Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(ashley @ 2013 04 02, 20:15)
laikau spygas wink.gif

wub.gif
Atsakyti
Merginos, noriu pasitikslinti, ar as gerai suprantu.
po LIT turi keistis (arba ne) LAD rodikliai, t.y. idealiu atveju manuosius turi pakelti.
T cells IgM 2.0
T cells IgG 1.0
B cells IgM 12.2
B cells IgG 1.0
Tik nezinau, ar prasitestavimui bus tiriamas tik LAD?
Kaip suprantu NK "numusines" imunoglobulinu/interlipidais, t.y. dabar pakartotinai ju netirs g.gif

Dar siek tiek manuju rezultatu ir interpretaciju blush2.gif imunoglobulinas, tiek interlipidas paveiks NK panasiai (na kiek geriau imunoglobulinu). Ar as cia nenusisneku? Ko tai tokie dalykai man po pokalbio su G neuzsifiksavo doh.gif :
NK Assay
50:1 19.2
25:1 15.7
12.5:1 13.3

IgG 50:1 10.5
IgG 25:1 9.8

Interlipid 50:1 12.4
Interlipid 25:1 11.5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 04 balandžio 2013 - 19:50
Sveikos,as jau po vizito pas Giorgi ax.gif padare cikagos ir kitu begale tyrimu, dabar laukiu atsakymu.Labai ziurejo i graikijos tyrima,as dariausi 17 in 1,klause kiek kainuoja,ziurejo susidomejes.Labai jaudinausi,tai isejau truputi sumisus,norejau paklausti kokius jis tyrimus daro vyrams,mano vyrui tik turta tikrino,jokio kraujo neeme,gal mes ka nors sumaisem ir nesupratom,kaip del to tyrimu ,kur ziuri ar man jo kraujas LITUI tinka,ar as cia visai nusisneku blush2.gif nejaugi is vyro tik jo turto tyrimo reikia? g.gif
ir dar kas per tyrimas kaulu ciulpu,ka jis reiskia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taitiek: 12 balandžio 2013 - 20:17
QUOTE(taitiek @ 2013 04 12, 21:14)
Sveikos,as jau po vizito pas Giorgi ax.gif padare cikagos ir kitu  begale tyrimu, dabar laukiu atsakymu.Labai  ziurejo i graikijos tyrima,as dariausi 17 in 1,klause kiek kainuoja,ziurejo susidomejes.Labai jaudinausi,tai isejau truputi sumisus,norejau paklausti kokius jis tyrimus daro vyrams,mano vyrui tik turta tikrino,jokio kraujo neeme,gal mes ka nors sumaisem ir nesupratom,kaip del to tyrimu ,kur ziuri ar man jo kraujas LITUI tinka,ar as cia visai nusisneku blush2.gif nejaugi is vyro tik jo turto tyrimo reikia?  g.gif
ir dar kas per tyrimas kaulu ciulpu,ka jis reiskia?

As dar tik ruosiuosi pas G. Taciau saviski vezuosi su tikslu, kad ir krauja priduotu, tam suderinamumui patikrinti. Tai kodel jums netyre, tikrai idomu g.gif

As irgi dariausi 17 in 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 12, 23:06)
As dar tik ruosiuosi pas G. Taciau saviski vezuosi su tikslu, kad ir krauja priduotu, tam suderinamumui patikrinti. Tai kodel jums netyre, tikrai idomu g.gif

As irgi dariausi 17 in 1 4u.gif

Labas,ta testa tu man ir uzrodei ax.gif kaip vadinasi tas suderamumo testas,nes kariotripa mes pasidare?jei nepaslaptis kokius dar tyrimus darysit vyrui?
Atsakyti
Taitiek,

as nezinau kokius testus darysime. Vaziuosime, papasakosime savo istorija, pateiksime savo dokumentus ir prasysimes visu imanomu ir pagal G reikiamu testu.

