Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(Pelargonija @ 2015 11 09, 15:11)
Niekas neišeina iš normos ribų, greičiausiai viskas tvarkoj.
Mano buvo padidintos CD56/CD16, gerokai už ribų.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Iveina @ 2015 11 10, 07:56)
Persikute123, mano rezultatai buvo panašūs, tai kadangi Karpenko nieko nepasakė, naiviai nusprendžiau, kad viskas gerai  blush2.gif

Tai ir aš pabūsiu ta naivuole smile.gif tikiuosi gydytoja tam pritars.
Dėkui už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 11 10, 13:24)
Sveikos mergaites,

kas daretes LIT procedura, kiek ml vyrui kraujo nuleido , kelios injekcijos  moteriai reikalingos, zinau kad tai individualu,bet gal kuri patirtimi pasidalins, ir kiek tas malonumas jums kainavo? g.gif

Dėl kraujo kiekio nepasakysiu, nes man leido donoro. 3 LIT kainavo 405 € (155+125+125).
Savo vyro kažkiek pigiau.
Man atrodo, kad ir reikia apie 3 injekcijų, gal kuri kita mergina dar pasidalins patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 11 10, 13:24)
Sveikos mergaites,

kas daretes LIT procedura, kiek ml vyrui kraujo nuleido , kelios injekcijos  moteriai reikalingos, zinau kad tai individualu,bet gal kuri patirtimi pasidalins, ir kiek tas malonumas jums kainavo? g.gif

Vyrui paima apie 30-40 ml kraujo. Kiek reikes injekcijų priklauso nuo tyrimu, man tam tikrais intervalais leido 6 kartus. Geriausiai i tai atsakys gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaites už atsakymus 4u.gif , o tas lit injekcijas leidžia po oda ar i veną ?
Atsakyti
merginos, pasirašykim peticiją!
http://www.peticijos...1867/pasirasyti
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Vis pasiskaitau čia, nors šiuo metu užsiėmiau genetinių priežasčių dėl savo nesėkmių paieška.
Jei teisingai supratau, tai gyd.Karpenko skiria tyrimus prieš planuojant? Nes man ji pasakė - pastosi - tada ateik, nes aš nebedarau jokių tyrimų iki nėštumo - kai pastoji vis tiek viskas pasikeičia... Nu kažkaip man jau per daug kartų liūdnai baigėsi, kad ryžčiausi dabar vėl imti ir pastoti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 11 09, 16:11)
Niekas neišeina iš normos ribų, greičiausiai viskas tvarkoj.
Mano buvo padidintos CD56/CD16, gerokai už ribų.

o kaži ką galėtų reikšti kai jie palei žemutinę ribą? g.gif realiai ant pačios apačios. g.gif kiek dabar skaičiau ... kad lyg ir dexo reikia tada g.gif ar aš čia visai nusikalbu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 07, 23:54)
o kaži ką galėtų reikšti kai jie palei žemutinę ribą?  g.gif realiai ant pačios apačios.  g.gif kiek dabar skaičiau ... kad lyg ir dexo reikia tada g.gif ar aš čia visai nusikalbu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Kas tas DEXO ? blush2.gif Pas mane tie kileriai yra maziau normos ribu, ir aplamai daug nukripimu i mazaja puse lastelinio imuniteto tyrime, bet ka reiskia sirgti persalimo ligomis , nezinau!galbut tas kileriu kiekis nenurodo ju aktyvumo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigyteR @ 2016 01 08, 10:27)
Kas tas DEXO ? blush2.gif  Pas mane  tie kileriai yra maziau normos ribu, ir aplamai daug  nukripimu i mazaja puse lastelinio imuniteto tyrime, bet ka reiskia sirgti persalimo ligomis , nezinau!galbut tas kileriu kiekis nenurodo ju aktyvumo? ax.gif

O jūs neisite pas gyd aptarti savo rezultatus?

Atsakyti

4u.gif sveikutes.matau tema mirusi, tai tikriausia visos sveikos thumbup.gif na bet gal netycia kuri uzklys ir pakomentuoti gales mano imuninius, nes pas gyd.dar lb toli.

CD56 3% norma 3-12
CD19 5.61% norma 11-45
CD8 26.6% norma 9.0-49.0
CD16 2.63% norma 3-12
CD3 92mg/dl norma 83-193
CD4 18mg/dl norma10-40
ANA negative,less then 1/40 norma up to1/40

Please,laukiu komentaru 
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Taigi pasidariau ir aš imuninius tyrimus blush2.gif Ir dar d-dimerus kaip mergaitės patarė.
Dariausi Endemike, savo iniciatyva.
Ginekologiškai viskas OK, genetikai nieko neranda, endokrinologai irgi...
Tai vat d-dimerai truputį pakilę: 0,52 (norma 0-0,5). Čia gal nieko baisaus.
Bet vat šiandien gavau vieną iš CD atsakymų:
Natūralūs kileriai CD 16+56:
32 proc. (norma 10 - 19)
716 mm^3 (norma 200 - 400).
Tai kaip suprantu nelabai gerai čia sad.gif

Dar laukiu atsakymų Ląstelinio imuniteto (CD3, CD4, CD8, CD16, CD19).

Net nežinau....Turbūt pas gyd.Karpenko geriausia kreiptis. Ar į LV keliaut? blush2.gif

Atsakyti
Ar šalia ląstelinio imuniteto ir naturalių kilerių verta pasidaryti šiuos tyrimus:
Activated lymphocytes +NK( CD38)
Activated T lymph.(CD3+HLA-DR+)abs.count
CD95 (pavad.anglų kalba, daro Latvijos lab.)

Ką parodo šie tyrimai?
Gal kas gali patarti, pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti