Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(GingerBella @ 2013 05 05, 01:37)
Taitiek,

lauksime daugiau is Tavo fronto 4u.gif 
O tada ir as jau kazka daugiau galesiu pasakyti g.gif
Kol kas tik bendras kraujo tyrimas parode kiek per mazai raudonuju kraujo kuneliu, kuriu matyt truksta rysium su zemoku hemoglobinu (bet vis dar normoje).

Kitu tyrimu laukiu 4u.gif

Natural Killer Cells pas tave norma, kaip suprantu?
O ka rodo TNF-a?

4u.gif

Labas as lygtai parasiau TNF-a ar cia ne tas:
TNF-a:IL(CD3+CD4+) 40,9(H) riba 13,2-30,6
smarkiai pakiles.
Pas mane daug kas pakile palyginus su paskutiniu cikagos tyrimu,tik nezinau del ko jie taip pakilo,pati daktare negali paaiskinti,ziuresim ka G sakys.
Susirasysim 4u.gif
Atsakyti
Po 2 LIT mano LAD. Ar galiu jau džiaugtis mažyte pergale smile.gif

Positive
T cells IgM buvo 2.0 - dabar 26,5
T cells IgG buvo 1.0 - dabar 71.0
B cells IgM buvo 12.2 - dabar 1.0
B cells IgG buvo 1.0 - dabar 50.0

QUOTE(ashley @ 2013 04 04, 19:49)
Merginos, noriu pasitikslinti, ar as gerai suprantu.
po LIT turi keistis (arba ne) LAD rodikliai, t.y. idealiu atveju manuosius turi pakelti.
T cells IgM 2.0
T cells IgG 1.0
B cells IgM 12.2
B cells IgG 1.0
Tik nezinau, ar prasitestavimui bus tiriamas tik LAD?
Kaip suprantu NK "numusines" imunoglobulinu/interlipidais, t.y. dabar pakartotinai ju netirs g.gif

Dar siek tiek manuju rezultatu ir interpretaciju  blush2.gif  imunoglobulinas, tiek interlipidas paveiks NK panasiai (na kiek geriau imunoglobulinu). Ar as cia nenusisneku? Ko tai tokie dalykai man po pokalbio su G neuzsifiksavo  doh.gif :
NK Assay
50:1       19.2
25:1       15.7
12.5:1    13.3

IgG 50:1  10.5
IgG 25:1   9.8

Interlipid 50:1 12.4
Interlipid 25:1 11.5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 06 gegužės 2013 - 13:49
Sveikos,na ka siandien turejau konsultacija telefonu su G,labai padejo Akvile,viska verte mums,ji tikra saunuole bigsmile.gif
Rezultatais jis kaip ir patenkintas ,del kileriu liepe darytis 2 LIT su vyro krauju,labai nustebau,nes Bykova ,buvo kategoriskai pasakiu su vyro NEGALI,tik su donoro g.gif
paskui liepe issitirti tuberkulioze,jei atsakymas neigiamas,tai dar reikes humiros,as jau turejau 4 injekcijas,kiek zinau negalima daugiau,bet jis uztikrino,jei atsakymas neigiamas tuberkulioses tai galima,tai net nezinau,ir kiek supratau reikes intralipidu taipat.Dar liepe pasidaryti KIR tyrima,apie sita dar nieko nezinau,jis ten aiskino ,bet nelabai supratau,reikes skaityti g.gif
Tai tiek is manes ziniu ax.gif idomiai cia su Bykova gavosi,o turejau jos net 4 LIT.
Jus man paaiskinkit merginos,tai jeigu LIT,numusa tuos kilerius,tai ar negalejo Bykovos LIT man pakenkti?nu niekaip mano galvai nenesa,kodel tie kileriai taip daug sukilo ,po paskutinio IVF doh.gif
Atsakyti

Taitiek,

nieko negaliu patarti, nes pati dar tik pasidariau tyrimus ir laukiu atsakymu. T.y. paciai dar reikia pradziamokslio ax.gif 4u.gif
O kodel tau tuberkulioze liepe tirtis? Yra kokie nors pozymiai? Ar cia koks profilaktinis patikrinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 11, 01:00)
Taitiek,

nieko negaliu patarti, nes pati dar tik pasidariau tyrimus ir laukiu atsakymu. T.y. paciai dar reikia pradziamokslio ax.gif  4u.gif
O kodel tau tuberkulioze liepe tirtis? Yra kokie nors pozymiai? Ar cia koks profilaktinis patikrinimas? g.gif

Sveika,liepe issitirti pries leidziant humira,cia taip reikia 4u.gif
Apie KIR tyrima nieko neradau g.gif gal
Kuri is mergaiciu zino ka?
Patiko man G,kazkaip pasitikiu as juo ax.gif
Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taitiek: 11 gegužės 2013 - 12:16
QUOTE(taitiek @ 2013 05 11, 13:15)
Sveika,liepe issitirti pries leidziant humira,cia taip reikia 4u.gif
Apie KIR tyrima nieko neradau g.gif gal
Kuri is  mergaiciu zino ka?
Patiko man G,kazkaip pasitikiu as juo ax.gif
Gero savaitgalio 4u.gif