Kaip tu pati rasei, suderinamumo testo reikia, kad issiaiskinti ar vyras tiks gydymui....arba... O gal jis tikrina ar partneriai vienas kitam tinka, t.y. kaip paskui organizmas i embrioniuka sureaguoja, kai yra moters gimdoje? Nes embrioniukas juk is vyro ir is moters.

Nenoriu taves klaidinti, nes pati esu visiskai ''tamsus miskas'' G atliekamu tyrimu klausimais.

Tiesiog musu tikslas yra pasidaryti max visus tyrimus, nes neturime galimybiu skristi dazniau, norisi kuo daugiau nuveikti to 1 vizito metu.

Del 17 in 1 testo, tai jis mano poziuriu nera kazkas tokio ypatingo. Bet mano atveju isejo i nauda, nes rado Candida, kuria tikiuosi jau issigydziau. Nesant pozymiu, tikriausiai su ta Candida buciau dar ir siandiena gyvenusi.

Sekmes laukiant rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuoliai jus, greitai susisukote 4u.gif

Merginos,

uzsirasiau pas G 10 val. ryto. 1 valanda kosultacija, o po jos is karto 11 val. kraujukus priduoti.

Ar pakaks laiko? Nors kaip supratau, G skiria pirmai konsultacijai 1 valanda laiko, ne daugiau. g.gif

Ar reikia veztis istorija (pasiimta is nevaisingumo klinikos), kokios kokybes embrionus dejo ir ju vystymosi istorija? Ar jam aktualus sie duomenys?

Ar reikia buti nevalgius/negerus pries priduodant krauja ar nesvarbu?

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 13 balandžio 2013 - 12:01
Taitiek,tb kraujo tikriausiai neeme,nes dq match turejai pasidarius,o tas nekintama.Del LAD,jei nebuvai pastojus tai aisku,kad bus zemas,o be to ir ta turejai pasidarius.Kas del to kaulu ciulpu testo,tai nzn.

GB,tikrai laiko uzteks.Ten ta labe per pora duru.Ir bent Cikaginiams tikrai nesvarbu valgius ar ne,tokiu apribojimu nera.O istorija pasiimk,lai paziuri.
Mano ziurejo ir uzsirasinejo.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 04 13, 13:10)
Taitiek,tb kraujo tikriausiai neeme,nes dq match turejai pasidarius,o tas nekintama.Del LAD,jei nebuvai pastojus tai aisku,kad bus zemas,o be to ir ta turejai pasidarius.Kas del to kaulu ciulpu testo,tai nzn.

GB,tikrai laiko uzteks.Ten ta labe per pora duru.Ir bent Cikaginiams tikrai nesvarbu valgius ar ne,tokiu apribojimu nera.O istorija pasiimk,lai paziuri.
Mano ziurejo ir uzsirasinejo.

jau visai susinervinau,tai kad DQ match,man niekada nedare yra ,nes cikaga as dariausi airijoje,ir jie to netyre,taipppat ir LAD niekada netyre,tik dabar viska tiriame,
bandysim skambinti i uk.
GingerBella tikrai viska spesit,viska veskis ka turi,visus tyrimus,man mano daktare parase trumpa istorija ,ka esam dare kokius vaistus naudoje,kokius embionus isodino viska trumpai.
Mes buvom pavalge.Skambinom i klinika ,sekretore nerado musu istorijos cool.gif liepe pasukti pirmadieni.
Atsakyti
Mes jau po vizito pas G. Dabar rezultatu laukimo etapas. Net nezinau kiek tiksliai ir kokiu tyrimu skyre, isvardino, isvardino, tad atrode, kad tirs viska, ka ir galvojau.

Bus aiskiau, kai ateis tyrimu atsakymai smile.gif

Visoms mergaitems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taitiek, kaip baigesi jusu situacija su tyrimais ir atsakymais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 02, 22:15)
Mes jau po vizito pas G. Dabar rezultatu laukimo etapas. Net nezinau kiek tiksliai ir kokiu tyrimu skyre, isvardino, isvardino, tad atrode, kad tirs viska, ka ir galvojau.

