 04 12, 16:07)
Bet profesionalai bei įranga ten tikrai geri kaip sakoma, jei kokios rimtesnės problemos ar patologijos...
Ir tai dar klausimas
Atėjo medikai tiek iš AK, tiek iš RK..vieni dirbo sąlygom, kur buvo teikiama itin profesionali pagalba (kaip AK, tas vad. "tretinis lygis"), kiti iš elementarios ligoninės (RK, taip vad "antrinis lygis"). O dabar staiga matyt visi išprofesionalėjo, kad visi gali teikti tą "tretinio lygio" pagalba