Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

Ashley,B intralipidu neleidzia...bet buvo rekomendavus ar israsius Afroditei....Na nebent kas keitesi,bet neteko nieko naujo girdet.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 05 26, 21:19)
Ashley,B intralipidu neleidzia...bet buvo rekomendavus ar israsius Afroditei....Na nebent kas keitesi,bet neteko nieko naujo girdet.

Sveikutes 4u.gif
Taip,as jau rasiau Ashely kad man Bykova rekomendavo intralipidus.Bet ji man neisrase ir net nepasake kaip ji lasintis.As turejau pati susirasti is kur gauti intralipidus,o del to kaip lasintis rasiau ir klausiau Cituko,Terziuko ir taves,T.P.Keberiokst mirksiukas.gif
As dabar kai tik darau IVF visada lasinuosi intralipidus ir pastebejau kad po sunkiu operaciju jei susilasinu Intralipidus zymiai geriau pasijauciu thumbup.gif
Visoms grazaus sekmadienio ir besistimuliuojancias labai labai laikau kumstukus 4u.gif
T.P.Keberioks kaip tavo zvirbliukas?Skaiiciau kad dar maitini,na tu saunuole -lb.saunu kad pienelio turi thumbup.gif Buckis tavo stebukleliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 24, 22:11)
RositaK,

G nekomentavo to kaip kazko blogo.

aciu uz ats 4u.gif aisku.
mano MTHFR 677 C>T – heterozigot, tai irgi sake nieko blogo, tik kad reikes gerti folio rugsti po 5mg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 05 26, 20:19)

... kazkada skaiciau, o kai atmintis paveda, tada imu ir suinterpretuoju savaip biggrin.gif Kol paciai nebuvo labai aktualu, tiesiog perskaiciau ir tiek. Kuomet turiu vaistu sarasa juodu ant balto, tumet jau reikia rimciau pasidometi.

QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 26, 20:42)
Sveikutes 4u.gif
Taip,as jau rasiau Ashely kad man Bykova rekomendavo intralipidus.Bet ji man neisrase ir net nepasake kaip ji lasintis.As turejau pati susirasti is kur gauti intralipidus,o del to kaip lasintis rasiau ir klausiau Cituko,Terziuko ir taves,T.P.Keberiokst mirksiukas.gif
As dabar kai tik darau IVF visada lasinuosi intralipidus ir pastebejau kad po sunkiu operaciju jei susilasinu Intralipidus zymiai geriau pasijauciu thumbup.gif
Visoms grazaus sekmadienio ir besistimuliuojancias labai labai laikau kumstukus 4u.gif
T.P.Keberioks kaip tavo zvirbliukas?Skaiiciau kad dar maitini,na tu saunuole -lb.saunu kad pienelio turi thumbup.gif Buckis tavo stebukleliui wub.gif

dar karta aciu tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,mano gydymas sustabdomas,mano tuberkuliozes testas teigiamas,neaktyvi,latetine tuberk., cray.gif neisivaizduoju kur glejau uzsikresti verysad.gif laukiu dabar apoimento pas daktara,rankos nusviro taip nesiseka verysad.gif
Sekmes visom.
Atsakyti
Gaila taitiek. O kaip del IVIg, tam juk nereikia tuberkuliozes tirtis? Tu cia del NTFalfa?
Atsakyti

Taitiek,

labai gaila, kad atsirado tokiu nesklandumu. O kokios prognozes? Nes juk tu is principo juk nesergi. Tereikia dabar tik kazkaip tas bakterijas isnaikinti g.gif

Laikykis, tikiuosi, kad tai issprendziama. As esu vaikysteje turejusi aktyvia forma ir pasveikau.

Laikykis ir lauksime geru ziniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gydymas truks kazkur 3-4 men.,geriausiu atveju,reikes gerti antibijotikus.Dabar laukiu apoimento pas daktara,darys issamesnius tyrimus.Pirmadieni sambinsiu i uk pasikalbeti,kiek suprantu LIT nereikia atideti,bet mes tikriausiai patys atidesim kol nebus aisku viskas del sitos TB.
del IVG man dar nieko nesake.
Tik va man idomu ar negalejo tie kileriai taip sukilti del TUBERKULIOZES?
Atsakyti
Taitiek,

skamba paguodzianciai 4u.gif
O mintis del killeriu sukilimo, gera. Taciau klausk butinai gydytojo. Eik pas G konsultacijai ar telefonu...Butina sita minti issikristalizuot mirksiukas.gif

Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2013 06 01, 05:32)
del IVG man dar nieko nesake.
Tik va man idomu ar negalejo tie kileriai taip sukilti del TUBERKULIOZES?

Man kazkaip ta TB neatrodo pavojingai, jeigu ji nera atvira ir aktyvi, tai kitu zmoniu neuzkreti ir taves izoliuoti nereikia:) Gal tik kaip sakant nesiotoja esi. Tik aisku, jau turi stebeti, prisiziureti, kad nesuaktyvetu...
Humira- komplikuotas vaistukas ax.gif po jos naudojimo turi saugotis, kad nepastotum 6 men. begyje. Nuo TNF reikia 2 kartu (1 doze), bet gali ir nesuveikti. Lyginant su IVIg ji pigesne, bet jei pavyksta numisti TNF su 1 doze....jei ne...tai kaina ir didesne gali gautis nei IVIg.
IVIg leistuos pries pat IVF ar kazkuria stimuliavimosi diena. Jis numusa efektyviai, bet tam kartui...
Bet gali buti ir toks variantas, kad G tau pirma pabandys 2 LIT ir ziures, gal ir LITai numus TNF.
Nu idomu ka jum daktarai pasakys del TB. Sekmes kuo didziuasios ir greito gyjimo. 4u.gif
Atsakyti
Mokslinis isaiskinimas apie implantacijos eiga ir kaip eigoje dalyvauja visi musu tiriami dalykai:

http://www.jleukbio....ent/85/1/4.long

Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 06 11, 10:02)
Mokslinis isaiskinimas apie implantacijos eiga ir kaip eigoje dalyvauja visi musu tiriami dalykai:
http://www.jleukbio....ent/85/1/4.long

Nu ir ilgumo neispasakyto wub.gif ax.gif
Atsakyti