Supratau 4u.gif as vaikysteje esu sirgusi, tad uzkliuvo man tas tyrimas mirksiukas.gif

http://www.hla.ucla....ServicesKIR.htm
http://itl.surgery.u...genotyping.aspx

Cia truputi radau apie KIR. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2013 05 11, 00:19)
Tai tiek is manes ziniu ax.gif idomiai cia su Bykova gavosi,o turejau jos net 4 LIT.
Jus man paaiskinkit merginos,tai jeigu LIT,numusa tuos kilerius,tai ar negalejo Bykovos LIT man pakenkti?nu niekaip mano galvai nenesa,kodel tie kileriai taip  daug sukilo ,po paskutinio IVF doh.gif

Man nuo donoro LIT kileres nusimušė (pas Bykovą), tai ji MB nei nebejudino.
Man atrodo, ji nusprendžia iš lempos - ar daryti su vyro, ar su donoro LIT g.gif
Panašu, kad donoro LIT Tau netiko. Arba būtent to donoro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 12 gegužės 2013 - 12:55
QUOTE(Pelargonija @ 2013 05 12, 13:54)
Man atrodo, ji nusprendžia iš lempos - ar daryti su vyro, ar su donoro LIT  g.gif

labas,nu dabar nesuzinosiu doh.gif Ziuresiu kaip bus po vyro 2 LIT,LABAI IDOMU cool.gif
Papildyta:
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 11, 13:54)
Supratau 4u.gif as vaikysteje esu sirgusi, tad uzkliuvo man tas tyrimas mirksiukas.gif

http://www.hla.ucla....ServicesKIR.htm
http://itl.surgery.u...genotyping.aspx

Cia truputi radau apie KIR. Sekmes 4u.gif

DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 05 12, 12:54)
Man atrodo, ji nusprendžia iš lempos - ar daryti su vyro, ar su donoro LIT  g.gif

Man darė donoro LIT (vyrui problemos su kepenimis, todėl jo ir nedarė), bet NK aukšti dar labiau sukilo. Pelargonija, tai tu nori pasakyti, kad KITO donoro (tinkamo) LIT vis tik gali numušti NK? Ar aš ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
Aš taip supratau, kad tie LIT yra loterija - tinka/netinka. Man po pirmo LIT (donoro) kilerės numušė, tai sako, ir toliau to paties leidžiam.
Nesu tikra, bet man toks įspūdis susidarė, kad vieno žmogaus LITas gali pagerinti, kito pabloginti.
Atsakyti
Merginos, jau turiu ir savo rezultatus:

DQ Alpha:

MB 0102, 0501
Mano 0101, 0102

Kaip suprantu musu suderinamumas 25% ir man reikes 1 LIT donoro.

KIR Genotyping

INHIBITORY
2DL1
2DL2*001/2/3/5
2DL3
2DL4
3DL1
3DL2
3DL3
ACTIVATING
2DS2
2DS4*00103
2DS4*003/4/6/7/8/9

Ranka prierasas, kad ''All 3 receptors are missing''. Kaip suprantu, siuo atveju man skirs ''Neupogen''.

MTHFR positive (heterozygote).

Kaip suprantu, tai reiskia, kad nera rizikos tromobozei, tiems pacientams kurie yra ''heterozygote'' for the MTHFR C677T mutation.

NK Cell Inhibition Panel

50:1 15.7 (norma 10.0-40.0)
25:1 13.6 (norma 5.0-30.0)
12.5:1 11.1 (norma 3.0-20.0)
IVIG 12.5 mg/ml, 50:1** 13.3
IVIG 12.5 mg/ml, 25:1** 9.7
Intralipid 1.5 mg/ml, 50:1 11.9
Intralipid 1.5 mg/ml, 25:1 9.8
%CD3 87.9(H) (norma 60.0-85.0)
%CD19 10.8 (norma 2.0-12.0)
%CD56 2.3 (norma 2.0-12.0)
%CD19+cells,CD5+ 5.5 (norma 5.0-10.0)

Kaip suprantu CD 3 yra per aukstos, o kaip del CD19? Ar irgi jau prie aukstu skaitosi/laikoma?
Ir kodel man prie IVIG yra ** parasyta. Ar tai reiskia, kad jie man siulys IVIG??? Nors pagal mane, man Intralipidai geriau numusa
g.gif

TH1/TH2 Intracellular Cytokine Ratios

TNF-a:IL-10 (CD3+CD4+) 23.8 (norma 13.2-30.6)
IFN-g:IL-10 (CD3+CD4+) 13.5 (norma 5.8-20.5)

Cia viskas OK?

Leukocyte Antibody Detection Panel (LAD)

Flowcytometry Negative
[T-Cells] IgM+ 5.9
[T-Cells] IgG+ 2.8
[B-Cells] IgM+ 3.9
[B-Cells] IgG+ 4.0

LAD kaip suprantu yra zemas. O iki kokiu verciu reikia pasikelti? g.gif

Mergaites, pakomentuokite, prasau 4u.gif

Pagal mano menka supratima, man reikes musti CD3, o gal ir CD19 su arba Intralipidais arba IVIg. Nuo ko priklauso kuri skiria? Nes man tos ** nerima kelia, kad tai bus IVIg ?
LAD reikes kelti su LIT?
Reiks 1 LIT'o donoro del DQ Alpha?
Ir didele pas mane beda su KIR, nes net 3 receptoriu truksta. Gydymas su Neupogen.

Labai lauksiu jusu komentaru... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 21 gegužės 2013 - 19:33
QUOTE(ashley @ 2013 05 06, 02:48)
Po 2 LIT mano LAD. Ar galiu jau džiaugtis mažyte pergale  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunu, dabar galesi judeti i prieki 4u.gif
Atsakyti