Sveiki,
Transliacija tiesiogiai dar... Siandien jau keliausim namucio
Mano vertinimas gimdymo sioje ligonineje geras, bet nemanau,kad kitaip buciau gimdziusi ir kitoje
Juk gimdziau as
Pats gimdymas buvo sklandus, nuo atejimo i gimdykla iki leliuko gimimo praejo nepilnos 6 val., per si laika labai daznai ateidavo akusere, o daktare maciau viso gal 40 min. (sake turi labai daug gimdymu). daktare viska paaiskino kaip kas vyks pries pat finala, tad kaip ir minejo ne viena mamyte - svarbiausia klausyti ka sako, nes jei improvizuosi tai pati sau pakenksi ir kankinsiesi ilgiau nei reikia...
Man teko buti gimdykloj per atviru duru diena, tai kai zuja aplinkui cekavi zmogeliai, o tau skauda norisi aprekti juos
ir manyciau, kad nera ten ka ziureti. svarbiausia zinoti kur priimamasis, o kad aplinka ir iranga nauja ir pati paciausia tai faktas, sienu spalva ar gydytojos veidas (jei nesitari) tikrai neturi reiksmes.
Del palatu... mokamos yra (100lt parai), bet uzimtos ir jau su gyva eile i prieki. Palatose po dvi mamytes linkeciau ramios kaimynes, nes maniske pirma nakti taip knarke, kad as pro langa ziurejau i grazia ziema pavasari
Personalas labai zmoniskas, tad paprasius buvau perkelta i kita (manyciau priezastis pakankamai svari).
Del akuseriu palatoje... jei prasai visada gauni (as mazai ko prasiau), bet jei nesikreipi tai taves ir nelanko
))))))) neklausia kas kaip
sitas dalykas man nelabai patiko, bet ka padarysi, gal tikrai be proto daug norinciu cia gimdyti ir jos nespeja, o gal joms ir nepriklauso.
Maistas... buvo dietologe, zadejo, kad zirniu ir pupeliu sriubos nepasikartos,kaip anksciau, nes jau valgiarasti suderino su virtuve, ir bac sestadieni turbut kai maziau valdzios valgykla pachalturino ir pupeliu sriubos patieke
)) Maistas vidutinis, bet juk ne viesbutis
Naktinius gimdykloje dave, bet kai i palata atveze tai jau mieliau i savus ilisti :_
Tiek tu ispudziu