Įkraunama...
Įkraunama...

Imuniniai/čikagos tyrimai

Sveikos, mergaitės 4u.gif Gal galite pakomentuoti ir mano džiaugsmus? Dariausi gėlių g, kiek skiriasi forma. Jei teisingai suprantu, žemas CD 19, o kitkas kaip?
user posted image
Ar slypi čia koks sliekas? smile.gif ir jei taip, ką su juo daryti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orya: 23 birželio 2015 - 15:40
Aš tik suprantu, kad CD56+16 Tavo geri, Bykova juos skirdavo vienus atskirai tikrintis ir paskui leisdavo LIT. Mano būdavo visada užkilę.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 24, 11:53)
Aš tik suprantu, kad CD56+16 Tavo geri, Bykova juos skirdavo vienus atskirai tikrintis ir paskui leisdavo LIT. Mano būdavo visada užkilę.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Orya, kiek mokejot uz visus tuos lastelinius imunologinius tyrymus geliu g ? Ar dirba jie sestadieniais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yendy: 24 birželio 2015 - 11:50
Pernai buvo 120 Lt. Šeštadieniais nedirba.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 24, 12:27)
Pernai buvo 120 Lt. Šeštadieniais nedirba.

Aciu uz atsakyma, Pelargonija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 06 24, 12:49)
Orya, kiek mokejot uz visus tuos lastelinius imunologinius tyrymus geliu g ? Ar dirba jie sestadieniais?

Dariausi dar ir bendrą kraujo, mokėjau už viską ~40eur. Dėl šeštadienio nežinau, buvau pirmadienį 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

esu tame zalia, gal padetumete, ruosiuosi registruotis pas gyd. Karpenko, kaip skaiciau jusu skyrely, kad geriausia eiti jau su tyrimais. Tai tik tuos lastelinius imunologinius darytis, ar dar kokiu reikia? g.gif ar ciklo diena svarbi siems tyrimams?

Aciu 4u.gif tikiuosi pagelbesit.
Atsakyti
Diena nesvarbi. Neškis viską ką turi. O jeigu norės ką nors tirti, paskirs.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, grįžau iš Karpenko su pluošteliu receptų. Pasirodo aš visai negyva (iš praktiškai neigiamų hemoglobino ir geležies reikšmių ir nulinės energijos įtariau). Gal galite pasidalinti kaip galėčiau gauti ant staigių imunoglobulino (nemažai), ar pavyktų užsisakius pirmadienį gauti iki ketvirtadienio? Savaitgalį nebūsiu Vilniuj. Po ketvirtadienio visai nebebūsiu Lietuvoj. Gal yra kitų 'taškų'?
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 06 26, 10:25)
Gal yra kitų 'taškų'?

aš pirkau pas Pifiene, ji turėjo - parašyk jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 26, 10:58)
aš pirkau pas Pifiene, ji turėjo - parašyk jai  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti