Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(Rufi @ 2013 04 04, 14:33)
O gal kas kita savaite planuoja? As gundausi, bet kazkodel man nuojauta sako, kad tik laika sugaisiu. Niekas ten nieko neparodys  blush2.gif

as planuoju vaziuot apsiziuret drinks_cheers.gif manau, kad parodys viska ir papasakos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gimdziau Santariskese, esu patenkinta. Vaziavau nesitarus, papuoliau pas saunia akusere Danguole ir R.Griciu, tuo labai dziaugiuosi 4u.gif
Man rods i visus iskeltus klausimus cia jau buvo atsakyta. Pasikartojimui galiu pasakyti, kad palatos dvivietes, salia dusas ir tualetas dviem palatom, bet jokiu nepatogumu tai nesukelia. Yra mokamos, girdejau, kad penkios, jos labai paklausios, nuolat uzimtos, todel zada dar 5 irengti.
Klizmos nedarė, akusere sake, kad nereikalinga
Pries skiepus paima rasytini sutikima
Gimus kudikiui jo nemaudo, taciau maniske atejusi naujagymiu sesele nuplove po kranu, nes galvyte buvo l. kraujuota, aisku, pries tai atsisklausius.
Gimus kudikiui, jis apziurimas cia pat, gimdykloje, niekur jo neisnesa, nuo pat gimimo mazyle nuolat buvo kartu su manimi.
Po Cezario, kiek supratau, kudiki isnesa, taciau jei pasiemi mokama palata ir kazkas lieka su tavimi, palieka. Jei bendroje palatoje ir kazkas lieka salia, tai dienai taip pat palieka mazyli (bendroje palatoje nakciai kitu asmenu neleidzia pasilikti, todel ir vaiko nepalieka).
Anksciau esu gimdziusi GN ir Antakalnyje, kaip ir galeciau palyginti, bet nezinau kaip palyginti smile.gif Man visur buvo gerai.
Kai gimdziau GN ir Antakalnyje, patalpos ten dar nebuvo isremontuotos, tad Santariskes rinkausi del naujumo.
Atsakyti
QUOTE(Rudenelis3 @ 2013 04 05, 20:25)
Po Cezario, kiek supratau, kudiki isnesa, taciau jei pasiemi mokama palata ir kazkas lieka su tavimi, palieka. Jei bendroje palatoje ir kazkas lieka salia, tai dienai taip pat palieka mazyli (bendroje palatoje nakciai kitu asmenu neleidzia pasilikti, todel ir vaiko nepalieka).

nakčiai išneša vaikus? blink.gif , jie nelieka su mamoms? ar čia tik po Cezario? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2013 04 06, 09:47)
nakčiai išneša vaikus? blink.gif , jie nelieka su mamoms? ar čia tik po Cezario? g.gif

Tik po Cezario...
Atsakyti
O kaip nakti juos maitina- misiniais is buteliuko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 04 06, 10:38)
O kaip nakti juos maitina- misiniais is buteliuko?  blink.gif

Jei tvarka bus tokia kaip RK,tai po cezario po 4val atnesdavo vaika ir palikdavo smile.gif as asmeniskai po 4val pati lipau po cezario vaiko pasiimt ax.gif aisku pas mane buvo bendra narkoze,tai greit atsigaudavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Madmozela*: 06 balandžio 2013 - 17:40
tai va kad sako, kad visai nakciai isnesa vaika g.gif
Atsakyti
dominica, sake po CP leliukus nesa ir nakti kas 3 val pamaitinti smile.gif O siaip, manau, jei paprasysi kad leliuka paliktu tikrai niekas jo neatims, tiesiog reikia vertint savo fizines galimybes nakti, kai nebus kam padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 04 03, 15:10)
Noriu paklaust jau gimdziusiu ar tiesiog zinanciu-kaip ten atvaziuot gimdyti, kur det masina? nes kasdien pravaziuodama matau, kad net sustoti ten nera kur. gimdyti vaziuosiu viena, tai gal ten kazkaip ileistu pro slakbauma, sumokesiu gi, bet gimdant tempti lagamino is tolybiu nesinori schmoll.gif
galeciau greitaja issikviest, bet ar vaziuotu pas mane, jei as gyvenu 700 m nuo akuserinio priemimo g.gif

