Sveikos merginos. Neiškenčiau ir aš sugalvojau parašyti. Esu fotografė ir galėčiau jums patarti. Jeigu savo šventei samdotės profesionalų fotografą - negalvokit apie fotoatelje, gražesnių nuotraukų nei gamtoje neįmanoma padaryti. Fotostudijos jei norite - tiesiog rinkitės pagal fotografo profesionalumą, o ne pagal fonų skaičių. Kuo margesnis fonas tuo neprofesionalesnis fotografas, ne dėl to kad man asmeniškai negražu, o dėl to, kad bet koks profesionalas žino, kad portrete svarbiausia yra žmogus ir jo emocijos, o fonas turi būti kuo labiau išplaukęs, nes jeigu jis ryškus ir margas, pagrindinis dalykas fotografijoje tampa fonas o ne žmogus. Ir dar profesionalus fotografas žino, kad spalvotoj nuotraukoj patartina kad nebūti daugiau nei trys spalvos, kitaip gaunasi chaosas.
Merginos kurios pasirinksit fotoatelje kur vienspalviai fonai (baltas, rudas, juodas - tai patys geriausi fonai mano manymu) kai nueisit fotografuotis, kuo daugiau maivykitės, nebijokit ir nekompleksuokit, sukinėkitės kaip modeliai sukinėjasi filmuose (realiai modeliai taip nedaro), iš patirties žinau, kad tada nuotraukos gaunasi gyvos ir veidai nesigauna užstingę. Nebent fotografas jus pradės varžyti ir lieps stovėti ramiai (tada vėlgi nelabai geras fotografas - arba tiesiog tingi dirbti
). Čia galoja kai fotogafuojamas vienas žmogus. Kai du ar daugiau - tiesiog atsipalaiduokit ir stenkitės būti kuo natūralesnės, netgi galit pasišnekėti su kitu žmogum, tuo momentu fotografai sugauna pačius gražiausius kadrus.
Sėkmės besirenkant. Išsakiau savo SUBJEKTYVIĄ nuomonę, galit mano patarimais nesinaudoti, o kam atrodo vertinga paklausyti ką sakau