Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos darželiai

QUOTE(jele25 @ 2011 05 19, 22:54)
ir man direktore sake kad dar ten yra vietu,bet man taip toli,gyvenam apacioi,na bet reikia ten nulekt ir ten ja uzregistruot 4u.gif aciu labai 4u.gif o kaip pats darzelis lakstingalele?vat dar idomupakalnute yra vienintelis darzelis apacioj,o virsui,turiu omeni lakstingalas ir lietava yra du darzeliai,ir ten leidzia 3 grupes lopseliu,o apacioj tik viena doh.gif nesamone kazkokia unsure.gif

ne vienintelis, yra dar ir Bitute apacioj mirksiukas.gif
Atsakyti
Bitute nuo 3 tik priima tai lopsys kaip ir vienintelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2011 05 20, 10:40)
ne vienintelis, yra dar ir Bitute apacioj  mirksiukas.gif

o kur ta bitute randasi? blush2.gif baisu visa gyvenima gyvenu jonavoi ir nezinau smile.gif o ten lopselis yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 05 21, 09:20)
o kur ta bitute randasi? blush2.gif baisu visa gyvenima gyvenu jonavoi ir nezinau smile.gif o ten lopselis yra? 4u.gif

jau atsake Freke, kad ten lopsiuko nera ax.gif
Atsakyti
Sveikos Jonavos mamytes 4u.gif
Na ir man siandien akibrokstas, sedziu sau rami, vaika uzrasius i lopseli Pakalnute da pernai pavasari, kai maziukas buvo, 4 men.
Nieks neskmabina, tai pradejau pati skambinet, tai sako jie nepaskambino jums direktore, tai vadinasi nepatekot doh.gif verysad.gif
As naivuole, maniau, kad paskambins ir pasakys, kad nepatekom.
Neisivaizduoju ka daryt? verysad.gif Gyvenam Rimkuose, Dobilas prie pat namu, nepriima i lopseli, teikia pirmenybe gimusimes 2009 m., o maniskis 2010 sausi gimes verysad.gif I Zilviti irgi nepriima verysad.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalins informacija apie lankstingalele ax.gif girdejau toki dalyka is vienos mamytes, kad vaikuciu siame darzeli nieko nemoko, nei daineliu, nei eilerastuku, zodziu neuzsiima su vaikais g.gif idomu yra tame tiesos ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2011 06 04, 10:07)
Gal kas pasidalins informacija apie lankstingalele  ax.gif  girdejau toki dalyka is vienos mamytes, kad vaikuciu siame darzeli nieko nemoko, nei daineliu, nei eilerastuku, zodziu neuzsiima su vaikais  g.gif  idomu yra tame  tiesos ar ne  unsure.gif

tikrai visiska NETIESA
vaikus moko visko, yra ir sokiu ir piesimo bureliai (sitie mokami), yra ansambliukas, dramos burelis.Vaikai su programelemis vazineja po rajoninius konkursus ir tikrai labai daznai laimi.Aukletojos vaiku piesinelius ir darbelius siuncia i ivarius konkursus. Apie sio darzelio kolektyva esu tik pacios pacios geriausios nuomones. Mano abu vaikai eina i ta darzeli ir tikrai esu labai patenkinta ir dekinga aukletojoms uz pilnavertiska vaiku ugdyma. Gal tai priklauso nuo aukletoju,negaliu tvirtinti,kad visos tokios iniciatyvios,bet kiek man teko susidurti - tai visos SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maraja @ 2011 06 04, 10:37)
tikrai visiska NETIESA
vaikus moko visko, yra ir sokiu ir piesimo bureliai (sitie mokami), yra ansambliukas, dramos burelis.Vaikai su programelemis vazineja po rajoninius konkursus ir tikrai labai daznai laimi.Aukletojos vaiku piesinelius ir darbelius siuncia i ivarius konkursus. Apie sio darzelio kolektyva esu tik pacios pacios geriausios nuomones. Mano abu vaikai eina i ta darzeli ir tikrai esu labai patenkinta ir dekinga aukletojoms uz pilnavertiska vaiku ugdyma. Gal tai priklauso nuo aukletoju,negaliu tvirtinti,kad visos tokios iniciatyvios,bet kiek man teko susidurti - tai visos SUPER  thumbup.gif

