Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 02, 17:28)
Dexametazoną (ar Prednizoloną) profilaktiškai skiria, kad nebūtų atmetimo, munrods per kiekvieną IVFą, ir be jokių imuniteto tyrimų. Bet kartais to neužtenka, pvz. mano atveju.
Imunoglobulinas irgi "ramina" imunitetą, kad neatmetinėtų.

Aciu uz paaiskinima 4u.gif dabar aiskiau patapo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 09 02, 11:55)
Tikrai yra ir LT, ne viena Bykova ir Karpenko tai ismano  smile.gif

O kas dar domisi šia sritimi?
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2015 09 02, 14:53)
Dar toks idomus dalykas, kiek skaiciau, tai kurios minejot, kad israse gydyma dexamethazone, tai jis kaip ir imunines sistemos "numusejes" ? Per IVF  ji israso vartoti (bent jau man abu kartus). Ir kitus vaistus siulo leistis imonoglubina , tai kaip ir stiprinancius imunine sistema. Tai man kazkaip neatitinka cia, kazko nesuprantu  doh.gif

Nemoku paaiškinti, bet mano suvokimu jie veikia skirtingas imunines ląsteles. Šie du vaistai veikia panašiai kaip transfer factor papildai. Paskaitinėk , prie jų daug info apie imunitetą. Bendram suvokimui nepakenks. Beje K juos taip pat greta skiria.
Ingbri, gal žinai pavardes imunologų, kurie kompetetingi vaisingumo klausimais?
Papildyta:
[quote=Iveina,2015 08 13, 07:28]
Merginos, kurios nusimano apie imunologija.. Gal galėtumėte pakomentuoti? Šiaip viskas daugiau mažiau normų ribose, bet..

Pas mane labai panašūs rodikliai. B limfocitų mažoka rodo silpna imuniteta, kai kur t limfocitų į mažesnę pusę, kas labai susiję. Buvau radusi info, kad toms, kurios persileidžia būna mažoka t ir b limfocitų. B limfocitai išskria imunoglobulinus. Mes vartodami juos tiesiog papildom imunoglobulino trūkumą organizme. Priežasties kodėl jų mažiau, neišsprendžiam deja.bet čia tik mano, paprasto žmogaus suvokimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 02 rugsėjo 2015 - 22:00
QUOTE(ailima @ 2015 09 02, 21:30)
O kas dar domisi šia sritimi?

As lankiausi pas gyd. Ada ir manau tik jo dėka dabar turim nuostabu jau lakstanti stebukleli. wub.gif Man buvo rasti antikuniai pries spermatozoidus ir susileidus jo pagaminta seruma po maždaug puses metu pastojau natūraliai, nors iki to laiko nebijo jokio kibimo niekada. Aišku naudojau ir daugiau visko, bet nebesiplesiu ( mano istorija "įveikiau nevaisingumą" berods 15 psl. ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 03 rugsėjo 2015 - 05:14
QUOTE(Ingbri @ 2015 09 03, 06:13)
As lankiausi pas gyd. Ada ir manau tik jo dėka dabar turim nuostabu jau lakstanti stebukleli.  wub.gif  Man buvo rasti antikuniai pries spermatozoidus ir susileidus jo pagaminta seruma po maždaug puses metu pastojau natūraliai, nors iki to laiko  nebijo jokio kibimo niekada. Aišku naudojau ir daugiau visko, bet nebesiplesiu ( mano istorija "įveikiau nevaisingumą" berods 15 psl. )  smile.gif

Bet tu minejus buvai kad dar lankeisi pas heomopate gyd Valyte. g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 03, 06:39)
Bet tu minejus buvai kad dar lankeisi pas heomopate gyd Valyte.  g.gif

Taip ir pas ja smile.gif Bet as iki šių dienų galvoju, kad pas mane buvo imunines problemos, tad ir galvoju, kad didžiausias indelis buvo gyd. Ado. O lankiausi as daug kur, kad tik ta stebukleli tureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 09 03, 06:13)
As lankiausi pas gyd. Ada ir manau tik jo dėka dabar turim nuostabu jau lakstanti stebukleli.  wub.gif  Man buvo rasti antikuniai pries spermatozoidus ir susileidus jo pagaminta seruma po maždaug puses metu pastojau natūraliai, nors iki to laiko  nebijo jokio kibimo niekada. Aišku naudojau ir daugiau visko, bet nebesiplesiu ( mano istorija "įveikiau nevaisingumą" berods 15 psl. )  smile.gif

O kur ta gyd.Ada rasti?
Atsakyti
jei galima ir man labai idomu kas tas Adas smile.gif
Atsakyti
Merginos gal kam nors reikia pirktis Tri factor? 6 pirkti yra pigiau, bet man tiek daug nereikia. Galetume koperuotis ir pirkti per puse. Jeu butu norinciu, i PM

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 27, 15:34)
dalinuosi info  4u.gif
pasirodo Ląstelinio imuniteto nustatymą (CD3, CD4, CD8, CD16, CD19) daro ENDEMIK  4u.gif

o kaži patikimi tyrimai daromi endemik g.gif man būtų baisiai patogu ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 26, 22:58)
o kaži patikimi tyrimai daromi endemik  g.gif man būtų baisiai patogu ... g.gif

Kiek as zinau, anksciau visos rajonu poliklinikos ,naudojosi ju paslaugomis....
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2015 09 27, 21:58)
Kiek as zinau, anksciau visos rajonu poliklinikos ,naudojosi ju paslaugomis....

Ačiū reiks pasidaryt.
Dar klausymas.kaži neseniai darytas ivf neiškraipys rezultatų?
Atsakyti