Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos darželiai

vieningos nuomenes nebus.... vienoms vienas geras kitoms kitas. as galiu Pakalnute ar Bitute isgirti o gal nesutaps biolaukai jusu su aukletoja ir sakysit fui nepatiko man.... apie abu darzelius jau yra rasyta, tiesiog nuspreskit kur ir tiek wink.gif linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes noreciau suzinoti ar ira jonavoje savaitinis nors vienas darzelis?
Atsakyti
QUOTE(Jolanciukas1982 @ 2011 04 05, 10:53)
Sveikos mamytes noreciau suzinoti ar ira jonavoje savaitinis nors vienas darzelis?

"Bitutė" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos , norejau informacijos apie "DOBILO" darzeli, ar yra ten lopselis? ir ar dirbs vasara, ar atostogaus kuriuo menesiu? jai taip tai gal zinot kuriuo? zodziu domina viskas smile.gif aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2011 04 17, 14:16)
Sveikos mamos , norejau informacijos apie "DOBILO" darzeli, ar yra ten lopselis? ir ar dirbs vasara, ar atostogaus kuriuo menesiu? jai taip tai gal zinot kuriuo?  zodziu domina viskas  smile.gif    aciu is anksto  4u.gif

Taip, "Dobile" yra lopselio grupes, dvi. O vasara, tiksliau birzelio menesi, darzelis nedirbs. 4u.gif
Atsakyti
mamos kuriu vaikai eina i Zilvycio lopselinuku gruper ar veda jusu vaikus i lauka?
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks1 @ 2011 04 25, 16:52)
mamos kuriu vaikai eina i Zilvycio lopselinuku gruper ar veda jusu vaikus i lauka?

neveda, sake per mazi dar, galbut vasara bus vedami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2011 04 25, 16:06)
neveda, sake per mazi dar, galbut vasara bus vedami smile.gif

su vedimu i lauka, Zilvityje baisi problema, aukletojos tingines tiesiog. Mnao dukra pernai ejo i lopseli tai nevede, siemet darzelyje ir pradzioj nevede, kol kazkokia mama nepekele vejo.... Tik va man labai idomu kodel kituose darzeliuose lopselinukai nepermazi ??? Birzeli kai lankem laikinai Lakstingalele, visada savo dukra vakare pasiimdavau is lauko, o Zilvityje tokio stebuklo nera buve....
Zodziu jei norit lauko reik kovoti.... gi zinoma paprasciau sedeti grupej, nei rengti vaikus ir vargti su jais lauke...
Atsakyti
labas vakaras,mamytes,ka daryti mano mergaites neprieme i darzeli,uzrasiau ja 3 men i darzeli :Pakalnute: ir atejau ir pasake kad nera vietu,buvau uzrasius tik i sita darzeli,100% buvau issitikinus kad tikrai priims,bet... verysad.gif gal galit patarti in koki dar darzeli galeciau kreiptis? 4u.gif
Atsakyti
ziurekit kelinti buvot sarase. gal i lopsi vietu ner o veliau atsiras g.gif nes dabar grieztokai ziuri nebebus grupese vaiku daugiau nei leidziama.
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 05 19, 21:07)
ziurekit kelinti buvot sarase. gal i lopsi vietu ner o veliau atsiras g.gif  nes dabar grieztokai ziuri nebebus grupese vaiku daugiau nei leidziama.

kai atejau registruot vaika jo buvo 40,o kai atejau paklaust ar prieme direktore pasake kad buvom20,bet grupeje tik 15 vaiku prieme,ir ji man pasake kad tik 15 ir bus,kad labai dabar grestai ziuri,ir dar pasake kad visi darzeliai lopseliai jua sudare grupes.kai gaunas kad as vaika auginsiu namie iki 3 metu?baisu,ka man daryti dabar net nezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 05 19, 22:20)
kai atejau registruot vaika jo buvo 40,o kai atejau paklaust ar prieme direktore pasake kad buvom20,bet grupeje tik 15 vaiku prieme,ir ji man pasake kad tik 15 ir bus,kad labai dabar grestai ziuri,ir dar pasake kad visi darzeliai lopseliai jua sudare grupes.kai gaunas kad as vaika auginsiu namie iki 3 metu?baisu,ka man daryti dabar net nezinau verysad.gif

As girdejau kad lakstingalele renka 3 lopseliu grupes tai gal ten vietos yra
Atsakyti