ACIU, NURAMINOT 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 26, 12:27)
Sveikos Jonavos mamytes  4u.gif
Na ir man siandien akibrokstas, sedziu sau rami, vaika uzrasius i lopseli Pakalnute da pernai pavasari, kai maziukas buvo, 4 men.
Nieks neskmabina, tai pradejau pati skambinet, tai sako jie nepaskambino jums direktore, tai vadinasi nepatekot  doh.gif  verysad.gif 
As naivuole, maniau, kad paskambins ir pasakys, kad nepatekom.
Neisivaizduoju ka daryt?  verysad.gif  Gyvenam Rimkuose, Dobilas prie pat namu, nepriima i lopseli, teikia pirmenybe gimusimes 2009 m., o maniskis 2010 sausi gimes  verysad.gif  I Zilviti irgi nepriima  verysad.gif

pas mane ta pati situacija,maniske gime 2009 10 10,ir ka,ir nieko,uzrasiau i pakalnute ir ji nepateko,o uzrasiau ja kaip pupai buvo 3men,ir kokia cia pirmenybe? g.gif nuvaziavau i lakstingalele,direktore labai maloni ir pasake kad ji yra geros duses ir stengesi visus leliukus priimt,tai va mus ir prieme 4u.gif galit ir jus vaikiuka ten uzregistruot o su laiku pervesit i jums tinkama darzeli smile.gif as taip pat zadu daryt,patis gyvenam apacioi ir tinkamiausias darzelis butu pakalnute smile.gif o dabar metukus palankis lakstingalele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(maraja @ 2011 06 04, 10:37)
tikrai visiska NETIESA
vaikus moko visko, yra ir sokiu ir piesimo bureliai (sitie mokami), yra ansambliukas, dramos burelis.Vaikai su programelemis vazineja po rajoninius konkursus ir tikrai labai daznai laimi.Aukletojos vaiku piesinelius ir darbelius siuncia i ivarius konkursus. Apie sio darzelio kolektyva esu tik pacios pacios geriausios nuomones. Mano abu vaikai eina i ta darzeli ir tikrai esu labai patenkinta ir dekinga aukletojoms uz pilnavertiska vaiku ugdyma. Gal tai priklauso nuo aukletoju,negaliu tvirtinti,kad visos tokios iniciatyvios,bet kiek man teko susidurti - tai visos SUPER  thumbup.gif

as ir girdejau kad ten mazai su vaikais uzsiema g.gif bet jei jus sakot kad tai netiesa tai labai saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 26, 12:27)
Gyvenam Rimkuose, Dobilas prie pat namu, nepriima i lopseli, teikia pirmenybe gimusimes 2009 m., o maniskis 2010 sausi gimes  verysad.gif  I Zilviti irgi nepriima  verysad.gif

vat per tokus gyvenam Rimkuose Kosmonautuose ar Lakstingalose bet truks plys keliaujam i pakalnute ir nebelieka vietu apacioj gyvenantiems......
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 06 09, 22:01)
vat per tokus gyvenam Rimkuose Kosmonautuose ar Lakstingalose bet truks plys keliaujam i pakalnute ir nebelieka vietu apacioj gyvenantiems......

o as tai pvz. nieko blogo nematau kad gyvenant kosmonautose rimkose ar lakstingalose keliauti i pakalnute Nors i kauna Svarbu kad ten priima lotuliukas.gif
Atsakyti
Laikrastyje "Joneda" radau labai idomia zinute,kad Svietimo skyriaus duomenimis birzelio 1 d. Jonavos rajone lopseliuose-darzeliuose nera nei vienos laisvos vietos blink.gif
Atsakyti