Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos darželiai

QUOTE(Jolanciukas1982 @ 2007 06 29, 12:36)
sveiki as noreciau susipazinti ir pabendrauti,jai jus nieko pries,

QUOTE(nojaus.mama @ 2007 06 29, 16:38)
Aš tikrai nieko prieš. Esu Kristina. Auginu 2 metukų 8 mėnesių sūnų Nojų. Tad jam į darželį pats laikas  smile.gif Esu ir aš girdėjusi, kad priima ir mažesnius, bet kaip ištikrųjų tai nežinau.

Sveikutės,
O jūs užsukit ir į kaimynų skyrelį "Jonavos mamos", čia daugiau mamų rasit ri pabendrausit visais rūpimais klausimais 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miluka @ 2007 05 17, 16:36)
O mes negalime atsidžiaugti LAKŠTINGALĖLE  biggrin.gif
Mažiukų grupės auklėtojos - tiesiog fantastiškos  wub.gif  Aš net nemaniau,kad dar yra tokiu auklėtojų,kurios teisiog SVAIGSTA nuo vaikų.
Jos tiesiog eina iš proto,žavisi kiekviena nauja vaikų išdaiga,naujai ištartu žodžiu.Jos net fotografuoja vaikus miegančius, valgančius,žaidžiančius - grupėje yra foto kampelis,vaikų darbelių paroda.
Aš dar nemačiau tokių švelnių ir nuoširdžių auklėtojų - tikrai kaip antros MAMOS  wub.gif
Mano mažylė labai patenkinta.REKOMENDUOJU.

Sveiki, labai norėčiau sužinoti kokios auklėtojos ir į kokią grupę vedatę savo mažylį. Nes planuoju kitų metų rugseji vesti ir savająją, bet blaškausi tarp "Pakalnutės" , nes vyresnį leidau ten, bet ne į lopšelį, ir "Lakštingalėlės"?? Todėl jau dabar norėčiau pradėti kaupti informaciją.
Atsakyti
QUOTE(miluka @ 2007 05 17, 15:36)
O mes negalime atsidžiaugti LAKŠTINGALĖLE  biggrin.gif
Mažiukų grupės auklėtojos - tiesiog fantastiškos  wub.gif  Aš net nemaniau,kad dar yra tokiu auklėtojų,kurios teisiog SVAIGSTA nuo vaikų.
Jos tiesiog eina iš proto,žavisi kiekviena nauja vaikų išdaiga,naujai ištartu žodžiu.Jos net fotografuoja vaikus miegančius, valgančius,žaidžiančius - grupėje yra foto kampelis,vaikų darbelių paroda.
Aš dar nemačiau tokių švelnių ir nuoširdžių auklėtojų - tikrai kaip antros MAMOS  wub.gif
Mano mažylė labai patenkinta.REKOMENDUOJU.

Man skubiai reikia Lakštingalėlės vedėjos telefono blush2.gif
Būsiu labai labai dėkinga
Atsakyti
Mano mazius lanke LAKSTINGALELE,bet as likau labai nepatenkinta savo grupes aukletoje verysad.gif
Po keliu menesiu pervedziau i SAULUTE ir esu nuo pat pirmos dienos rami uz savo vaikuti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sati @ 2007 09 16, 09:18)
Mano mazius lanke LAKSTINGALELE,bet as likau labai nepatenkinta savo grupes aukletoje  verysad.gif 
Po keliu menesiu pervedziau i SAULUTE ir esu nuo pat pirmos dienos rami uz savo vaikuti  wub.gif

Mes taip pat nusivyleme Lakstingalele verysad.gif , dabar lankom Pakalnute thumbup.gif mum ten tikrai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOVILE M: 27 rugsėjo 2007 - 12:37
QUOTE(gozė @ 2006 08 02, 11:00)
Apie "Dobila"lankem ir vel lankisim ta pačia grupe.Esam patenkinti,ir net labai.Butent šia grupe,nors ir darželiu nesiskundem :mirksiukas:Yra logopedas,daug renginiu,dailes studija.

Kuri cia grupe toke faina? ax.gif
Atsakyti
Mes lankom Dobila. Nelabai mum ten.Lopseli tiek vaikas nesirgo,kiek preitais metais naujoje grupeje.Jei ir siemet tiek sirgs,eisim i kita darzeli.Girdejau atsiliepimus apie Pakalnute labai gerus.
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2007 09 30, 19:07)
Mes lankom Dobila. Nelabai mum ten.Lopseli tiek vaikas nesirgo,kiek preitais metais naujoje grupeje.Jei ir siemet tiek sirgs,eisim i kita darzeli.Girdejau atsiliepimus apie Pakalnute labai gerus.

nu ka as galiu pasakyti g.gif . mes lankom pakalnute ir negaliu pasakyti kad cia labai viskas thumbup.gif . pabuvojom ir vienoje ir kitoje grupeje skirtumas yra ir akivaizdus. manau kad visur yra gerai jei pataikai pas geras ir nuosirdzias aukletojas. vaikai labai jaucia kuri aukletoja su juo uzsiima ir priima ji kaip asmenybe. jauciau ir as kokie teveliai turejo ''rysi'' drinks_cheers.gif su aukletoja.nes bendravimas ir pats rytinis pasisveikinimas laaabai skyresi.
Atsakyti
Norejau paklausti. Nuo kiek metu galima leisti vaikus i darzeli Dobilas?
Atsakyti
QUOTE(ausrele29 @ 2007 10 05, 19:13)

kiek zinau tai nuo 1,5 m. nes brolis veda savo mazule i lopsi.
Atsakyti
QUOTE(vinipukas @ 2007 10 04, 15:46)
nu ka as galiu pasakyti g.gif . mes lankom pakalnute ir negaliu pasakyti kad cia labai viskas thumbup.gif . pabuvojom ir vienoje ir kitoje grupeje skirtumas yra ir akivaizdus. manau kad visur yra gerai jei pataikai pas geras ir nuosirdzias aukletojas. vaikai labai jaucia kuri aukletoja su juo uzsiima ir priima ji kaip asmenybe. jauciau ir as kokie teveliai  turejo ''rysi'' drinks_cheers.gif  su aukletoja.nes bendravimas ir pats rytinis pasisveikinimas laaabai skyresi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ausrele29 @ 2007 10 05, 19:13)

Na siaip tai nuo 2metu, bet jei yra norinciu anksciau leisti ir uzsirase eileje, tai patenka ir 1,5metuku vaikuciai.
Beje zadama nuo rugsejo atidaryt dar viena lopsio grupe, tada tikrai pateks daugiau norinciu mazuliuku 4u.gif
Atsakyti
o kaip SAULUTE darzelis?
Atsakyti