Laba,
Per aviras duris minejo, kad budeleje esantis sargas tikrai ileidzia visas mašinas su gimdyvem, o leidimas tai jusu pilvukas.. Taip kad privaziuosite prie pat priemimo skyriaus ..bet gal visgi greitajanišsikviesti butu geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barskobra: 06 balandžio 2013 - 19:37
Sveiki,
Transliacija tiesiogiai dar... Siandien jau keliausim namucio biggrin.gif
Mano vertinimas gimdymo sioje ligonineje geras, bet nemanau,kad kitaip buciau gimdziusi ir kitoje g.gif Juk gimdziau as smile.gif
Pats gimdymas buvo sklandus, nuo atejimo i gimdykla iki leliuko gimimo praejo nepilnos 6 val., per si laika labai daznai ateidavo akusere, o daktare maciau viso gal 40 min. (sake turi labai daug gimdymu). daktare viska paaiskino kaip kas vyks pries pat finala, tad kaip ir minejo ne viena mamyte - svarbiausia klausyti ka sako, nes jei improvizuosi tai pati sau pakenksi ir kankinsiesi ilgiau nei reikia...
Man teko buti gimdykloj per atviru duru diena, tai kai zuja aplinkui cekavi zmogeliai, o tau skauda norisi aprekti juos blush2.gif ir manyciau, kad nera ten ka ziureti. svarbiausia zinoti kur priimamasis, o kad aplinka ir iranga nauja ir pati paciausia tai faktas, sienu spalva ar gydytojos veidas (jei nesitari) tikrai neturi reiksmes.
Del palatu... mokamos yra (100lt parai), bet uzimtos ir jau su gyva eile i prieki. Palatose po dvi mamytes linkeciau ramios kaimynes, nes maniske pirma nakti taip knarke, kad as pro langa ziurejau i grazia ziema pavasari smile.gif Personalas labai zmoniskas, tad paprasius buvau perkelta i kita (manyciau priezastis pakankamai svari).
Del akuseriu palatoje... jei prasai visada gauni (as mazai ko prasiau), bet jei nesikreipi tai taves ir nelanko smile.gif))))))) neklausia kas kaip cool.gif sitas dalykas man nelabai patiko, bet ka padarysi, gal tikrai be proto daug norinciu cia gimdyti ir jos nespeja, o gal joms ir nepriklauso.
Maistas... buvo dietologe, zadejo, kad zirniu ir pupeliu sriubos nepasikartos,kaip anksciau, nes jau valgiarasti suderino su virtuve, ir bac sestadieni turbut kai maziau valdzios valgykla pachalturino ir pupeliu sriubos patieke smile.gif)) Maistas vidutinis, bet juk ne viesbutis bigsmile.gif
Naktinius gimdykloje dave, bet kai i palata atveze tai jau mieliau i savus ilisti :_

Tiek tu ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 04 06, 18:15)
tai va kad sako, kad visai nakciai isnesa vaika  g.gif

Tiksliu tvarku as nezinau. Parasiau pagal savo koleges patirti, kuri nakciai prase palikti vaika ar atnesti pamaitinti, bet nesutiko. Gal tiesiog tokia pamaina pasitaike, jei kazkam nesdavo kas 4 val.
Atsakyti
Na, man tai keista, kad gimdymo metu leidzia aprodyti gimdyklas g.gif
Is tiesu ten nera labai ka ziureti. Pries gimdyma maciau 3 gimdyklas. Tai tiesiog palatos dydzio patalpa, tik viena lova ir daug aparaturos. Salia tualetas su dusu, tiesa su isejimu i kita gimdykla (kaip ir palatose).
Kamuolio mano gimdykloje nebuvo, paprasiau, gydytoja atnese is kitos.
Is tiesu po gimdymo akuseres nesipersa su pagalba, tad iskilus problemoms reikia tiesiog nebijoti prasytis pagalbos.
Kaip ir del apziuros po gimdymo - dabar ju neatlieka pagal bendra tvarka, tik atsiklausia kiekviena diena, kokia savijauta. Bet as pasiprasiau, kad mane apziuretu, ir tai buvo padaryta.
Atsakyti