Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

QUOTE(orya @ 2015 06 24, 18:04)
Dariausi dar ir bendrą kraujo, mokėjau už viską ~40eur. Dėl šeštadienio nežinau, buvau pirmadienį  4u.gif

O kokia įstaiga čia "gėlių" g.? smile.gif

Aš taip pat čia žalia, norėčiau tyrimus pasidaryti. Kur dar juos daro? Galvojau kad jie mažiausiai 1000 lt kainuoja...

Taip pat kiek skaitau, tai Karpenko, čia ta pati ginė, kur turi privatų kabinetą Vilniuje, Gedvydžių g.? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2015 06 26, 20:01)

Aš taip pat čia žalia, norėčiau tyrimus pasidaryti. Kur dar juos daro? Galvojau kad jie mažiausiai 1000 lt kainuoja...

Taip pat kiek skaitau, tai Karpenko, čia ta pati ginė, kur turi privatų kabinetą Vilniuje, Gedvydžių g.? rolleyes.gif

Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija 4u.gif Daugiau nežinau, aš pati tik šią savaitę pradėjau šią epopėją.
Ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2015 06 26, 19:01)

Apie 1000 Lt kainuoja pirmieji apsilankymai pas Bykovą,didelsi komplektas tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 29, 12:10)
Apie 1000 Lt kainuoja pirmieji apsilankymai pas Bykovą,didelsi komplektas tyrimų.

O Bykova yra imunologė? ax.gif
O Karpenko tik dalinai tame specializuojasi?

Teko skaityti šią temą, tik jau prisimiršo viskas. Db pas mus tokia stadija, kd ale "atsipalaiduojam" ir laukiam stebuklo... žodžiu apsimetinėjam smile.gif bet vistiek noris judėt į priekį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariDona: 29 birželio 2015 - 20:45
Bykova yra imunologė.
Karpenko - ginė, bet žiūri dar daug dalykų, ne tik reprodukcinę sritį.
Aš "atsipalaidavimo" ir taupymo periodu tyriausi visus galus (pvz. skydliaukę, infekcijas) ir vartojau visokius gerus papildus. Kad pačiai atrodytų, jog veiksmas vyksta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 30 birželio 2015 - 12:30
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 30, 12:28)
Bykova yra imunologė.
Karpenko - ginė, bet žiūri dar daug dalykų, ne tik reprodukcinę sritį.
Aš "atsipalaidavimo" ir taupymo periodu tyriausi visus galus (pvz. skydliaukę, infekcijas) ir vartojau visokius gerus papildus. Kad pačiai atrodytų, jog veiksmas vyksta  biggrin.gif

Supratau, ačiū smile.gif
Skydliaukės hormonai pas mane ok, nors turiu cistą mažytę. O vyrams juk taip pat daro skydliaukės tyrimus, ane? biggrin.gif visai žalia.. o nėra ko paklaust smile.gif

Pati noriu pirma patekti pas savo ginę, galbūt gausiu siuntimą LAP. Turbūt pirma ją reikėtų darytis, o paskui jau tokius imuninius tyrimus? Kaip Jūsų atveju buvo?
Atsakyti
MTHFR c 677t geno mutacija - mergaites gal kuri gali pakomentuoti kas tai per velnias ir kaip ji turint isnesioti leliuka?
Atsakyti
Merginos, kurios nusimano apie imunologija.. Gal galėtumėte pakomentuoti? Šiaip viskas daugiau mažiau normų ribose, bet.. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2015 08 13, 07:28)
Merginos, kurios nusimano apie imunologija.. Gal galėtumėte pakomentuoti? Šiaip viskas daugiau mažiau normų ribose, bet..  4u.gif

Sveika, nenusimanau, bet mano rezultatai labai panašūs ir Karpenko paskyrė gydymą, todėl siūlyčiau bandyt pas ją pakliūti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 08 13, 07:35)
Sveika, nenusimanau, bet mano rezultatai labai panašūs ir Karpenko paskyrė gydymą, todėl siūlyčiau bandyt pas ją pakliūti  4u.gif

O kokį siule? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 13, 07:42)
O kokį siule?  ax.gif

Imunoglobuliną, dexamethazone ir fraxiparine 4u.gif Mano d-dimerai normoj, beje.
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 08 13, 07:55)
Imunoglobuliną, dexamethazone ir fraxiparine  4u.gif Mano d-dimerai normoj, beje.

O iki kurio laiko tau paskyrė IG? 4u.gif
Nes mano D-dimerai dvigubai virš normos, tai sakė reik juos stebėt ir nuo jų priklausys kiek toliau vartot IG unsure.gif
Atsakyti