Sveikos, mergaitės Gal galite pakomentuoti ir mano džiaugsmus? Dariausi gėlių g, kiek skiriasi forma. Jei teisingai suprantu, žemas CD 19, o kitkas kaip?
Ar slypi čia koks sliekas? ir jei taip, ką su juo daryti? Ačiū
Aš tik suprantu, kad CD56+16 Tavo geri, Bykova juos skirdavo vienus atskirai tikrintis ir paskui leisdavo LIT. Mano būdavo visada užkilę.
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 24, 11:53)
Aš tik suprantu, kad CD56+16 Tavo geri, Bykova juos skirdavo vienus atskirai tikrintis ir paskui leisdavo LIT. Mano būdavo visada užkilę.
Ačiū
Orya, kiek mokejot uz visus tuos lastelinius imunologinius tyrymus geliu g ? Ar dirba jie sestadieniais?
Pernai buvo 120 Lt. Šeštadieniais nedirba.
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 24, 12:27)
Pernai buvo 120 Lt. Šeštadieniais nedirba.
Aciu uz atsakyma, Pelargonija
QUOTE(Yendy @ 2015 06 24, 12:49)
Orya, kiek mokejot uz visus tuos lastelinius imunologinius tyrymus geliu g ? Ar dirba jie sestadieniais?
Dariausi dar ir bendrą kraujo, mokėjau už viską ~40eur. Dėl šeštadienio nežinau, buvau pirmadienį
Diena nesvarbi. Neškis viską ką turi. O jeigu norės ką nors tirti, paskirs.
Sveikos mergaitės, grįžau iš Karpenko su pluošteliu receptų. Pasirodo aš visai negyva (iš praktiškai neigiamų hemoglobino ir geležies reikšmių ir nulinės energijos įtariau). Gal galite pasidalinti kaip galėčiau gauti ant staigių imunoglobulino (nemažai), ar pavyktų užsisakius pirmadienį gauti iki ketvirtadienio? Savaitgalį nebūsiu Vilniuj. Po ketvirtadienio visai nebebūsiu Lietuvoj. Gal yra kitų 'taškų'?
QUOTE(orya @ 2015 06 26, 10:25)
Gal yra kitų 'taškų'?
aš pirkau pas Pifiene, ji turėjo - parašyk jai
QUOTE(RositaK @ 2015 06 26, 10:58)
aš pirkau pas Pifiene, ji turėjo - parašyk jai
Ačiū