Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 27, 22:06)
Ačiū reiks pasidaryt.
Dar klausymas.kaži neseniai darytas ivf neiškraipys  rezultatų?

Aš manyčiau gali įtakoti IVF tyrimus g.gif kokį ciklą praleisk kolkas, tada pasidaryk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 26, 21:58)
o kaži patikimi tyrimai daromi endemik  g.gif man būtų baisiai patogu ... g.gif

as dariausi Endemike tuos tyrimus, tai manau kad jie yra neptikimi, ats buvo visi skaiciai per viduri, ir net karpenko pazejus pasake: nenoriu taves liudinti , bet panasu, kad tyrimas nebuvo atliktas,sako esu daug maciusi, bet kazka jin ten iziurejo ko nebuna niekada ... ten antra karta nesidaryciau tyrimu tikrai, kraujas turi buti i labaratorija santariskese per 12 valandu pristatytas...
Atsakyti

Dar klausymas.kaži neseniai darytas ivf neiškraipys rezultatų?
[/quote]

man liepe viena cikla praleisti, nes gali iskraipyti. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif merginos, turiu neupogeno, jei kam aktualu - i az, temos neseku 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, tikiuosi rasau i teisinga tema ir sulauksiu jusu patarimu.
Kaip vadinasi tyrimai kurie padeda nustatyti moters organizmo atsparuma/ netoliravima vyro spermai?

Pas mus tokia situacija, jau kelinta karta vyksta tokie dalykai.. kai tik kazkas pradeda kabintis as iskarto susergu- buna toks kaip persalimas, sloga,gerkle skauda, veluoja mm, nt neigiamas. Tik prasideda mm, iskarto dingsta visi persalimai, pasveikstu per 1 diena.
Manau kad mano organizmas priima sperma kaip koki virusa.
Gal galite pakonsultuoti? 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal turite kuri atliekamo imunoglobulino?
Jei taip, labai lauksiu Jusu zinutes i a.z. smile.gif
Atsakyti
Merginos, jei kam labai reikia-galiu perleisti imunoglobulino.
Atsakyti
Atleiskit, merginos,
vaistukų jau nebeturiu-parduota.
Atsakyti
Labas vakaras,
pasidariau imuniteto tyrimus, bet nieko nesuprantu doh.gif pas gydytoją tik po savaitės, tad prašau jūsų - gal kuri iš patirties pasakys, kiek čia jie blogi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 05, 20:39)
Labas vakaras,
pasidariau imuniteto tyrimus, bet nieko nesuprantu  doh.gif pas gydytoją tik po savaitės, tad prašau jūsų - gal kuri iš patirties pasakys, kiek čia jie blogi?

Niekas neišeina iš normos ribų, greičiausiai viskas tvarkoj.
Mano buvo padidintos CD56/CD16, gerokai už ribų.
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 05, 21:39)
Labas vakaras,
pasidariau imuniteto tyrimus, bet nieko nesuprantu  doh.gif pas gydytoją tik po savaitės, tad prašau jūsų - gal kuri iš patirties pasakys, kiek čia jie blogi?

Persikute123, mano rezultatai buvo panašūs, tai kadangi Karpenko nieko nepasakė, naiviai nusprendžiau, kad viskas gerai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

kas daretes LIT procedura, kiek ml vyrui kraujo nuleido , kelios injekcijos moteriai reikalingos, zinau kad tai individualu,bet gal kuri patirtimi pasidalins, ir kiek tas malonumas jums kainavo? g.gif
Atsakyti