QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 26, 12:27)
Sveikos Jonavos mamytes
Na ir man siandien akibrokstas, sedziu sau rami, vaika uzrasius i lopseli Pakalnute da pernai pavasari, kai maziukas buvo, 4 men.
Nieks neskmabina, tai pradejau pati skambinet, tai sako jie nepaskambino jums direktore, tai vadinasi nepatekot
As naivuole, maniau, kad paskambins ir pasakys, kad nepatekom.
Neisivaizduoju ka daryt?

Gyvenam Rimkuose, Dobilas prie pat namu, nepriima i lopseli, teikia pirmenybe gimusimes 2009 m., o maniskis 2010 sausi gimes

I Zilviti irgi nepriima
pas mane ta pati situacija,maniske gime 2009 10 10,ir ka,ir nieko,uzrasiau i pakalnute ir ji nepateko,o uzrasiau ja kaip pupai buvo 3men,ir kokia cia pirmenybe?

nuvaziavau i lakstingalele,direktore labai maloni ir pasake kad ji yra geros duses ir stengesi visus leliukus priimt,tai va mus ir prieme

galit ir jus vaikiuka ten uzregistruot o su laiku pervesit i jums tinkama darzeli

as taip pat zadu daryt,patis gyvenam apacioi ir tinkamiausias darzelis butu pakalnute

o dabar metukus palankis lakstingalele
Papildyta:
QUOTE(maraja @ 2011 06 04, 10:37)
tikrai visiska NETIESA
vaikus moko visko, yra ir sokiu ir piesimo bureliai (sitie mokami), yra ansambliukas, dramos burelis.Vaikai su programelemis vazineja po rajoninius konkursus ir tikrai labai daznai laimi.Aukletojos vaiku piesinelius ir darbelius siuncia i ivarius konkursus. Apie sio darzelio kolektyva esu tik pacios pacios geriausios nuomones. Mano abu vaikai eina i ta darzeli ir tikrai esu labai patenkinta ir dekinga aukletojoms uz pilnavertiska vaiku ugdyma. Gal tai priklauso nuo aukletoju,negaliu tvirtinti,kad visos tokios iniciatyvios,bet kiek man teko susidurti - tai visos SUPER
as ir girdejau kad ten mazai su vaikais uzsiema

bet jei jus sakot kad tai netiesa tai labai saunu