Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(Mere @ 2013 04 03, 19:52)
bet kaip patogu  bigsmile.gif ypac vyrui  ax.gif nereiks vazinet pirmyn atgal  biggrin.gif

na tai va todel ir gundo mane tos Santariskes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 04 03, 18:30)
na man eit kokios 5 -10 min  biggrin.gif

Man irgi, bet jeigu nakti ir dar su lagaminu, kietai atrodyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 04 03, 14:10)
Noriu paklaust jau gimdziusiu ar tiesiog zinanciu-kaip ten atvaziuot gimdyti, kur det masina? nes kasdien pravaziuodama matau, kad net sustoti ten nera kur. gimdyti vaziuosiu viena, tai gal ten kazkaip ileistu pro slakbauma, sumokesiu gi, bet gimdant tempti lagamino is tolybiu nesinori schmoll.gif
galeciau greitaja issikviest, bet ar vaziuotu pas mane, jei as gyvenu 700 m nuo akuserinio priemimo g.gif

manau, kad taxi veztu, tik minimum 10 Lt reiktu sumoketi smile.gif tik reiktu tiketis, kad gimdytum ne penktadienio ar sestadienio nakti, kai taxi neina issikviest biggrin.gif As ir netoli gyvenu, tai mano mintis, jei vyras nespetu ar negaletu, issikviest taxi smile.gif
Atsakyti
sveikos, vakar begrybaudami su vyru po santariškių kliniką ieškodami, kur genetinius tyrimus daro, netyčia atradom gimdimo skyrių. Tai įspūdis patiko, viskas nauja, sutvarkyta, švaru gražu, žmonių priimamajame nesimatė visai, valytoja su kava ramiai sau vaikščiojo. Žinoma, ilgiau pasivaikščioti ten neturėjom kada, bet kažkodėl įspūdis geras buvo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 04 03, 18:22)
as tai jei rinksiuos Santariskes ,tai planuoju pestute nueit  biggrin.gif labai sveika vaiksciot veiklai prasidejus  biggrin.gif

norėčiau pažiūrėti kaip sektųsi su sąrėmiais pestute pasiekti ligoninę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2013 04 04, 11:16)
norėčiau pažiūrėti kaip sektųsi su sąrėmiais pestute pasiekti ligoninę biggrin.gif

na pas mane saremiai nebuna tokie ,kad nepaeiciau smile.gif ne pirma gimdau ,tai puikiai zinau savo kuna mirksiukas.gif

tema ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 04 balandžio 2013 - 10:47
QUOTE(aleksiuke @ 2013 04 04, 10:16)

as ir juokais pasakiau sita vienai gydytojai, tai man atsake lygiai ta pati lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu klausimą jau gimdžiusiom Santariškėse- ar prieš gimdymą siūlo klizmutes ar tai jau visur atgyventas dalykas? g.gif
Atsakyti
Gal kas siandien bus buve atviru duru dienoje. Papasakokit ispudzius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j.a.v @ 2013 04 04, 14:29)
Gal kas siandien bus buve atviru duru dienoje. Papasakokit ispudzius. smile.gif

O gal kas kita savaite planuoja? As gundausi, bet kazkodel man nuojauta sako, kad tik laika sugaisiu. Niekas ten nieko neparodys blush2.gif
Atsakyti
noreciau santariske gimdyt vien del R. Griciaus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2013 04 04, 15:33)
O gal kas kita savaite planuoja? As gundausi, bet kazkodel man nuojauta sako, kad tik laika sugaisiu. Niekas ten nieko neparodys  blush2.gif

aisku nueikit, blogiau tikrai nebus ax.gif o mes cia ispudziu lauksim bigsmile.gif as tai butinai vaziuosiu, tik man ankstoka dar blush2.gif kai i dekreta iseisiu, vistiek ramiau bus zinant bent jau pro kur ieiti ir pan. 4u.gif
Atsakyti