Taitiek,
as nezinau kokius testus darysime. Vaziuosime, papasakosime savo istorija, pateiksime savo dokumentus ir prasysimes visu imanomu ir pagal G reikiamu testu.
Kaip tu pati rasei, suderinamumo testo reikia, kad issiaiskinti ar vyras tiks gydymui....arba... O gal jis tikrina ar partneriai vienas kitam tinka, t.y. kaip paskui organizmas i embrioniuka sureaguoja, kai yra moters gimdoje? Nes embrioniukas juk is vyro ir is moters.
Nenoriu taves klaidinti, nes pati esu visiskai ''tamsus miskas'' G atliekamu tyrimu klausimais.
Tiesiog musu tikslas yra pasidaryti max visus tyrimus, nes neturime galimybiu skristi dazniau, norisi kuo daugiau nuveikti to 1 vizito metu.
Del 17 in 1 testo, tai jis mano poziuriu nera kazkas tokio ypatingo. Bet mano atveju isejo i nauda, nes rado Candida, kuria tikiuosi jau issigydziau. Nesant pozymiu, tikriausiai su ta Candida buciau dar ir siandiena gyvenusi.
Sekmes laukiant rezultatu
saunuoliai jus, greitai susisukote
Merginos, uzsirasiau pas G 10 val. ryto. 1 valanda kosultacija, o po jos is karto 11 val. kraujukus priduoti.
Ar pakaks laiko? Nors kaip supratau, G skiria pirmai konsultacijai 1 valanda laiko, ne daugiau.
Ar reikia veztis istorija (pasiimta is nevaisingumo klinikos), kokios kokybes embrionus dejo ir ju vystymosi istorija? Ar jam aktualus sie duomenys?
Ar reikia buti nevalgius/negerus pries priduodant krauja ar nesvarbu?
Aciu