Bus aiskiau, kai ateis tyrimu atsakymai smile.gif

Visoms mergaitems 4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Taitiek, kaip baigesi jusu situacija su tyrimais ir atsakymais? 4u.gif

Sveika,mes jau gvome visus tyrimu rezultatus,dabar kita savaite skambinsim konsultacijai telefonu.Tuos tyrimus DQalpha ir LAD,dareme is naujo kokius priklauso,buvo truputi streso. ax.gif Ziuresim ka jis siulys,ir ka sakys,pavargau as jau nuo tu IVF,bus 8.Del DHEA as jam irgi nepasakiau,pamirsau.Rezultatus tau sius ir sius ,viena po kito iki 2 savaiciu.Mano :TNF-a:IL(CD3+CD4+) 40,9(H) riba 13,2-30,6
smarkiai pakiles.
ir (NK Cell INHIBITION PANEL 50:1) 30,2 riba 10,0-40,0.
paskui LYMPHOCYTES ant ribos 1,02 zemas ,kiek suprantu doh.gif
visi kiti kaip ir normoje,kiek supratau.
DQalpha mano 0101,0501
DQalpha vyro 0102,0201,
sito tyrimo visai nesuprantu,Keberiokst sake kad lyg neblogai.
TAITIEK is mano fronto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2013 05 04, 17:12)
Sveika,mes jau gvome visus tyrimu rezultatus,dabar kita savaite skambinsim konsultacijai telefonu.Tuos tyrimus DQalpha ir LAD,dareme is naujo kokius priklauso,buvo truputi streso. ax.gif Ziuresim ka jis siulys,ir ka sakys,pavargau as jau nuo tu IVF,bus 8.Del DHEA as jam irgi nepasakiau,pamirsau.Rezultatus tau sius ir sius ,viena po kito iki 2 savaiciu.Mano :TNF-a:IL(CD3+CD4+)  40,9(H)   riba 13,2-30,6
smarkiai pakiles.
ir (NK Cell INHIBITION PANEL   50:1)   30,2     riba  10,0-40,0.
DQalpha mano   0101,0501
DQalpha vyro     0102,0201,

Taitiek,

lauksime daugiau is Tavo fronto 4u.gif
O tada ir as jau kazka daugiau galesiu pasakyti g.gif
Kol kas tik bendras kraujo tyrimas parode kiek per mazai raudonuju kraujo kuneliu, kuriu matyt truksta rysium su zemoku hemoglobinu (bet vis dar normoje).

Kitu tyrimu laukiu 4u.gif

Natural Killer Cells pas tave norma, kaip suprantu?
O ka rodo TNF-a?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 05 gegužės 2013 - 00:39
QUOTE(taitiek @ 2013 05 04, 15:12)
Sveika,mes jau gvome visus tyrimu rezultatus,dabar kita savaite skambinsim konsultacijai telefonu.Tuos tyrimus DQalpha ir LAD,dareme is naujo kokius priklauso,buvo truputi streso. ax.gif Ziuresim ka jis siulys,ir ka sakys,pavargau as jau nuo tu IVF,bus 8.Del DHEA as jam irgi nepasakiau,pamirsau.Rezultatus tau sius ir sius ,viena po kito iki 2 savaiciu.Mano :TNF-a:IL(CD3+CD4+)  40,9(H)  riba 13,2-30,6
smarkiai pakiles.
ir (NK Cell INHIBITION PANEL  50:1)  30,2    riba  10,0-40,0.
DQalpha mano  0101,0501
DQalpha vyro    0102,0201,

NK 50:1 turetu buti iki 15...cia vaisingume tiek.Tai pas tave jos labai labai aukstos.Tikrai reikia nuzemint pries sekanti cikla...
Atsakyti