Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(chorisste @ 2013 04 02, 13:05)
Skambinau 869771247, cia priemimas. Man paciai skyriaus vedejas Jursenas sake, kad jokio draudimo rodyti palatas nebuvo, tai manau, galima drasiai vaziuot, bet geriau po darbo valandu, tada ramiau buna.

bet jei bus ketvirtadieni atviru duru diena kam eiti paprasta diena? Garantuoju pamatysit nepatenkintu darbuotoju veidu, o ir as pati guledama po ar pries gimdyma nenoreciau, kad trintusi aplink zioplinetojai... Plius dabar kai vel pradeda gripas siausti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Repka: 02 balandžio 2013 - 13:24
QUOTE(Repka @ 2013 04 02, 14:21)
bet jei bus ketvirtadieni atviru duru diena kam eiti paprasta diena? Garantuoju pamatysit nepatenkintu darbuotoju veidu, o ir as pati guledama po ar pries gimdyma noreciau, kad trintusi aplink zioplinetojai... Plius dabar kai vel pradeda gripas siausti...

drinks_cheers.gif
manau jie todel ir padare konkrecia diena ir valanda ,kad kontroliuot ateinancius ,kad neslampiotu bet kada .
Atsakyti
http://www.facebook....ULSK?ref=stream

Atviru duru dienos ketvirtadieni 15 val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2013 04 02, 13:21)
bet jei bus ketvirtadieni atviru duru diena kam eiti paprasta diena? Garantuoju pamatysit nepatenkintu darbuotoju veidu, o ir as pati guledama po ar pries gimdyma nenoreciau, kad trintusi aplink zioplinetojai... Plius dabar kai vel pradeda gripas siausti...

Tai, aisku, kad geriau per ta atviru duru diena, cia man taip sake, kol dar nebuvo ziniu apie tas "atviras duris".
Atsakyti
QUOTE(<Salsa> @ 2013 04 02, 13:39)
http://www.facebook....ULSK?ref=stream

Atviru duru dienos ketvirtadieni  15 val  ax.gif

Aš vakar nuvažiavau į Santariškes su vyru ryte apie 10-11 val. tai mum niekas net neužsiminė apie atvirų durų dienas ir pasakė, jog lankymasis kuriam laikui uždraustas dėl sloguojančių nėščiųjų ir panašiai. Tai tiesiog paminėjo, ką turėt ir su šypsena pasakė, kad lauks atvykstant jau su gimdymo požymiais doh.gif (man gimdymas ant dienų).

Tiesa, priėmime buvo taip ramu, iš tikro net darbuotojų savo vietose nebuvo, kai atvažiavom,sanitarę praeinančią pašnekinom, kuri pakvietė atsakingą moteriškę, sakom nieko nuostabaus, kad prisiskambint neina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetina @ 2013 04 03, 12:17)
Aš vakar nuvažiavau į Santariškes su vyru ryte apie 10-11 val. tai mum niekas net neužsiminė apie atvirų durų dienas ir pasakė, jog lankymasis kuriam laikui uždraustas dėl sloguojančių nėščiųjų ir panašiai. Tai tiesiog paminėjo, ką turėt ir su šypsena pasakė, kad lauks atvykstant jau su gimdymo požymiais  doh.gif (man gimdymas ant dienų).

Tiesa, priėmime buvo taip ramu, iš tikro net darbuotojų savo vietose nebuvo, kai atvažiavom,sanitarę praeinančią pašnekinom, kuri pakvietė atsakingą moteriškę, sakom nieko nuostabaus, kad prisiskambint neina  smile.gif

keista g.gif jei jau net patys oficialiai pasiskelbe, tai turetu priimti per atviru duru diena g.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklaust jau gimdziusiu ar tiesiog zinanciu-kaip ten atvaziuot gimdyti, kur det masina? nes kasdien pravaziuodama matau, kad net sustoti ten nera kur. gimdyti vaziuosiu viena, tai gal ten kazkaip ileistu pro slakbauma, sumokesiu gi, bet gimdant tempti lagamino is tolybiu nesinori schmoll.gif
galeciau greitaja issikviest, bet ar vaziuotu pas mane, jei as gyvenu 700 m nuo akuserinio priemimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chorisste: 03 balandžio 2013 - 14:12
QUOTE(chorisste @ 2013 04 03, 15:10)
galeciau greitaja issikviest, bet ar vaziuotu pas mane, jei as gyvenu 700 m nuo akuserinio priemimo g.gif

greitoji tai važiuotų, bet klausimas, ar vežtų į Santariškes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2013 04 03, 15:10)
Noriu paklaust jau gimdziusiu ar tiesiog zinanciu-kaip ten atvaziuot gimdyti, kur det masina? nes kasdien pravaziuodama matau, kad net sustoti ten nera kur. gimdyti vaziuosiu viena, tai gal ten kazkaip ileistu pro slakbauma, sumokesiu gi, bet gimdant tempti lagamino is tolybiu nesinori schmoll.gif

as tai jei rinksiuos Santariskes ,tai planuoju pestute nueit biggrin.gif labai sveika vaiksciot veiklai prasidejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 04 03, 18:22)
as tai jei rinksiuos Santariskes ,tai planuoju pestute nueit  biggrin.gif labai sveika vaiksciot veiklai prasidejus  biggrin.gif

per paskutini gimdyma as vos spejau davaziuoti, tai nelabai isivaizduoju ejimo proceso hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2013 04 03, 19:29)
per paskutini gimdyma as vos spejau davaziuoti, tai nelabai isivaizduoju ejimo proceso  hihihi.gif  4u.gif

na man eit kokios 5 -10 min biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2013 04 03, 19:30)
na man eit kokios 5 -10 min  biggrin.gif

bet kaip patogu bigsmile.gif ypac vyrui ax.gif nereiks vazinet pirmyn atgal biggrin.gif
Atsakyti