Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

Keberiokst, noriu taves paklausti, kiek laiko tu vartojai clexane, prednisolum ir instralipidus ksi buvai nescia? Iki kurios savaites? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 28, 05:25)
Keberiokst, noriu taves paklausti, kiek laiko tu vartojai clexane, prednisolum ir instralipidus ksi buvai nescia? Iki kurios savaites?  4u.gif

Prednisolona iki 12
Clexane iki galo
Intralipidus iki mazdaug 20-22 savaites.kaip ispuldavo,nes jie dar menesi veikia.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 07 28, 08:12)
Prednisolona iki 12
Clexane iki galo
Intralipidus iki mazdaug 20-22 savaites.kaip ispuldavo,nes jie dar menesi veikia.

Kazin ar butu galima LT arba PL nusipirkti intralipidu tirpalo; ir dar reiketu rasti kas ji suleistu ax.gif
Vaistai.lt sistemoje matau, kad LT lygtais yra Intralipid 20 proc. tirpalas; bet klausimas, ar tikrai ji vaistines tures.

Kiek apie juos pasiskaiciau, tai lygtais gana geras dalykas, neturi daug salutiniu poveikiu, ir nera brangus. Gal tikrai verta pabandyti, kombinuojant su clexane ir prednisolum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 28, 09:33)
Kazin ar butu galima LT arba PL nusipirkti intralipidu tirpalo; ir dar reiketu rasti kas ji suleistu  ax.gif
Vaistai.lt sistemoje matau, kad LT lygtais yra Intralipid 20 proc. tirpalas; bet klausimas, ar tikrai ji vaistines tures.

Kiek apie juos pasiskaiciau, tai lygtais gana geras dalykas, neturi daug salutiniu poveikiu, ir nera brangus. Gal tikrai verta pabandyti, kombinuojant su clexane ir prednisolum  4u.gif

As lt per visas vaistines perskambinau-neturi tiekime.gal lenkija?
Pirkaus is graikijos.gal tau serum padetu?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 07 28, 11:37)
As lt per visas vaistines perskambinau-neturi tiekime.gal lenkija?
Pirkaus is graikijos.gal tau serum padetu?

Tie SERUM biski mane uzknisa; rugpjuti nedirba klinika, rugsejui neraso dar konsultacijoms, nes ju ale direktore operuosis, tai nezino kokiu uzimtumu jie gales po operacijos dirbti. Kazkokia makle...

O tu dabar esi domejusis del intralipidu Lietuvoje?
Ar cia anksciau kazkada?
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 28, 11:26)
Tie SERUM biski mane uzknisa; rugpjuti nedirba klinika, rugsejui neraso dar konsultacijoms, nes ju ale direktore operuosis, tai nezino kokiu uzimtumu jie gales po operacijos dirbti. Kazkokia makle...

O tu dabar esi domejusis del intralipidu Lietuvoje?
Ar cia anksciau kazkada?

Dabar tai pries koki menesi.Su ankstesniais gaudavau benu vaistinej,reikdavo visa poka imt,nu bet ka....dabar ir tetos vaistininkes prasiau per sistema paieskot,sake tiesiog nera tiekime,neveza.

Uzjauciu del tokio neaiskumo...tiek,akd serum labai neblogi.ir su imunais nesipyksta.
Beje,del vyro turto....yra nemazai info,kad issigydzius zarazas ,smarkiai pagereja rodikliai ir galima pastoti natur ( aisku jie tame turte beda ir buvo).
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 07 28, 17:18)
Dabar tai pries koki menesi.Su ankstesniais gaudavau benu vaistinej,reikdavo visa poka imt,nu bet ka....dabar ir tetos vaistininkes prasiau per sistema paieskot,sake tiesiog nera tiekime,neveza.

Uzjauciu del tokio neaiskumo...tiek,akd serum labai neblogi.ir su imunais nesipyksta.
Beje,del vyro turto....yra nemazai info,kad issigydzius zarazas ,smarkiai pagereja rodikliai ir galima pastoti natur ( aisku jie tame turte beda ir buvo).

Nei man, nei vyrui LPL nerado, bet gal uzslepta chlamidija, reikes nusiusti mm i Serum kita menesi.
Vyrui tyre hormonus, genetika; viskas Ok. Tai sako gal varikocele kalta; arba gal kiaulyte sirges, nes antikunu truputi yra. Bet kad butu vienareiksmiskai aiski priezastis, tai taip nera.
Atsakyti

Kas del chlamidiju, idomu koki metoda Serum taiko; ir kodel kitos klinikos jo nenaudoja...google raso, kad pazangiausias metodas yra nucleic acid test; juo man ir tyre chlamidijas.
Turkijos klinikos net netiria zarazu; skiria 1000mg azitromicino profilaktiskai, ir tiek. Ar tokia doze sunaikintu isisenejusia chlamidija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 28, 16:55)
Kas del chlamidiju, idomu koki metoda Serum taiko; ir kodel kitos klinikos jo nenaudoja...google raso, kad pazangiausias metodas yra nucleic acid test; juo man ir tyre chlamidijas.
Turkijos klinikos net netiria zarazu; skiria 1000mg azitromicino profilaktiskai, ir tiek. Ar tokia doze sunaikintu isisenejusia chlamidija?  ax.gif

Gal patentuotas metodas ir negali kitos daryt.as,zinok,juo labai tikiu.
Kad turkai skiria tai ok,bet man atrodo senai bacilai tiek maza.ten pirmas tris dienas tokios dozes eina,po to kazkiek savaiciu kiti antibai,ir paskutinem dienom vel tavo minetas vaistas.su pirmus nestumu man irgi profilaktiskai skyre-po isodinimo ir po to berods 8 savaite.su antru nieko i ta tema.man rodos ir pats serum ir gorgis siek tiek keicia savo protokolus gal vis nauju tyrimu ateina.anskciau siekdavo isnaikinti dar didesnem dozem,dabar kiek zinau svarbu apgydyti nes yra kalbu,kad jau pilnai nebeiseina....
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri parduodat IMG? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Norėjau pasiklausti - o nuo kada pradedate leistis imunoglobuliną? Ta prasme tik pamatote II ir jau iškart? Aš aišku dar skambinsiuos gyd.Karpenko pasiklausti, nes ji man sakė, bet aš neužfiksavau, prieš tai dar visokių insttrukcijų gavau. Tik dabar dar baigiau leistis cikloferoną, tai dar mėnesį pastoti negalima, bet jau pradeu galvoti svajoti kaip planuosiu ir galvoju - nuo kada tą IMG leistis 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 08 02, 09:59)
Mergaitės, gal kuri parduodat IMG?  4u.png

Labas, ir aš norėčiau nusipirkti imunoglobulino ax.png Gal kuri turite parduoti arba žinote, kur galėčiau nusipirkti?
4u.png
Atsakyti