QUOTE(Judesiuke @ 2015 09 02, 14:53)
Dar toks idomus dalykas, kiek skaiciau, tai kurios minejot, kad israse gydyma dexamethazone, tai jis kaip ir imunines sistemos "numusejes" ? Per IVF ji israso vartoti (bent jau man abu kartus). Ir kitus vaistus siulo leistis imonoglubina , tai kaip ir stiprinancius imunine sistema. Tai man kazkaip neatitinka cia, kazko nesuprantu
Nemoku paaiškinti, bet mano suvokimu jie veikia skirtingas imunines ląsteles. Šie du vaistai veikia panašiai kaip transfer factor papildai. Paskaitinėk , prie jų daug info apie imunitetą. Bendram suvokimui nepakenks. Beje K juos taip pat greta skiria.
Ingbri, gal žinai pavardes imunologų, kurie kompetetingi vaisingumo klausimais?
Papildyta:
[quote=Iveina,2015 08 13, 07:28]
Merginos, kurios nusimano apie imunologija.. Gal galėtumėte pakomentuoti? Šiaip viskas daugiau mažiau normų ribose, bet..
Pas mane labai panašūs rodikliai. B limfocitų mažoka rodo silpna imuniteta, kai kur t limfocitų į mažesnę pusę, kas labai susiję. Buvau radusi info, kad toms, kurios persileidžia būna mažoka t ir b limfocitų. B limfocitai išskria imunoglobulinus. Mes vartodami juos tiesiog papildom imunoglobulino trūkumą organizme. Priežasties kodėl jų mažiau, neišsprendžiam deja.bet čia tik mano, paprasto žmogaus suvokimu.